|
Bankanın savunması geleli 1 ay oldu Karar için toplanmadılar bekliyorum hala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bankanın savunması geleli 1 ay oldu Karar için toplanmadılar bekliyorum hala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
|
Haberleşelim buradan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
|
bu yolda başarılar hocam. aynı durum bende de var. Arabayı eşimin üzerine aldığım için kredi detayını çok incelememiştim. Eşim de pek anlamaz gelen evrakları imzalamış ama sonradan kontrol ettiğimde dokumanlarda ilk ay peşin ifadesi yer almıyor. Taksit tablosunda 11 ay ödeme görünüyor ve toplam ödenen tutarda benden kestikleri ilk taksit de dahil. Bu peşin alınan ücretin ne açıklaması ne karşılığı var. Aldığım bayiye sordum banka size bu tutarı yatırıp siz mi içinden kesip komisyon alıyorsunuz diye bayii hayır banka bize kesinti yapıp ödeme çıkartıyor dedi. direkt bankayı da arayamadım kredi eşimin üzerinde diye. Sizin davanızı takip ediyorum. Ben de müsait zamanda THH'ye başvuracağım. Koca kurumsal banka böyle katakulli işlere neden girer, ben ödemey, kabul etmişim ama bu paranın ne olduğu meçhul alıp cebinize mi atıyorsunuz banka kasasında mı kalıyor dokumanlarda göremiyorum. |
|