Şimdi Ara

Banka Hesabı Nasıl Açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar banka hesabı açacağım da ne yapmam gerek bi bilgim yok. Sanırım ikametgah falan lazımmış ben yeni eve çıkacağım için ikametgah değiştireceğim o sırada alırım sanırım belgeyi, ikametgahı kaymakamlıktan mı değişiyoruz nasıl olacak?

Bir de yıllık aidat almayan öğrenci için uygun bankalar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne için açtığına bağlı olarak değişir. Öylesine vadesiz hesap arıyorsan enpara iyi ama yapıkredi tlcard da var. Eğer alacaksan internetten başvurunu yap. Müsait günde ararlar gelecekleri zamanı isterler. Verirsin tarih gelip imzalatırlar koşulları. Kimliğinin fotoğrafını çekerler felan biter hemen. Yıllık ücreti de yok bu ikisinin. Enpara daha iyi ama şubesi felan yok haberin olsun araştırırsan bulursun.
  • İkametgah falan yok. Bankalar can atıyor müşteri için. Herhangi bir bankaya git hesap açmak istediğini söyle açarlar. Taşınacaksan da adres bilgilerini güncellersin bu kadar.

Hesap açarken hesap işletim ücretine dikkat et. Çok fazla olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 15 Ağustos 2015; 17:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decramer

Ne için açtığına bağlı olarak değişir. Öylesine vadesiz hesap arıyorsan enpara iyi ama yapıkredi tlcard da var. Eğer alacaksan internetten başvurunu yap. Müsait günde ararlar gelecekleri zamanı isterler. Verirsin tarih gelip imzalatırlar koşulları. Kimliğinin fotoğrafını çekerler felan biter hemen. Yıllık ücreti de yok bu ikisinin. Enpara daha iyi ama şubesi felan yok haberin olsun araştırırsan bulursun.

Ev kirasını babam yatıracak da para göndermesi kolay olsun diye vadesiz aç dedi bana. Para gönderecek yani. Steam kullanan biriyim enpara işime gelir ama yıllık aidat ve öğrenciye avantajlar daha önemli

• Elbistan'da isen gel hemen açayım vadesizinden euro, tl, usd, gbp ne istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Ne için açtığına bağlı olarak değişir. Öylesine vadesiz hesap arıyorsan enpara iyi ama yapıkredi tlcard da var. Eğer alacaksan internetten başvurunu yap. Müsait günde ararlar gelecekleri zamanı isterler. Verirsin tarih gelip imzalatırlar koşulları. Kimliğinin fotoğrafını çekerler felan biter hemen. Yıllık ücreti de yok bu ikisinin. Enpara daha iyi ama şubesi felan yok haberin olsun araştırırsan bulursun.

Ev kirasını babam yatıracak da para göndermesi kolay olsun diye vadesiz aç dedi bana. Para gönderecek yani. Steam kullanan biriyim enpara işime gelir ama yıllık aidat ve öğrenciye avantajlar daha önemli

Kitap indirimleri ve diğer indirimler de var. Ayrıca babanız yolladıktan sonra siz başka birine yollamak felan isterseniz eft ücretsiz. Çok iyi müşteri hizmetleri var. Ücret de almıyorlar. Fakat kartı kurye getirdiğinde kart ücretini alabilir 3-5 lira felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 15 Ağustos 2015; 17:48:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Kitap indirimleri ve diğer indirimler de var. Ayrıca babanız yolladıktan sonra siz başka birine yollamak felan isterseniz eft ücretsiz. Çok iyi müşteri hizmetleri var. Ücret de almıyorlar. Fakat kartı kurye getirdiğinde kart ücretini alabilir 3-5 lira felan

Finansbank oluyor bu değil mi, bakayım bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğunuzun verdiği bilgileri dikkatle okudum fakat bu konulardan gerçekten anlamadığım için sorma ihtiyacı duydum.Bu sene liseden mezun oldum ve üniversiteye bir sene daha hazirlanmaya karar verdim.Ben bu donem icinde para biriktirip parami bankaya yatirmak istiyorum.Ogrenci hesabi actirmak istiyordum fakat mezun olduğum için acamiyorum sanirim.Yoksa ben yanlıs mi biliyorum? Eger acamiyorsam da sizce benim icin hangi bankalar uygun olur? Yardimci olursaniz cok sevinirim.Biraz uzun oldu ve konuyu tekrar hortlattigim icin kusura bakmayin :)

• Halkbanktan sadece nüfus cüzdanı ile gittim ve açtılar fotokopiyi kendileri çekiyorlar kartı 1 hafta sonra ev adresime postaladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelieeee

Çoğunuzun verdiği bilgileri dikkatle okudum fakat bu konulardan gerçekten anlamadığım için sorma ihtiyacı duydum.Bu sene liseden mezun oldum ve üniversiteye bir sene daha hazirlanmaya karar verdim.Ben bu donem icinde para biriktirip parami bankaya yatirmak istiyorum.Ogrenci hesabi actirmak istiyordum fakat mezun olduğum için acamiyorum sanirim.Yoksa ben yanlıs mi biliyorum? Eger acamiyorsam da sizce benim icin hangi bankalar uygun olur? Yardimci olursaniz cok sevinirim.Biraz uzun oldu ve konuyu tekrar hortlattigim icin kusura bakmayin :)

Sadece para yatıracaksan hangi bankanın olduğu farketmez
    Öğrenci hesabının da pek bir ayrıcalığı yok
    Finansbank a git vadesiz bir hesap aç,bi tane de banka kartı iste,paranı aldıkça bankamatikten hesabına yatırırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciysen belge götürüyorsunuz para almiyorlar

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ögrenciysen çoğu banka aidat filan almıyor bende bu sene üniversiteye gidicem araştırdım ordan biliyorum
  • Beyler banka hesabı açtırırken herhangi bir ücret talep ediyorlarmı ?

• Üniversite öğrencilik yeni bitti Bu bankalar dan en az yıllık işlem aidat vs ücreti isteyen hangisidir yardımcı olur musunuz tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.