|
Arkadaşlar merhaba, Temmuz 2025 tarihinde 12 ay aylık 1,99 faizli diye araç alırken bayi aracılığı ile taşıt kredisi kullandım. Bayideki satış danışmanı bana ilk taksit peşin abi bilgin olsun demişti. 275.000 TL kredi kullandım ilk taksit diye içerisinden 34.000 TL kesinti yaptılar ve elime geçen tutar 237.000 civarında oldu. Kredi vadesi 11 ay olarak düzenlenmişti. Arabayı aldıktan sonra geri ödeme planını gördüğümde benim jeton düştü. Aslında 1,99 değil daha yüksek orandan beni kredilendirmişlerdi ve neredeyse %5 seviyelerine geliyordu. Tüketici hakem heyetine başvurdum beni aldatıyorlar diye. Şimdi YapıKredi bana mail yoluyla tehdit eder gibi mail göndermiş. Sizce ne yapmalıyım? Yapıkredinin gönderdiği mail: ![]() Ödeme planı: ![]() İmzaladığım sözleşmeye dair bilgiler: ![]() |
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı