Şimdi Ara

Banka görevlilerinin suratsızlığından nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bürokratik vs konularda çekingen bir insanım. Bunda görevlilerin suratsızlığı ve mahkeme duvarı gibi olmalarının da etkisi var.

Ya topladım cesaretimi gittim bankaya işimi halledecem kadın suratsızın teki yemin ediyorum. Sanki silah zoruyla orada tutuyorlar. Ne yapıyorsun arkadaş mal mı taşıyorsun servis mi yapıyorsun her gün?  

Altı üstü oturduğun yerden millete yardım ediyorsun. Çok mu zor biraz güler yüzlü olmak canlı olmak? Tamam insanın bazen eşref saati bozuk olabilir cansız hissedebilirsin de sanki içlerinden bana küfrediyorlarmış gibi davranıyorlar. Kendimi mal gibi hissediyorum bu tavırlarından dolayı.

Gel de utangaç olma bu insanlar yüzünden. 

Maraz ali gibi konu açmış olduk biraz belki ama hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 12 Aralık 2020; 17:14:35 >

• Ozel bankalarda hiç böyle bir durum yaşamadım hocam gayet ilgili oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Ozel bankalarda hiç böyle bir durum yaşamadım hocam gayet ilgili oluyorlar.

Yok hocam ilgililer de suratsızlar yani işte.

Ya da benim şubeler böyle  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 12 Aralık 2020; 18:35:1 >
  • Hesapta para az demekki :)
  • Arkadaşın dediği gibi Bankalarda hiç öyle durumla karşılaşmadım.Hepsi sırıtıyor gayet ilgili hatta çoğunun sırıtışı bile sahte(Pokerface)Yalakalıkta yapıyorlar.

Genel olarak böyle sorun yaşıyorsan;Ya senin 5 kuruş paran yok borçların var ya da onlarla ters konuşuyorsun iletişim kuramıyorsundur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Aralık 2020; 2:11:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Arkadaşın dediği gibi Bankalarda hiç öyle durumla karşılaşmadım.Hepsi sırıtıyor gayet ilgili hatta çoğunun sırıtışı bile sahte(Pokerface)Yalakalıkta yapıyorlar.

Genel olarak böyle sorun yaşıyorsan;Ya senin 5 kuruş paran yok borçların var ya da onlarla ters konuşuyorsun iletişim kuramıyorsundur...

Yok hocam hiçbiri değil. Benimkiler istisna o zaman  

• hesapta para azdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Sen zaten gidip tek bir kişiyle sorun yaşamışsın.Ben genelse mevzudan bahsettim.
    Bunlar bahse değer şeyler bile değil salla geç.
    Sana biri nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde karşılık ver geç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt

Maske kullanımının zorunlu olduğu ilk gündü, aylar önce. Ziraat Bankası'na maskesiz girmiştim. Yanımda maske de yoktu. Güvenlik görevlisi insanlıktan uzak davrandı, beni dışarı davet ederken. Çok kaba ve saygısızdı. İletişimi ve insan ilişkileri sıfır puandı. Uğraşmak istemedim cahil insanlarla.

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt

Tespit diye buna derim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.