Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4784. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
97.024
Cevap
2.146
Favori
8.682.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
287 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47824783478447854786
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her gün yeni gelir kapısı yaratıyor Şimşek. Bu tamamen vatandaşın cebinden alıp bu düzeni finanse etme yöntemi.

Aile sağlık hekimliğinden alınan raporları bile ücretli yapmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Yok ben konu dışı mesajın silinmesine karşı değilim bazen duygusal davranabiliyoruz. Hakaret mesajı dururken, hakaret mesajına verilen cevabın silinmesine vurgu yapmıştım. Sonuçta mesajlaşmalar bir silsile halinde oluyor öyle değil mi, tüm konu dışı mesajların silinmesi icap eder bu durumda :)

• mojno M kullanıcısına yanıt

Konuyu uzatmamak adına kısaca cevaplayayım İlk mesajı siz yazdınız ve ondan sonra gelen mesaj silsilesi sizin mesajınıza verilen cevaplardan oluşuyor. Silinmesi gerekenler silindi. Lütfen daha dikkat ederek paylaşım yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabı açtığında stopaj oranı kaç ise vade sonuna kadar kadar o oran geçerli,yeni oranlar bugünden itibaren açılan hesaplar için geçerli.

• Türkiye finans 45 günlük hoşgeldin süresi doluyor ve 1 aylık %50 den uzatma teklif ettiler

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Kaçırma devam et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

hayır. bugünden itibaren açılacak hesaplarda ve fonlarda geçerli,

• Nkolay bono güncellemiş mi sistemi,bugün işlem yapan var mı? La nereye gitsek yakalıyorlar vallahi bıktık usandık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi koymaktan başka bildikleri yok. Durdukları yerden % 17.5 alıyorlar. Neyin karşılığında bu parayı alıyorlar ? faiz zaten enflasyonun altında vergiyle iyice zarar ettiriyorlar. Şu an PP fonundayım. Bozdurup yenisini almazsam vergisi % 15 devam edecek. Ama bundan sonra ekleme yapmam, euro, dolar alırım. Faiz indirimi gelirse bankadaki fonu da bozup euro, dolar alırım.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

sizin bilginize size,

ben yazdığım üzere Barış beyi takip ediyorum onun videolarından olanı yazmıştım o tahmin yapmıyor olanı yapılanı anlatıyor, mb her kuşu öptü simdi fiyat istikrarını mı sağlıyor orayı anlamadım her neyse 

benim bilgim daha az sonuçta ben bilemedim.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme ile de teyit ettirdim.. Gece saatlerinde yayımlanan tebliğde, bono stopaj oranlarına ilişkin herhangi bir ifade yer almamakta. Dolayısıyla, %15’lik stopaj oranı geçerliliğini korumaktadır. https://www.nkolay.com/yatirim/bono adresinden de kontrol edildiğinde, stopaja ilişkin ibarelerin ve hesaplama makinesindeki kazançların da değişmediğini görebilirsiniz.

Ayrıca, yatırım tarafındaki müşteri temsilcisi ile gerçekleştirdiğim görüşmede; vergi oranı değişikliklerinin 3 ayda bir gerçekleştiğini, bunun da ay sonlarında olduğunu belirtmekle birlikte, bu stopaj değişikliğinin ay sonu/ay başında değil, ilk kez ay içerisinde olduğunu belirttiler. Dolayısıyla geçmişte "stopaj oranı değişmez" gibi daha net ifadeler kullanılabilirken, şu an bu konuda kesin bir öngörüde bulunamadıkları belirtildi.

Tüm bu gelişmeler ışığında; mevduat stopaj oranlarında ay ortasında değişikliğe gidilirken, bono stopaj oranının sabit kalması açıkçası dikkat çekici ve bir o kadar da şaşırtıcı görünüyor. Unutmuş olmasınlar :))

• jordi J kullanıcısına yanıt
    Bunlar bişeyi unutmaz hocam😄3 vakte kalmaz bono stopajıda güncellenir, mesaj dursun burda .

• yarın stopaj 100/100 olsa sesını cıkarmayacak bır kıtle var.. bu oran az bıle

devlet hıc degılse ana paramızı koruyor dıyecekler

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da - faiz var burada en azından koruyoruz parayı

• omer14 kullanıcısına yanıt

Mesela ne yapmamızı istiyorsun ?

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    avrupada yuksek enflasyon mu var? bizde vergi+zamlar cabasi… bunlardan nasil korunuyorsunuz?

• 1 milyon TL için ayda bin TL yapıyormuş stopajın artması. Yaygara biraz fazla değil mi?

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    sen havaya para saçmayı seven birine benziyorsun. iban atayım mı?

• ekonomisi liyakatle hakca ilerleyen ulkelerde devlet kendi vatandaslarinin cebine surekli koyarken, burda tam tersine isleyen ekonomi politikalari nedeniyle surekli kendinden alinmasina ragmen buna “yaygara” diyebilmek gercekten inanilmazin otesinde bir kafa!

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bin TL bin tldir ama insanları mevduattan alıp da parasını başka yerlere taşıyacak bişey değildir. Demek istediğim o.

Enflasyon hızı düşüyor, bunu artık canlı görebiliyoruz. Ev fiyatları üçer aylık süreçlere bakıldığında enflasyona paralel bi düşüş yaşıyor.

Mevduat %50 verirken ev fiyatları ortalama %30 arttı geçen yıl. Bu yıl da mevduat ortalama %40 verse ev fiyatları da %20 civarında artacak. Görülen bu. Konut faizlerin ve limitlerinin önü açılmadığı sürece artma şansı yok.

Döviz de bi şekilde baskılanacak. Bunu da rahatlıkla görebiliyoruz. Büyük bi olay olmadıkça mevduat herşeyden mantıklı şu an. En az yıl sonuna kadar mantıklı kalacak.

Yaşadığım yerde takip ettiğim geçen yıl Eylül ayında 4.950'den ilanda olan sıfır bi site vardı şu anda 5.450'den ilanda. Satışlar düşüyor fiyatları baskılıyor. Konut faizleri zaten reel faizin altında. Hadi o da düştü diyelim kredi limitleri var.

Yani mevduatta kalmaya bi süre daha devam eder yatırımcı.

• 
Sayfa: önceki 47824783478447854786
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.