Şimdi Ara

Banka kartımı içeri aldı(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15dk önce Kuveyttürk bankasına para yatırmak için gittim atm ye soktum kartı, para yatırma ya bastım, ekrana uyarı geldi "Ünite bozuk olduğundan işleminizi gerçekleştiremiyoruz,lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye sonra "başka işlem yapmak ister misiniz dedi" hayır dedim. kartı çıkarır gibi yaptı, bi kısmını çıkardı bende biraz bekledim 10-15 saniye kadar. çünkü işleminiz yapılıyor diyordu. sonra birden kartı içeri aldı. Kartınıza el konulmuştur dedi. mal gibi kaldım ortada. baktım vereceği yok. geldim eve şimdi ne yapayım daha önce tecrübeniz var mı bi yol gösterirseniz sevinirm.
    not 1: karta daha önce para yüklemiştim.
    not 2: kartı alalı 2 gün oldu.

• geçmiş olsun
    telefon bankacılığını arayabilirsiniz. Eğer bağımsız atm ise kartınızın hangi şubeye gideceğini öğrenirsiniz
    şube bankamatiği ise pazartesi mesai saatlerinde gidip kartınızı alabilirsiniz. Güvenlik açısından kartı yutuyor 3. bir şahsın eline geçmemesi adına..
  • internetten formu doldurup gönderin kartı çıkartırlar sonra gidip şubeden alırsınız
    her bankada bu durum olabilir
    kartı yavaş yavaş çıkartırken hemen alacaksınız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 8 Haziran 2014; 13:04:11 >
  • tesekkurler. deniyicem bi dediklerinizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.