15 günlük konu dışı banı yedikten sonra konuları sadece okumakla yetiniyordum.Banım bittiğinde artık alışkanlık mı oldu anlamadım ama konuların hiç birine yazasım gelmiyor. Sanki hala banım devam ediyormuş gibi. Resmen konu dışından kopardı beni bu adminler. Cevap yazmaya üşenir oldum vallahi
Aranızda benim gibi bu duyguları hisseden arkadaşlarım var mı??
neden ban yedın ayıptır sorması
Aynı fikirdeyim
quote:
Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy
neden ban yedın ayıptır sorması
Neden: Konu yanlış yerde
Neden: Kural Dışı Davranış
Neden: Üçüncü kişilere küfür
Neden: Sansürlü/ Kısaltma küfür
Neden: Sansürlü/ Kısaltma küfür
Neden: Henüz seçilmedi
Neden: Şahsa hakaret
5 kez 15 gün uzaklaştırıldım sonuç mutluyum. Artık kendime hakim oluyorum.
Var.
sanırım 3 kez uzaklaştım 3. de bende senin gibi oldum artık o kadar aktif değilim
15 günlük konu dışı banı yedikten sonra konuları sadece okumakla yetiniyordum.Banım bittiğinde artık alışkanlık mı oldu anlamadım ama konuların hiç birine yazasım gelmiyor. Sanki hala banım devam ediyormuş gibi. Resmen konu dışından kopardı beni bu adminler. Cevap yazmaya üşenir oldum vallahi
Aranızda benim gibi bu duyguları hisseden arkadaşlarım var mı??
şuan benimde banım açılalım 4 gün oldu toplasan 2-3 mesaj atmışımdır. yazası yok insanın harbi
katılıyorum
45 gün yedikten sonra eskisi kadar aktif değilim. Bundan sonra da aktif olmayacağım
Ben 1 yıl mı ne hiç girmedim ban yüzünden. Acayip canım sıkılmıştı. Abidik gubidik nedenlerden banlıyorlar bazen.
toplam 91 uyari , 350 gunden fazla ban. Anliyormusun ?
[28 Ocak 2012; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
yazma o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme