Şimdi Ara

Bank’O Atlas’tan 5000 Mil Ödül Puan!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
6
Favori
10.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bank’O Atlas başvurunuzu hemen yapın, kartınız size 5.000 Hoş Geldiniz mili ile teslim edilsin.

Atlasglobal Çağrı Merkezi ve web sitesinden hoş geldiniz ve avans millerinizle ister yurtiçi ister yurtdışı gidiş dönüş biletinizi hemen alın.

Üstelik isterseniz ekonomi isterseniz business uçun.

Kampanya Detayları:

Bank’O Atlas kart başvurusunda bulunan ve kartı onaylanan müşterilere tek yön yurtiçi bilet değerinde 5.000 Hoş Geldiniz mili yüklenecektir.
    Yüklenecek miller Atlasglobal’in tüm yurtiçi ya da yurtdışı uçuşlarında kullanılabilir.
    Gidiş-dönüş bilet almak için eksik kalan mil değeri kart sahibinin kart limitinin 4 katı ile sınırlı olmak koşuluyla avans mil olarak karşılanabilecektir.
    Bilet alım sırasında doğacak vergi ve ek yükümlülükler müşteri tarafından ödenecektir.
    Hoş Geldiniz milinden her müşteri bir kez ve 31 Mayıs 2017 tarihine kadar kartın onaylanması durumunda faydalanabilecektir.
    Sadece Hoş Geldiniz milleri kullanılarak alınan biletlerde kartın 1 yıl içinde kapatılması durumunda kullanılan mil değerinin TL karşılığı kadar borç yansıtılacaktır.
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    OdeaBank A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

http://www.bankocard.com.tr/tr-tr/Kampanyalar/Sayfalar/banko-atlastan-tek-kurus-harcamadan-gidis-donus-ucak-bileti-1333.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 12 Aralık 2016; 2:02:16 >

• 5.000 mil TL olarak kaç liraya geliyor bakmak lazım türk hava yollarında elli lira galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere red yedim bi turlu kart vermiyor odeo bana

• bende banko axess borajet var. kampanya yok. aralıkta da kampanya yapmazsa kapatıcam
  • kart aidatı varmı
  • Kart aidadi var mi acaba gecen ayki pgs plus karti gibiyse alinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart sahipleri de katılabilir mi acaba? Yani bende bankocard axess var buna basvursam kabul olur mu

• zenmavi Z kullanıcısına yanıt
    Olur başvurdum, ilk yıl kart ücreti yok sonraki yıllar 109 tl, bir yıl dolmadan kapatırsan 5 bin mil parasını alıyorlar kaç tl tekabül ediyo bilmiyorum. Yani pek sıcak bi kampanya değil
  • millerle ne yapılabiliyor diye baktım. 5bin mile yurtiçi bilet alınabiliyor ama yanında 75 tl ücret çıkartıyor.20bin tl alışverişe 6000 mil veriyor.bunla ancak yurtiçi bilet alınabiliyor. hiç avantajlı gelmedi kredi kartı.
  • metin_66 kullanıcısına yanıt
    kart ücreti kesilince isteyince geri verenlerdenmidir acaba. nede olsa kart ücreti kesilmiş yıl dolmuş kapatmakla tehtit edersen bence kesinlikle verirler. çünki kapatırsan onlarda karlı bizde karlı çıkmayız paramızla uçmuş oluruz ama 50 100 vereyim kal derlerse en azından elinde müşteri tutmuş olurlar. bana bu riskli ihtimal göze alınabilir geldi.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Ben de belki kart çıkarsa bekletip risk alabilirim

• Basvurdum onaylandi...

• odea bank kendisi tırt zaten , doğru düzgün kampanyası olmadı şimdiye kadar, hoşgeldin faizi falan var ama enpara ve ing yanında tırtoğlu tırt...
  • şu hali ile çok anlaşılır gözükmüyor.
  • Başvurdum hemen onaylandı, ATLASMILES'dan hemen hesap bilgileri kart no bilgisi geldi SMS ile.
  • bana inatla kart vermiyor bu banka bende inatla başvuruyorum...
  • Başvurdum kart gelecek bakalım.
  • kart aidatı alacaklar kesin
  • İnsanlarla dalga geçiyorlar sanırım. Kampanya şartlarında "Bank’O Atlas kart başvurusunda bulunan ve kartı onaylanan müşterilere tek yön yurtiçi bilet değerinde 5.000 Hoş Geldiniz mili yüklenecektir" deniliyor. Hem de gidiş dönüş bedava bilet veriliyor gibi tanıtım yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.