Şimdi Ara

Banka Hesabı Açtıktan Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün işbankasından öğrenci hesabı açtırdım kartımı 1 hafta sonra teslim alacağım fakat merak ettiğim şeyler var bu kart neye bağlı visa mı mastercard mı birde steam origin gibi yerleren alışveriş yapabiliyormuyuz

• Visa Card.Gittigidiyor'dan falan alışveriş yapılıyor.Ama steam,origin'de falan çalışıyor mu bilmiyorum.
  • Teşekkür ederim
  • Steam banka kartı kabul etmiyor,origin de öyle.Yurtiçi sitelerde kullanabilirsin sadece gittigidiyor vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Systematichaoss

Steam banka kartı kabul etmiyor,origin de öyle.Yurtiçi sitelerde kullanabilirsin sadece gittigidiyor vs

Hocam ama steam ödeme yöntemlerinde visa da bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Steam banka kartı kabul etmiyor,origin de öyle.Yurtiçi sitelerde kullanabilirsin sadece gittigidiyor vs

Encard banka kartı değil mi, onu neden kabul ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Bende ediyor diye biliyordum arkadaşım öyle deyince kafam karıştı girdim baktım ödeme yöntemlerinde olanlar Paypal, discover, jcb, american express, visa, mastercard

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Assassin

quote:

quote:

Bende ediyor diye biliyordum arkadaşım öyle deyince kafam karıştı girdim baktım ödeme yöntemlerinde olanlar Paypal, discover, jcb, american express, visa, mastercard

Çalışması gerekir o zaman visa-mastercard diyorsa.

• quote:

quote:

quote:

Bankadan bankaya değişebilir mi bilmiyorum.Kendi banka kartım (birkaç bankadan kartım var)çalışmıyor.Ne steamde nede originde.Sanal alışverişe açık.Sadece gittigidiyor,paypal ve diğer yurtiçi ve banka kartı ödemesi kabul eden sitelerde geçiyor.Kartını paypal'a tanıtıp alışverişinde kullanabilirsin.Veya paybyme veyaininal alıp kartından para yükleyip kullanabilirsin.Veya bankanın sanal kartı varsa açtırıp kullanabilirsin.Benim bilgim bu.Denedim çalışmadı

• Banka kartıysa visa electron olur.Haftaya çıkar diğer haftada ararlar kredi kartı çıktı gelin alın diye.O da visa olur büyük ihtimal.2sini aynı anda da verebilirler.
  • Migrostan veya Teb şubelerinden paypal nakit kart al mastercard özelliği ile dünyanın her yerinde geçerlidir sen bugün mastercard geçmediği yer bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

Migrostan veya Teb şubelerinden paypal nakit kart al mastercard özelliği ile dünyanın her yerinde geçerlidir sen bugün mastercard geçmediği yer bulamazsın

Paypalım var zaten
  • Banka kartindan sanal kart olustur. Sanal kartla istedigin yerden alisveris yaparsin

• C10H15N kullanıcısına yanıt
    Bankamatik kartı demişlerdi muhtemelen üstteki 3 ünden birini vercekler bu arada Maestro Mastercard mı demek? http://imageshack.com/a/img809/9844/3own.png
  • quote:

Bankamatik kartı demişlerdi muhtemelen üstteki 3 ünden birini vercekler bu arada Maestro Mastercard mı demek? http://imageshack.com/a/img809/9844/3own.png

İkiside aynı şirket ama Maestro bankamatik kartı olduğunu gösteriyor yani Maestro ibaresini görmediğin yerden alışveriş yapamazsın ve çok az site bankamatik kartı kabul ediyor kredi kartı çıkarman veya ininal veya paypal kartları açtırman lazım MasterCard ibaresi olması lazım yani alışveriş yapman için

• quote:

Arkadaşlar bugün işbankasından öğrenci hesabı açtırdım kartımı 1 hafta sonra teslim alacağım fakat merak ettiğim şeyler var bu kart neye bağlı visa mı mastercard mı birde steam origin gibi yerleren alışveriş yapabiliyormuyuz

Kaç yaşındasınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    16

• quote:

16

Bankaya velinle gidip mi açtırdın yoksa direk kendin gidip öğrenci hesabı açtırmak istiyorum diyince açtılar mı? Bir de açtırırken herhangi bir şey gerekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

quote:

16

Bankaya velinle gidip mi açtırdın yoksa direk kendin gidip öğrenci hesabı açtırmak istiyorum diyince açtılar mı? Bir de açtırırken herhangi bir şey gerekiyor mu?

Velimle gittim hem babama hem bana sayfalarca imza attırdılar haftaya gelcek dediler ama tek merak ettiğim konu maestro ne oluyor

• quote:

Bankamatik kartının yanında kredi kartı da çıkartıyorlar.Bana öyle olmuştu iptal ettirmiştim kredi kartını.Sanada otomatik kredi kartı da çıkarırlar büyük ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.