Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lordert Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
87.762
Cevap
2.024
Favori
7.707.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43574358435943604361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet ya bunlar her ay neden kesiyor. bana da kesmiş yeniden hesap açtım 10 lira attım oradan kesmiş gece.

• carpenic kullanıcısına yanıt

vadesiz hesaba kesiyormu...yatırım yok...tbt fon aldım ertesi gün sattım kaçtım...mkk diye bişey onaylamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 5 Şubat 2025; 10:25:10 >
  • hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt

evet ondan kesiyor işte. ama benim vadesiz hesabım bile kalmamıştı. uygulamayı indirdim borcunuz yok diyor ama sms gelmişti. yeniden hesap açıp para attım kesti işte

• @carpenic

https://www.teb.com.tr/UPLOAD/PDF/2024/MKK_UcretTarifesiDegisikligi_Internet_Turkce_2024.pdf

veya

https://www.teb.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri/ / Menkul Kıymet İşlemleri / Yatırım Fonları / MKK Ücretleri

adresinden görebileceğiniz üzere, Yatırım Fonu işlemi olunca, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) tarafında hesap açma ve saklama ücretleri oluşuyor. Marifetli Hesap tarafında da, isteseniz de istemeseniz de fon alımı (TKM fonu alımı) söz konusu.

Haliyle borç oluşuyor. Sizin hesabınız yeterli olmasa bile, vadesiz hesabınızda para bulduğu zaman tahsilatı gerçekleştirir.

• jordi J kullanıcısına yanıt

iyi de fon hesabım da yok artık marifetli hesabım da yok.

• Ekimde çıkmıştım bende tebden. Banada size gelen mesajdan geliyor 10 lira borcunuz var diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Marifetli hesabınızı kapattığınızı anlıyorum.

Peki sonrasında, Yatırım hesabınızdaki fonları sattınız mı?

Uygulamadan sol alt köşedeki "Al Sat" kısmına girip "Sat" sekmesini kontrol eder misiniz? TKM fonlarından duruyor olmasın?

Aklıma gelen bir durum da, belirttiğim gibi geçmiş dönem borcu gibi bir durum olabilir. Yani hesabınızda para yoksa, her ay deneyip alamadığı için, parayı bulduğu gibi geçmiş dönemleri de tahsil ediyor olabilir.

evet hepsini sattım 2 ay önce. bakalım öbür ay kesecek mi? bir de satacak fon yoksa açık duran fon hesabı da olamaz değil mi?

• İçerisinde bakiye yoksa yatırım hesabınızın, kesmemesi gerekir.

Vadesiz hesabınızdaki kesintinin detayında da "Kasım/2024 MKK ücreti" vs. şeklinde yazması gerekiyor diye biliyorum. Sizin kesinti yakın döneme aitse ve o dönemde yatırım hesabınızda işlem olmadığını da düşünüyorsanız; müşteri hizmetlerini aramanızda fayda var.

Mesela benim hesaptan, 25 Ocak'ta 1,92 TL kesmiş (Aralık/2024 MKK ücreti) adı altında. Yaklaşık 5.000 TL'lik TKM fonu varmış sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 5 Şubat 2025; 10:54:10 >

şimdi baktım 3 aralıkta satmışım. bakalım martta belli olacak teşekkür ederim

3 Aralık 2024'te sattıysanız, mantıken Aralık/2024 dönemini de Ocak 2025'de tahsil edip sonrasında almaması gerekir.

Eğer yatırım hesabınızda bakiye yoksa, geçmiş dönemden kalma da başka borç bulunmuyorsa; sizden bu ay yatırım işleminize istinaden herhangi bir bedel/masraf tahsil edilmemesi gerekir.

04/02/202504/02/202520:05Aralık/2024 MKK ücreti 0.14

04/02/202504/02/202519:40Kasım/2024 MKK ücreti 1,84

demiş herhalde öbür ay çekmez

• Odeabank Oksijen hesap gecelik %48,5

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 5 Şubat 2025; 11:36:24 >
  • yanıyor Y kullanıcısına yanıt

nkolay bono %45 net veriyor gecelik. şimdi bu odeabank türevi yerkere vadesiz alt limiti olanları kast ediyorum. Para baglamak mantıklımı? Bilen arkadaşlar söylermi 500k altı için konuşuyorum rakam 2 milyon üstüyse illaki farkedicektir %1 oran bile

1 kez fon aldıysanız mkk hesabı oluşur. Fon işlemi yaptığınız sürece her ay kesilir. Ara verirseniz bir sonraki aydan itibaren kesilmez. Yatırım hesabınızda fon yoksa bir daha almaması gerekir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Nkolay %45 net değil brüt.
    Pasifli yatırım da Brüt oranda 500.000 için +0.60 fark eder. Yani %45.6 olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapı krediden sıfır faizli ESNEK hesap kredisi kullanan var mı?

banada 9.86 lira komisyon ücretiniz var diye 3 aydır msj geliyor TEB'den yatırmadım ... ayrıca fonu ben kendi isteğimle almadım mevduata para yatırdım kafalaına göre fon almışlar

• helsloot kullanıcısına yanıt

hesap aç 10 lira at hemen çekerler Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• Mundi 46.5 hala değerlendirmek isteyenlere duyurulur
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43574358435943604361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.