Şimdi Ara

Banka hesabı hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapıkrediden hesap açtırmayı düşünüyorum.ancak aynı hesap adına 2 kart olsun istiyorum biri bende biri babamda duracak.farklı yerlerde farklı zamanlarda ikimizde aynı hesaba para yatırıp yeri geldiğinde para çekme yapabilirmiyiz.yani böyle bişey mümkünmü aynı hesaptan 2 kart çıkartmak

• Evet mümkün :) Hesap açtırırken rica edersiniz. Asıl kartta senin adın yazar diğer kartta da babanın ya da tam tersi :)
  • sağol dostum eyvallah söyleriz bakam çıkarsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

Evet mümkün :) Hesap açtırırken rica edersiniz. Asıl kartta senin adın yazar diğer kartta da babanın ya da tam tersi :)

Nasıl mümkün yaw bankada bu tür işler ricaya bakar mı? :)

Bildiğim kadarı ile ortak hesap açtırmanız gerekiyor ancak o şekilde çift kart çıkartıyorlar. (Yanılıyor olabilirim.)
  • :S:S karıştı şimdi ortalık
  • up tam bilgi sahibi yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: andaceyi

Evet mümkün :) Hesap açtırırken rica edersiniz. Asıl kartta senin adın yazar diğer kartta da babanın ya da tam tersi :)

Nasıl mümkün yaw bankada bu tür işler ricaya bakar mı? :)

Bildiğim kadarı ile ortak hesap açtırmanız gerekiyor ancak o şekilde çift kart çıkartıyorlar. (Yanılıyor olabilirim.)

Babamın garantide maaş aldığı hesabı var.Aynı hesap üzerinden de üzerinde benim adıma bir kart daha istedik verdiler :) Yani şu anda babamın maaş hesabını hem ben hem de babam kullanabiliyor (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman demekki oluyor sıkıntı yok
  • bir hesaba ek banka kartı çıkartabilirsiniz diye biliyorum ben. yapabilirsiniz yani
  • yardım edenlere teşekkürler soracaz bakam olacak inşallah
  • bir sorum daha olacak bilenlere yapıkredi hesap işletim ücreti felan hesiyormu her sene veya her 6 ayda bir para kesimi varmı.varsa ne kadar
  • Ortak hesap açarlar ve ikinize de bankamatik kartı çıkarırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 17 Aralık 2011; 19:51:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.