bu hesabın valör tarihi neydi. aynı gün veya 2 gün valörlü gibi...... |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4259. sayfa)
-
-
alicabbar hocam 10 aydir dusecek diyordu alin size yatirim tavsiyesi gercektende dustu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
On 90 gün %50 veriyor güncel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
55'ten 43'e düşürmüş olamaz sizin 90 gün süreniz bitmiştir. Hala %55 müşterilerin fakat %99.99 güncellenecek bugün yapılan faiz indirimi sonrası 1-2 güne.
3 aylık Akbank 48 veriyor şuan. Günlükte bilgim yok. Anadolubank 2 otomatik fatura talimatına 90 gün daha renkli hesabı uzatıyor bu arada.
Güncellemeler olmadan aylık düşünürseniz 3 aylık atın kafanız rahat olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugruna -- 26 Aralık 2024; 16:41:58 > -
Arada 5 puan vardı aynı oranı korursa 53-52 arası bir şey olur galiba.
-
Ben de 47 çıkıyor
-
17.30 dan sonra ertesi gun acilis yapılır yani valor lu acarlar bilginize .(1 gun vade kaybedersiniz)..1-3 ay arasi da 49+1 idi teklifleri degismedi ise
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Aralık 2024; 17:5:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kez size cömert davranmamış iş bankası.
hayat işte bazen size bazen bize :)
Daha önce kullandım diye ama bana düşük çıkardı sanırım
4 kaldıraç 1m dolarlık poz veya hedge aldınız herhalde değil mi? Öteki türlü bir kazanç diyemeyiz. Keza şu an kazandığınızı var sayıyorsanız daha sonra iade edeceğiniz bir oyun bu, oyunun tüm kuralı bunun üzerine kurulu hatta...
-
Yok ilk defa bize oldu ama kullanmayı düşünmüyorum.
Getir %50'ye çekti. Hayırlı olsun.
Getir finans konusunda yazmıştım 51 den 50 ye düşürdü 1 puanlık bir düşüş söz konusu yeni oran yarından itibaren geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Aralık 2024; 19:16:53 >
yine az düşmüş %1 düşüş çok iyi
2025 in ilk 6 ayı faiz yine kral olacak sanırım. Konut araba piyasası dolar bazlı düşüş devam
Herkes faize garanti kazanç demiş ama aslında en risklisi faizdir. Bir günde %30 luk devalüasyona denk gelme ihtimali bizim gibi ülkelerde çok fazla. O riski alabilenler kazandı 6 aydır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 26 Aralık 2024; 19:25:40 >
Arkadaşlar, bir destek rica edeceğim, hanım kuzen için şöyle bir bilgi lazım
360k on plusta tuttuğu bir birikimi var, ev sahibi 29k aylık kirayı ya 25k üzerinden yıllık peşin uzatırım ya da 31 aralık itibariyle tahliye evrakını devreye alırım demiş.
Sonuç olarak, 350k dan aylık 29k kira olarak çekip ödemek mi yoksa 350k bankadan çekip kirayı yıllık peşin ödemesi mi akıllıca olur ? Labtop olsa azalan bakiyeli hesaplamak kolay da teldeyim..
Benzer hesap takibi yapanlar oluyor forumda.. Yardımcı olursanız makbule geçer arkadaşlar..
Tam bugün getir kartını kırıp çöpe atmıştım iyi denk gelmiş 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X