|
Arkadaşlar Banggood dan 24.Kasım.2020 de bir Drone satın aldım. Satıcı kargo alternatifi sunmadığı için, mecburen tek yöntem olan Express Shipping seçtim. Kargo hareketleri aşağıdaki şekilde; Tracking Info: 5817726250 via Express Shipping Expected delivery date: 2021-01-02 21:20:11
Buraya kadar her şey tamam. Kargo takip numarasının DHL'e ait olduğunu tespit ettim. Ancak kargoyu DHL den takip ettiğimde 7 gündür aşağıdaki durumda ; Waybill: 5817726250 Shipment information received Thursday, November 26, 2020 at 22:23 Origin Service Area: BAHRAIN - MANAMA - BAHRAIN Destination Service Area: ANKARA - CANKAYA ANKARA - TURKEY 1 Piece
Thursday, November 26, 2020 Location Time Shipment information received BAHRAIN - BAHRAIN 22:23 Analamadığım olay şu, benim bildiğim "Shipment information received" henüz kargonun taşıyıcı tarafından teslim alınmadığı anlamına geliyor. Ama Hong-Kong dan aldığım ürün için neden BAHRAIN görünüyor? Konuya ilişkin Banggood'a mesaj attım, adamlar ürünün kendilerinden çıktığını söylüyor. DHL aracılığı ile ilk kez yurt dışından ürün getirtiyorum. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu? Benim Drone neden BAHRAIN'e gidiyor ? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı
iOS
Android