Şimdi Ara

bangood.com'un yaptığı incelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hiçbir şekilde gift diye belirtmememe rağmen gift olarak yollamışlar. üstelik fiyatını da 4.69 dolar olarak yazmışlar. 45 liraya almıştım. gümrükte sıkıntı çıkmasın diye yapmışlar sanırım. güven sorunu olanlara kesinlikle tavsiye ederim. bayrama rağmen ürün elime 2 haftada ulaştı ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 20 Temmuz 2016; 7:18:55 >

• kargo bi kaybolsa ürün bedelini geri istemek zorunda kalsan 4.69 dolar yatırırlardı hesabına bu işler böyle yaptıkları mantıklı birşey değil

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

kargo bi kaybolsa ürün bedelini geri istemek zorunda kalsan 4.69 dolar yatırırlardı hesabına bu işler böyle yaptıkları mantıklı birşey değil

sitesinde zaten ürünün bedeli yazıyor. sadece kargonun üzerindeki değer böyle. yani kargonun üzerindeki fiyatı baz almazlardı bence gümrükte sorun çıkmasın diye böyle yaptılar. ve şu ana kadar banggoodda iadede sıkıntı yaşayan tek bi insan görmedim.(forumda)
    hocam zamanında ps vita getirmiştim yurtdışından , aynı şekilde faturada ürünün fiyatını düşürüp yolladılar vede kargo kayboldu ne hikmetse ürünün parasını talep ettim düşürdükleri fiyatı ödeyebilceklerini söylediler bende öyle olduğunu duyunca ürünün yenisini talep etmiştim yani böyle bişey geçti başımdan dikkat edin derim

hocam zamanında ps vita getirmiştim yurtdışından , aynı şekilde faturada ürünün fiyatını düşürüp yolladılar vede kargo kayboldu ne hikmetse ürünün parasını talep ettim düşürdükleri fiyatı ödeyebilceklerini söylediler bende öyle olduğunu duyunca ürünün yenisini talep etmiştim yani böyle bişey geçti başımdan dikkat edin derim

hangi site

Orijinalden alıntı: Expireme

Bunu sadece banggood değil neredeyse tüm siteler yapmakta.

gift seçeneğini seçmeden gift olarak yollanan kargoya hiç rastlamadım ve özel istekte bulunmadan fiyatı düşürene de
  • amyfm kullanıcısına yanıt
    Aliexpress, gearbest, alibaba, ebay, delaextreme, bunların hepsi zaten yapıyor. Ticaretim gereği yurtdışından 350 ye yakın alışverişim oldu ve amazon hariç istisnasız tüm siteler gift i işaretletip fiyatı duşuruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 20 Temmuz 2016; 15:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Expireme

Aliexpress, gearbest, alibaba, ebay, delaextreme, bunların hepsi zaten yapıyor. Ticaretim gereği yurtdışından 350 ye yakın alışverişim oldu ve amazon hariç istisnasız tüm siteler gift i işaretletip fiyatı duşuruyorlar.

neredeyse tüm siteler mi yoksa istisnasız mı anlamadım ama 350'ye yakın alışverişin hepsinde öyle olması tesadüf olamaz ama yine de her zaman ve hepsinin böyle yaptığını düşünmüyorum. amazonun bizzat kendi sattığı ürünlere yapıyor olabilir sadece
    Amazon yapmıyor. Çin bazlı ve turkiyeye bol gönderim yapan sitelerin çoğu yapıyor yani alıcıya özel bi hizmet değil. Adam urun geçsin para kazanayım derdinde. Webte aratırsanız taa 2006-2007 yıllarındaki konularda bile birçok sitenin gifti işaretlediği konuları göreceksiniz. Ve 350 alışverişin çoğu ebay, aliexpress, gearbest ağırlıklı. 0.50 centlik ürüne bile gift yazdılar. Banggood da sadece üzerine gift yazalımmı diye buton koymuşlar bence gereği yok zaten oyle gönderiyorlar.

İade istedim iadeyi direk ürünün indirimsiz fiyatından yaptılar.

Normalde indirim tutarını ürün bedeline oranlayıp iade etmeleri gerekirdi n11 gg gibi siteler bu şekilde iade yapıyor.

bunu yapan firma pakette düşük gösterdiği fiyattan ödeme yapmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Gumruktekiler de zaten paketin üstünde yazılana oek itibar etmiyorlar. Şüphelenirseler sizden fatura vs istiyorlar.

Ayrıca olduki ürün gümrükte vergilendirildi, size ptt teslimat yapıyorsa bu vergiyi direkt ürünü alırken ptt ye yapabiliyormuşsunuz.

Ben hep gümrüğe takılmayan mallar sipariş ettim.

Ayrıca çok para vererek aldığınız ürünleri mutlaka takipli posta ile isteyiniz.
  • Hocam ben bu urun için ücret odemedim. Zira durum şöyle : Daha önce 85 dolar değerinde başka marka bir cihaz elime ulaştığında kullanılmaz haldeydi. Kendilerine bu durumu kanıtlayan paket açma videosunu ulaştırdım. Ardından ya ücret iadesi yada bu beklediğim cihazı yollmalarını Rica ettim. Sagolsunlar kirmadilar ve yolladılar. Normalde bu cihazın fiyatı 103 dolar. Oldu ki benden evrak istediler ne yapacağım bu durumda?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

kargo bi kaybolsa ürün bedelini geri istemek zorunda kalsan 4.69 dolar yatırırlardı hesabına bu işler böyle yaptıkları mantıklı birşey değil

Öyle bir şey yok. Para iadesi isterken internet sitesinde siparişte görülen fiyat geçerli oluyor. Kaybolan kargonun üstündeki fiyatı nereden bulacaklar?

Ayrıca bunu çoğu üründe yapıyorlar.

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

Öyle bir şey yok. Para iadesi isterken internet sitesinde siparişte görülen fiyat geçerli oluyor. Kaybolan kargonun üstündeki fiyatı nereden bulacaklar?

Ayrıca bunu çoğu üründe yapıyorlar.

faturada düşük fiyatı yazmak zorundalar düşük yolladıkları için başına gelmediği için yorum yapmak kolay benim başıma geldi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.