Şimdi Ara

***(BANIM KALDIRILDI)***Overwatch Tarafından Haksız Yere Banlandım!** (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Ya hocam millete bok atana kadar hile kullanmamayı öğreneceksin. Seni kim ne diye kendi takım arkadaşına bakıyor diye reportlasın?

    Alıntıları Göster
    Eski maçlarımı izlerken böyle bir şeyi hatırladım, belki bundan dolayıdır diye bahane arıyorum hocam. Ben aim'im iyi, heralde ondandır dedim ama bilemiyoruz, belki de wallhack'ten, bunny hop'tan ban yedim. Hile kullanmadığım için, overwatch'ta beni izleyenler benim ne yaptığımı düşünmüş olabilirler diye fikir yürütüyorum hocam. Milyonda birde olsa sistemin hatalı bir şekilde beni banlaması mümkün değil mi sizce?




  • 2 tane demonu izledim. oyun bilgin ve aimin bariz kötü. görünürde hile falan yok. burda gelip aimim profesyonel oyuncu seviyesinde demen ya psikiyatrik bir rahatsızlığın belirtisi ya da hile kullanıp banına kılıf uydurmak için burda söylediğin bir yalan.
    -izlemediğim demolarda veya önceden yaptığın şeylerden dolayı banlanmış olabilirsin
    -yapay zeka vacnetin dikkatini çekecek bir şey yapmış olabilirsin
    -temizsin ve banın hatalı. mcjohn@valvesoftware.com'a veyahttps://twitter.com/basisspace'ye durumu anlatan yazı yazabilirsin. adam bütün maillere baktığını söylemişti. hatalı bir durum varsa geri dönüş yapıyormuş yoksa cevap vermiyormuş

    https://twitter.com/basisspace/status/993247076614979584



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 5 Haziran 2018; 13:59:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    2 tane demonu izledim. oyun bilgin ve aimin bariz kötü. görünürde hile falan yok. burda gelip aimim profesyonel oyuncu seviyesinde demen ya psikiyatrik bir rahatsızlığın belirtisi ya da hile kullanıp banına kılıf uydurmak için burda söylediğin bir yalan.
    -izlemediğim demolarda veya önceden yaptığın şeylerden dolayı banlanmış olabilirsin
    -yapay zeka vacnetin dikkatini çekecek bir şey yapmış olabilirsin
    -temizsin ve banın hatalı. mcjohn@valvesoftware.com'a veyahttps://twitter.com/basisspace'ye durumu anlatan yazı yazabilirsin. adam bütün maillere baktığını söylemişti. hatalı bir durum varsa geri dönüş yapıyormuş yoksa cevap vermiyormuş

    https://twitter.com/basisspace/status/993247076614979584
    Sağolun hocam, bende bu tarz bir öneri için açtım konuyu, dediklerinizi deneyeceğim. Maçlarımı nasıl izlediniz acaba? Ben denediğimde timeout hatası alıyorum? Bu aim mevzusunu boşverin hocam, sizinde düşündüğünüz gibi ben hile kullanmadım ama overwatch banını bir şekilde yedim sonuçta, bende heralde aim'im iyi overwatch'ta beni inceleyenler o yüzden beni hile diye düşünmüşlerdir diye çıkarımda bulundum. Çünkü şüpheli gibi görünebilecek hs'ler, awp ile flicklerim oluyordu.Elimdeki videolardan buraya yükleyeceğim bu akşam, sizde bakarsınız müsaitseniz..




  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    csgo demos manager programıyla izledim. oyun içinde en fazla 1 haftalık, programda en fazla 1 aylık demolar izleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşımda overwatch ban yedi hiç hile kullanmadım diyordu üstelik çocuğun yaklaşık 2 bin liralık envanteri vardı çöp oldu.
    Bence overwatch ban çok saçma sistemin direk kendisinin hileyi algılaması lazım çünkü overwatch demoları bazen yanıltıcı olabiliyor frame atlaması falan oluyor aim kaydı zannediyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimonGhostRiley

    Benim arkadaşımda overwatch ban yedi hiç hile kullanmadım diyordu üstelik çocuğun yaklaşık 2 bin liralık envanteri vardı çöp oldu.
    Bence overwatch ban çok saçma sistemin direk kendisinin hileyi algılaması lazım çünkü overwatch demoları bazen yanıltıcı olabiliyor frame atlaması falan oluyor aim kaydı zannediyorsun.
    Bence overwatch sistemi gayet iyi, eksik olan şeyi biri ben hile kullanmadım diye steam desteğe başvurduğu zaman, onun oyununun yetkililer tarafından tekrar incelenmemesi. Benim oyunumu tekrar inceleyin, hileysem zaten hileyimdir ama değilsem banımın hemen kaldırılıp, benden bu sistemleri adına özür dilenmesini gerekli..
  • iyi olmuş
  • 9 Haziran güncelleme:

    Az önce steam'e giriş yaptığımda "VAC yasağınız kaldırıldı" uyarısıyla karşılaştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 16 Aralık 2022; 19:38:47 >
  • Geçmiş olsun hocam. Hala ısrarla neden aiminizin iyi olduğunu iddia ediyorsunuz ki. Kimsenin umrunda değil bu. Bir hata varsa, ki görünürde olmuş ve geri dönülmüş. Ender olarak bu durumlarla karşılaşılıyor. Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Geçmiş olsun hocam. Hala ısrarla neden aiminizin iyi olduğunu iddia ediyorsunuz ki. Kimsenin umrunda değil bu. Bir hata varsa, ki görünürde olmuş ve geri dönülmüş. Ender olarak bu durumlarla karşılaşılıyor. Tekrar geçmiş olsun.
    Teşekkür ederim. Bu bir hata değil hocam, vac ban olsaydı hata olabildi, benimki overwatch banı, yani insanlar beni izleyip, hile kullandığıma kanaat getirmişler. Burada insanlar bana sadece pro oyuncuların yanlışlıkla ow banı yiyebileceğini söylediler, bende diyorumki bende aim olarak en az onlar kadar iyiyim, bende yanlış yere ban yedim olay bu. Steam'e o kadar tekrar inceleyin mesajı gönderdim ki adamlar bıkıp tekrar incelediler herhalde. Wallhackten şüphe çekebileceğimi hiç düşünmüyorum. Ama aim olarak oyunu iyi düzeyde bilmeyen biri için hile gibi gözükebileceğimi biliyorum, şuanda birçok dm, retake sunucularından hile kullandığım gerekçesiyle banlıyım. Maçlarda bırakın karşı takımı kendi takım arkadaşlarım bile beni hileyle suçluyor çoğu zaman ve nadirde olsa kickleniyorum maçın ortasında. Yani bu hileyle suçlanmak benim için yeni bir şey değil ama valve tarafından hile kullanmadığım halde ban yiyebileceğimi hiç düşünmüyordum. Ban yediğimi arkadaşlarıma söylediğimde ilk tepkileri zaten hile gibi oynuyordun oldu. Rankım global hocam, az çok tahmin ediyorum, iddia etmiyorum. Zaten John McDonald, tweet'inde yanlış banı olduğunu saptadığımız kişilerin banını kaldırıp neden ban atıldığını açıklıyoruz demişti, benim mail'ime hala cevap vermedi, verirse zaten nedenini öğrenmiş oluruz bende çok merak ediyorum..




  • Ya ne kibirli insansın be birader.LEM de adam vurup "prolar kadar iyiyim ehueuhe" yahu yeter ne iyisinden bahsediyorsun sen , karşında 60 fps ile oynayan birine tek attıgında prolardan iyi mi olunuyor?
    Milyonda bir gerçekleşen olay gelmiş başına banın kaldırılmış gir oyna işte doya doya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Ya ne kibirli insansın be birader.LEM de adam vurup "prolar kadar iyiyim ehueuhe" yahu yeter ne iyisinden bahsediyorsun sen , karşında 60 fps ile oynayan birine tek attıgında prolardan iyi mi olunuyor?
    Milyonda bir gerçekleşen olay gelmiş başına banın kaldırılmış gir oyna işte doya doya.
    Hocam ne kibiri ben kendi tahminimi söylüyorum. Valve bana nedenini söylemediği için bilemiyoruz belki wallhackten dolayı yedim. Rankım global, düzenli olarak rekabetçi oynamadığımdan sürekli rankım kaldırılıyor, o yüzden global, supreme, lem arasında oluyorum, hesap banlandığında lem'di sadece, birkaç gün sonra tekrar global olmuş olurum bunlar önemli değil. Ayrıca benim banım hata değil, vac ban olsaydı hatalı ban olabilirdi, benimki overwatch banı olduğu için insanlar beni hile diye oylamışlar ve banlanmışım. Daha önce shroud, roca, xantares gibi oyuncuların kendi hesapları; scream, kennys gibi oyuncularında smurf hesapları overwatch tarafından banlandı. İnsanlar bu adamlara neden hata olmuş işte demiyorlar? Bunun bana da olması çok mu gerçek dışı? Ben zaten pro oyuncular kadar iyi oynadığımı söylemiyorum, oynamıyorum çünkü. Ben sadece aim olarak onlarla kıyasladım kendimi. Oyunu iyi bilmeyen insanlar, profesyonel oyuncuları gözlerinde çok büyütüyorlar..




  • ben inanmıyorum bence sen valveyi kandırdın



    steam desteğe bildirdim tekrar yasaklasınlar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demonu izleyen adam zaten senin çok berbat bir oyuncu olduğunu ve yanlışlıkla ban atıldığını peşine bırakmaman gerektiğini söyledi. Açılması güzel olmuş demekki valve artık insanlardan gelen mesajları dikkate alıyor. Ban yeme sebebin aimin olmadığını demonu izleyen @forest nickli arkadaş söyledi zaten hala daha ısrar etme aimim iyi diye lütfen ötmene gerek yok. Ayrıca ben sana zaten hilesin yazxmadım beni oraya etiketliyosun :)

    Açılmasına da sevindim kimse sebepsiz yere ban yiyip hileci damgasını yemesini istemem, oynamaya devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lickshoot -- 9 Haziran 2018; 18:31:26 >
  • quote:

    Bu konudaki bana inanmayıp kesinlikle hile yaptığımı söyleyen, hakaret eden üyelerin hepsinden bir cevap bekliyorum, onlarda bu kişiler:

    haydaaa böyle mi olduk şimdi :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    raatsız yaw :D konudaki tek mesajım
    "Hilesin veya değilsin orasını bilmiyorum kendinle alakalı fakat ban yiyipte açılan prof dışı insan sayısı %1 bile değildir. Yinede şansını dene ticketlar at başka birşey gelemez elinden malesef."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lickshoot -- 9 Haziran 2018; 18:38:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberZone12

    ben inanmıyorum bence sen valveyi kandırdın



    steam desteğe bildirdim tekrar yasaklasınlar seni
    Steam desteğe girince ilk çıkan uyarı; "banlar kalıcıdır, steam destek banlarınızı kaldıramaz" yazıyor ama ben yinede hem ingilizce hem türkçe bir şekilde anlattım durumu. Ben oraya açın banımı, bir daha hile yapmayacağım filan demedim, üslubuna uygun bir şekilde tekrar incelenmesi gerektiğini söyledim, banımın incelenmesinde bu etkili oldu diye düşünüyorum. Üslup her yerde önemli hocam, burada da kimseye hakaret etmeden güzelce herkese cevap vermeye çalışıyorum. Ama bir de sizin gibi insanlar var tabi..




  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    Şaka yaptım be hocam



    Ayrıca ben sana hilesin demedim. Sadece kibirli davranmana güldüm o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lickshoot

    demonu izleyen adam zaten senin çok berbat bir oyuncu olduğunu ve yanlışlıkla ban atıldığını peşine bırakmaman gerektiğini söyledi. Açılması güzel olmuş demekki valve artık insanlardan gelen mesajları dikkate alıyor. Ban yeme sebebin aimin olmadığını demonu izleyen @forest nickli arkadaş söyledi zaten hala daha ısrar etme aimim iyi diye lütfen ötmene gerek yok. Ayrıca ben sana zaten hilesin yazxmadım beni oraya etiketliyosun :)

    Açılmasına da sevindim kimse sebepsiz yere ban yiyip hileci damgasını yemesini istemem, oynamaya devam
    Adam benim son maçıma bakmış ondada 8 kill mi ne almıştım, zaten son 8 maçın sadece 2 tanesini kazanmışım, yukarıda resmi var onlarda da çok kötü oynamıştım, ısınmadan girmiştim vs. her oyunda iyi oynayacağım diye bir şey yok. Bir oyunuma bakıp değerlendirmek yanlış olur, 50 kill aldığım maçı izlese çok iyi oynadığımı düşünür ama oda yanlış bir değerlendirme olur. Ben zaten aim olarak iyi olduğumu söyledim. Banlanan pro oyuncularda da mı hata oldu? Onlar niye banlandı sizce?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    quote:

    Bu konudaki bana inanmayıp kesinlikle hile yaptığımı söyleyen, hakaret eden üyelerin hepsinden bir cevap bekliyorum, onlarda bu kişiler:

    haydaaa böyle mi olduk şimdi :D
    Olduk hocam, ben size ilk mesajımda demiştim zaten suç ortağımsınız diye ama ters tepki verdiniz. Konuyu açmadan önce, bu bölümde çok mesajınızı gördüğümden, böyle bir şeye rastlamışsınızdır, yardımcı olur mutlaka diye özellikle sizin mesajınızı bekliyordum. Neyse, şu banım açıldı ya, herkes bana sövüp sövüştürsün umrumda değil, mutluyum şuan..




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.