Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (2511. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 45 Misafir (12 Mobil) - 45 Masaüstü13 Mobil
5 sn
93.346
Cevap
2.111
Favori
8.294.492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25092510251125122513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam bilgi için. Fomoya kapıldım batıya dönme haberleri hype yaptı . Bu fonda karın %10 vergi herhalde birde banka uygulamasında bulunur mu bu valörsüz yoksa aracı kurumun kendi sistemi mi var.

• Arondir kullanıcısına yanıt

BYF'ler yatırım fonlarından farklıdır hocam. Hisse gibi işlem saatlerinde alım satımı olur. Hisse içerenler için vergi yok. Verdiğim linkte ziraat bilgilendirme yapmış okursanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşmış olursunuz kimseyi yanıltmak istemem. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

• realacc kullanıcısına yanıt

Mudi de parayı bankaya yatırıyor yapabilecekleri pek bir şey yok. Tek avantajları miktarımız büyük deyi pazarlık yapmak.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kkm en cok vakıf 39 mu baska var mı ıng fln !?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PPZ sıfır olarak gözüküyor. Parayı alıp kaçtılar mı?

edit: sıkıntıya mahal yok oluyormuş ilk açıldığında böyle ama aklım çıktı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 11 Temmuz 2023; 9:19:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet9000 A kullanıcısına yanıt

YOK

• hocam her seyi kendi mantiginiza gore cozmeye calismayin isterseniz. bu kadar dar dusunceli olmayin. dis ticaret aciginin kapatilmasi icin doviz artmali sizin dediginiz gerceklestigi anda yine ithalat patlayacak. bu ulkenin bu durumda olmasinin sebebi de secimi kazanmak icin dovizi sabitlemis bir iktidar ( ilk okul duzeyinde zekalari ile ekonomistlerin uretim yok soylemlerine baslamayin, kimse tutmuyor kimseyi gidin istediginiz gibi uretimi yapabilirsiniz)

• voodoo child kullanıcısına yanıt

Ben anlamdım. Kkm yapacağım artacağından umudum yok demişsiniz. Neyin?

Dolar ise umudunuz olmayan şey karda olan sizsiniz. Yok başka şeyse o zaman ben yanlış anladım.

Doalran artması gerekiyorken artmaması sorun ama bizi ilgilendirmiyor. Her insan kendinden sorumlu. Öyle olmasa parayı kkmye değil herkesin Mevduata yaptırması devlet lehine olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borsa için komisyon oranı ve kullanım açısından en iyi banka hangisi?

• enparada fon alımı yok mu?Cidden nereden fon alınır,bir türlü bulamadım..

• Enpara günlük-32günlük-46günlük vade faiz oranlarını 150-250 puan, Tl KKM ve döviz KKM fiaz oranlarını 250 puan düşürmüş.

Akbank 99.999 tl üstü Tl KKM vade faiz oranlarını 200-500 puan düşürmüş.

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

Ben Burgan Yatırım'dan memnunum, komisyon binde 1. Qnb Yatırım da eskiden kullanıyordum, onun da binde 1'di. Banka kökenli dahi olsa binde 1 komisyonun üstünü kabul etmeyin bence. Hacminiz paranız yüksekse daha da düşük oran bulabilirsiniz tabi.

Burgan'da; hesap işletim ücreti, eft masrafı vs yok, mobil uygulamasına da iphone'da face id ile şifre vs girmeden anında, çok kolayca girilebiliyor. Çok işim düşmedi ama müşteri temsilcilerine telefonla kolay ulaşılabiliyor. Bende derinlik yok ama gecikmesiz canlı veri de verdiler.

Ayrıca halka arzları takip ediyorum, 1 senedir katılamadığım halka arz olmadı, Burgan Yatırım hepsinde var. Garanti Yatırım vs gibi büyük kurumların bile katılmadığı halka arzlar olabiliyor.

• teb de 35 den 25 e dusurdu kkm yi ...hepsi 5-10 puan dusurdu ..gene talimat falan gelmistir ne duzgun ve olmasi gerektigi gibi ki ?

• vakıfa gıttım 45 dolara +8 prım 15 kkm verdı

duz ddkkm 39 yok mu dedım yok dedı dun burda var dıyordu herkes ya degıstı ya da eleman bılmıyor

• dolari maalesef tutacaklar diye dusunuyorum o yuzden (2 haftadir tekrar bankalar uzerinden tekrar sahap modeline gecilip piyasaya dolar veriliyor arka kapidan) ama sahsen tl'ye guvenmedigim icin yine kkm yaptim. makas olmasa direkt dolar alip ugrasmam bile aslinda.

dolar artmamasi gerekirken artmasi bizi enflasyon ilgilendiriyor. enflasyon dolara bagli olarak artmasi gerekirken zaten zam yapiliyor fakat dolar artmiyor bir sure sonra dolar patlayinca iki yine fiyatlar olustugu icin enflasyon ve fiyatlar olmasi gerekenden cok daha fazla artiyor.

neyse kisisel goruslerim, isteyen istedigi gibi yapsin.

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

hocam info yatirima bakabilirsiniz. komisyon yonunden en iyisi. ama takip etmek icin vakif kullaniyorum hala, daha kullanisli takip icin vakif. info ise al sat icin.

Dolar artmazsa bu kkm oranlarıyla ciddi miktarda dolar miktarınızı arttırırsınız. Üstüne bir de riski satın alıyorsunuz. Doların artmayacağını düşünsem ilk yapacağım iş kkm yapmak olurdu, hem kafam rahat ederdi hem de kazanç sağlardım

Şahsen dolarda kkm oranlarının altında bir artış olmayacağını düşünüyorum. Hele sabit kalırsa işler tamamiyle değişir, parasal genişlemeye döner iş tekrardan

Yok ben anladım dediğinizi şimdi. Yargısız infaz yapmşım. Özür dilerim

• 
Sayfa: önceki 25092510251125122513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.