hayır. kkm düşünmüyorum. yakın zamanda ihtiyacım için parayı bozduracağım. burganda nakit çekip zamanı gelince döviz bürosundan bozduracağım. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (2218. sayfa)

-
-
32günde 3milyon en yüksek hangi bankada ?
-
Tmm tşk’ler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım vakıf yüzde 39 ama daha yükseği verilebilir. Kur korumalı vakıfta 92 gün yüzde 39,50 görünüyor 3 milyon için tlde duracaksanız eğer kkm yüzde 40 lara yakın yatırmak daha cazip gibi tabi onda da minumum 92 gün oluyor.
Not : KKM de stopaj da sıfır sanırım yüzde 5 vergi de ödememiş olacaksınız. Ama vade 3 ay işte size uymuyorsa girmeyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Es -- 24 Mayıs 2023; 11:56:37 > -
Bugün 40 üstü alan oldu mu vadeli de arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Size ozel evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbankta tutar yükseldikçe kkm faizi artıyor. 500 bin üstü 34 gibi örneğim 3 milyon üstüne yüzde 40 a yakın veriyor.
-
Hocam ing yapıyor %18 le
Kaç bin dolar için ?
-
Düşene(Türk ekonomisi) bir tekme de ben atıyorum hayırlı olsun.. günlükteki bakiyeyle Burgan 3 aylık kkm'ye %38 den giriş yaptım. doları fiziki olarak tutmaya devam ediyorum, sisteme sokulan her fiziki dolar tayyibe hayat öpücüğü sayılır..
-
30 bin
Ya patlarsa o kadar sıkışık ki patlamaması için neden göremiyorum dökme su ile değirmen nereye kadar dönerki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merkez durmadan dolar satıyor. bankacı nakit dolar çekim talebi çok fazla yetişemiyoruz dedi. bu böyle ne zamana kadar devam eder. zaten MB kasayı sıfırladı diyorlar. ne olacağı belli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 24 Mayıs 2023; 13:4:48 > -
Ddkkm vade sonu "gelmeden" bozulursa daha önce de dediğim gibi hesaba TL olarak yatıyormuş. Merak edenler varsa bilgilendirmiş olayım.
Bu ddkkm dediğiniz sistemde Dolar yerinde sayar veya düşerse zarar edersiniz.Bu sistemden kazanmak için doların surekli çıkış trendinde olması lazım
-
Bende bağladım paramın bir bölümünü Burgan dan bugün 38’le hayırlısı olsun bakalım
minumum 150k dolar için opsiyonlu ddkkm de brüt faiz 35e çıktı, neti 28.
bilmeyenler için yazıyorum, 92 gün için 150k dolara 10586 dolar opsiyon primi veriyorlar, ertesi gün hesabınızda prim
92 günün sonunda 150k dolarınız, dolar-tl kaç olursa olsun, makas farkı ne olursa olsun, döviz dönüşümlü kkm olduğu için 150k dolarınızı eksiksiz alabiliyorsunuz.
banka adı sormayın lütfen araştırın, bilginize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 24 Mayıs 2023; 14:4:21 > -
10.000 usd içinde yapılırmı usta
-
arkadaşlar az önce yapıkredi ile görüştüm.
ddkkm 25 bin dolar 3 aylık
oran % 24. akşam veya ertesi gün 1490 dolar karşılığı peşin tl olarak ödeniyor.
% 9 da paranın tl karşılığına 3 ay sonunda faiz veriyor. (dolar aynı yerinde kalırsa veya düşerse tabi-kur artarsa eğer bu miktardan fazla kar oluşurşa bişey ödemiyor)
euro için oran 22 ve asgari 20 bin euro olması gerekiyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X