Şimdi Ara

Bank’O Card/Axess Bilgiler-Kampanyalar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
61
Favori
67.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu bankaların saçma sapan kampanyaları yüzünden bizde mağdur oluyoruz.Haziran ayı 1 ay sonra öde kampanyası dahilinde hızlıaldan 7000 tl civarı alışveriş yaptım.Adamlar neymiş hızlıal telekomikasyon olduğu için kampanya dışı imiş ondan dolayı harcamamı ertelememişler.
    Yine ilk kart alıp harcama yapana 100 tl chippara yüklenecek dediler bugün ayın 10'u oldu hala benim 100 tl yüklenmedi.Ya bu adamların bana bir garezi var yada takip etmeyen müşteriye vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Ya bu bankaların saçma sapan kampanyaları yüzünden bizde mağdur oluyoruz.Haziran ayı 1 ay sonra öde kampanyası dahilinde hızlıaldan 7000 tl civarı alışveriş yaptım.Adamlar neymiş hızlıal telekomikasyon olduğu için kampanya dışı imiş ondan dolayı harcamamı ertelememişler.
    Yine ilk kart alıp harcama yapana 100 tl chippara yüklenecek dediler bugün ayın 10'u oldu hala benim 100 tl yüklenmedi.Ya bu adamların bana bir garezi var yada takip etmeyen müşteriye vermiyorlar.

Hocam kampanyalarını takip ediyorum. Ne dediler ise anından gerçekleşti

Örnek bende mayıs ayında karta basvurdum. Haziranda harcamamı yaptım. 100 TL puan yattı hesaba 1 gün önce

%10 kapmanyası da sorunsuz gidiyor.

Benim ödemeleri erteliyorlar her ay tekrar ilk ekstraya yazdırmaya uğraşıyorum. Yani gerçekten kurallara uyan bir harcama anından erteleniyor. Adamın işine geliyor seni daha fazla bankaya bağlamak taksite boğmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sullen9308 -- 10 Temmuz 2015; 9:11:27 >

• ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Bu bankaya, bu karta, internete ya da belli bir satıcıya bağlı sorun değil maalesef. Ben de vakıf world kart kampanyalarından birine dahil olacak mı diye satıcıya sorup ona göre kesinleştirip yüksek meblağda alışveriş yapmıştım. satıcı normalde kozmetik satıcısı ve posu da kozmetik diye geçtiğini söyledi. fakat yükleme yapılmadığı için MH aradığımda bu satıcının "genel pazarlama" olarak geçtiğini bu yüzden kampanyaya dahil olmadığını söylediler. Yani senin başına gelen durum farklı kartta, farklı kampanyada normal pos cihazında başıma geldi. başka bir zaman da akaryakıt kampanyasına katıldım, benzinci posu oto-lastik olarak geçtiği için sayılmadı... yani maalesef oluyor böyle şeyler
  • Arkadaşlar selam, Odeabank Axess chip para puanlarınızı Koton mağazalarından kullanabilirsiniz. Ben dün akşam Gungoren Kale Avm' deki kotondan kullandım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Puani birikenler değerlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara akyurt market te ben bugun kullandım puanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi iki ayrı kampanyadan otomatik ödeme talimatı 100 tl haziran ayı kampanyasından 11.64 tl puan kazandım otomatik ödemenin süresi yok ama haziranıın süresi var şimdi ben chip paralrı harcamaya başlasam hangisi harcanacak mh aradım tabiki de güzel cevap veremedi salladı bişiler sanırım tek çarem 20 temmuza kadar hepsini harcamak...
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    HOCAM SEN 11,64 TL TUTARI HARCA SORUN OLMAZ. 100 TL HESABINDA DURUR. DAHA SONRA PARÇA PARÇA İSTER 10 10 İSTER 20 20 KULLANIRSIN SORUN OLMAZ. ÇÜNKÜ BU KAMPANYA TELEFON HİZMETLERİNDE VERİLEN HEDİYE DAKİKALAR GİBİ. ÖNCE HEDİYE VERDİĞİ DAKİKALARI DÜŞÜYOR.
  • Bugün puanları lcw da kullandım.

• vay arkadaş, faturalar bu ay boşa çıktı ama bu seferde kampanya yok.
  • Bu banko-axess akbank axessin kampanyalarına neden katılamıyor böyle saçmalıkmı olur adı neden axess oldu öyle ise?

Mesela hepsiburada kampanyasına katılamıyor. Müşteri hiz. arayıp şikayette bulunalım arkadaşlar. akbank axessin kampanyaları olmazsa bu kart çok az işe yarar.
    bende ziraaat maximumda var işbank maximumun bütün kampanyalarına katılınabiliyor. Normalide bu zaten.
  • Her ay gıda alışverişine yüzde 10 veriyor benim işime çok yarıyor.200 tl civarında puan kazandım 4 5 ayda 2 3 bin tl alışveriş yapmadan hemde o klasik şu kadar alışverişe 100 50 tl lerden 2 3 kere fayalanmışımdır 7 8 senede pek umrumda değil her alışverişime puan gelmesi çok hoşuma gitti varsın olmasın bu kampanyalar devam etsin adı axess bile olmasın umrumda değil...

• Arkadaşlar temmuz kampanyasında GIDA ibaresi yer alıyor. GIDA dan kastımız Market ve Restoran alışverişleri mi?

Bankayı aradım ama onlarda net bir cevap veremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Arkadaşlar temmuz kampanyasında GIDA ibaresi yer alıyor. GIDA dan kastımız Market ve Restoran alışverişleri mi?

Şimdiye dek gıda denildiğinde marketlerden puan geldi restorantlar olmuyordur bi kere burger denedim iade vermedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Arkadaşlar temmuz kampanyasında GIDA ibaresi yer alıyor. GIDA dan kastımız Market ve Restoran alışverişleri mi?

Şimdiye dek gıda denildiğinde marketlerden puan geldi restorantlar olmuyordur bi kere burger denedim iade vermedi...

Cevap için teşekkürler. Aslında mantık olarak restoranda GIDA olması gerekiyor. Sonuçta restoranda gıda tüketiyoruz. Marketten gıda değilde deterjanda alma durumumuz var. Bankanın bu denli bir uygulama içerisine girmesi bana çok saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Bu banko-axess akbank axessin kampanyalarına neden katılamıyor böyle saçmalıkmı olur adı neden axess oldu öyle ise?

Mesela hepsiburada kampanyasına katılamıyor. Müşteri hiz. arayıp şikayette bulunalım arkadaşlar. akbank axessin kampanyaları olmazsa bu kart çok az işe yarar.
    bende ziraaat maximumda var işbank maximumun bütün kampanyalarına katılınabiliyor. Normalide bu zaten.

Adı neden Axess..Sadece chip paralar kullanılabilsin diye.Puan anlaşmasından yararlanabilmek için bir kredi kartı programı ile anlaşma ihtiyacı duymuşlar.

Zaman zaman Axess kampanyalarına katıldığı oluyor.En son Teknosa kampanyasına katılmıştı.Bugün Shell kampanyasına da dahil.Ancak 1000/100 HB,GG gibi kampanyalara sanırım hiç bir zaman katılmayacak gibi duruyor.

Bu kampanyalara katılmazsa 1 sene dolmadan herkes Axess kartları iptal eder zaten.Ben 5binTL lik limiti 2binTLye çektim bile zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Bu banko-axess akbank axessin kampanyalarına neden katılamıyor böyle saçmalıkmı olur adı neden axess oldu öyle ise?

Adı neden Axess..Sadece chip paralar kullanılabilsin diye.Puan anlaşmasından yararlanabilmek için bir kredi kartı programı ile anlaşma ihtiyacı duymuşlar.

Zaman zaman Axess kampanyalarına katıldığı oluyor.En son Teknosa kampanyasına katılmıştı.Bugün Shell kampanyasına da dahil.Ancak 1000/100 HB,GG gibi kampanyalara sanırım hiç bir zaman katılmayacak gibi duruyor.

Bu kampanyalara katılmazsa 1 sene dolmadan herkes Axess kartları iptal eder zaten.Ben 5binTL lik limiti 2binTLye çektim bile zaten.

Beyler madem HB, GG, Kliksa, vb site kampanyalarına katılımını istiyorsanız burada çözüm aramak mantıksız. Size yol gostereyim bir bankacı olarak, Odeanin internet şubesinden ya da musteri hizmetlerinden bu konuyla ilgili ne kadar çok talep kaydı iletirseniz konuyu değerlendirirler. Bir duyuma göre eskiden Odea kart kapatmama teşvik puanı 25 TL idi. Kart kapatmalar fazla oluyor diye 50 TL ye yükseldi zaten. Musteri kaybı yaşamak istemezler, Odea internet şubeden bize ulaşın linki var tıklayın akliniza her gelen talep ve şikayeti buradan yazın en geç 2 günde dönüyorlar. Ben demedim sonuç aldım.

• Bugün beni aradılar 6 ay boyunca her ay 25 tl toplamda 150 tl puan kampanyası olduğunu ve kişiye özel olduğunu söylediler. Gıda market restoran aylık, 250 tl harcamaya 6 ay toplam 1500 tl harcama yapmam lazım mış. Ben de olur dedim.

• Başvurulur mu arkadaşlar kullananlar olarak fırsatları önerir misiniz?
  • Uzun süre sonra limiti arttırdılar ama Banko card kampanyalara katılamıyor artık. Axess kartı Denizbank gibi ilk ekstrede mi kesiyor ücreti, yoksa bir yıl sonra mı? Aidat iadesinde zorluk çıkarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Uzun süre sonra limiti arttırdılar ama Banko card kampanyalara katılamıyor artık. Axess kartı Denizbank gibi ilk ekstrede mi kesiyor ücreti, yoksa bir yıl sonra mı? Aidat iadesinde zorluk çıkarıyor mu?

İlk sene ücretsiz. Bir sene sonunda da bir sene kapatmazsanız aidatı iade ediyorlar. Ama ben axess özellikli kart için anlattım
    BankOcard zaten aidatsız

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.