Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19 şubatta italya havaalanındaydı. 5 günde İstanbul pttye geldi Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın. Bende kıpırtı yok. 14 Şubat Malpensa hava alanı diye kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 25 Şubat 2020; 11:22:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

19 şubatta italya havaalanındaydı. 5 günde İstanbul pttye geldi
    130 tl vergi çıkmış, gayet iyi fiyat :D
    şimdi sigorta yaptığımızı varsayarsak, bu 130 TL´yi ya da herhangi bir miktarı geri alabiliyormuyuz?
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Evet alıyorsunuz, youtube de nasıl başvuracağınız ile ilgili video var. Ben sigorta yaptırmadım. Toplam. 1170+130 = 1300 ödemiş olacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 26 Şubat 2020; 20:46:49 >

eyv. sigorta yaptırdık bakalım.
    italya bi salsa iyi olacak
  • Benim ender 3 pro geldi. 138 vergi ödedim. Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

Darısı benim başıma...
  • Ender 3 ü kurdum. 1 saat sürdü, kurduktan sonra fark ettim, sd kartın içinde kurulum videosu var.

kurulu gelen alt tabla terazide değildi, kayık gibi sallanıyordu. yandaki 4 er vidayı gevşettim düzelttikten sonra sıkınca düzeldi, kurulumda profillerin yönü yeri ve delik yerleri önemli, 1-2 defa sökmek zorunda kaldım.

şu an sd kartın içindeki kediyi basıyorum

baskı çok güzel ama uzun sürüyor, 6-7 cm lik kedi 5 saatte basılacak gibi....

bu arada :

ben internetten model dosyası indirip, sd karta atıp yazdıracağız sanıyordum ama öyle değilmiş, benim gibi ilk kez kullanacaklar için anlatayım....

1. cura programını kuruyoruz ve yazıcı ekleden ender 3 ü mutlaka seçiyoruz.
    2. thingiverse gibi sitelerden indirdiğimiz stl dosyasını cura da açıyoruz. ayarlar hazır ama değiştirmek istediğimiz bir şey varsa bu aşamada değişiyoruz( tabla ısısı, extruder ısısı, doluluk, kalite vb...) bu ayarlar bitince sağ altta "DİLİMLE" butonuna tıklıyoruz ve GCODE dosyası elde ediyoruz. bunu sd karta atıp, bu dosya ile ürün basıyoruz...

Deniz Çalışkanyoutube
    Ender 3 Pro 3d Yazıcı Cura Ayarları Ve İlk Baskılar - Bölüm 1
    https://www.youtube.com/watch?v=EEtXVViR1Q4

gcode ile tabla ayarı (mutlaka bu şekilde yapın, yazıcıyı kapalıyken yapılan tabla ayarı pek sağlıklı olmuyor)
    Deniz Çalışkanyoutube
    Gcode İle Ender 3 Pro 3d Yazıcı Tabla Ayarı Nasıl Yapılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=MIABPpYKP5c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 29 Şubat 2020; 10:51:34 >

Hayırlı olsun.. Güle güle kullan..
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Banggood yine Turkey Direct Mail ücretini arttırmış.
    hayırlı olsun, güle güle kullan

bilgilendirme iyi oldu,
  • yurt dışı alışverişte bilgili arkadaşlardan yardım talep ediyorum bangood dan bir akıllı saat aldım 800küsür lira satıcı ile görüşmeme rağmen muhtemelen anlamadılar faturada aldığım rakam yazacak benim bu saati alamama durumun var mı alabilirsem nasıl alabilirim nereye ne kadar ödeyerek sınırlamaları bilmeden bir iş yapmış oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ender 3 ü kurdum. 1 saat sürdü, kurduktan sonra fark ettim, sd kartın içinde kurulum videosu var.

kurulu gelen alt tabla terazide değildi, kayık gibi sallanıyordu. yandaki 4 er vidayı gevşettim düzelttikten sonra sıkınca düzeldi, kurulumda profillerin yönü yeri ve delik yerleri önemli, 1-2 defa sökmek zorunda kaldım.

şu an sd kartın içindeki kediyi basıyorum

baskı çok güzel ama uzun sürüyor, 6-7 cm lik kedi 5 saatte basılacak gibi....

bu arada :

ben internetten model dosyası indirip, sd karta atıp yazdıracağız sanıyordum ama öyle değilmiş, benim gibi ilk kez kullanacaklar için anlatayım....

1. cura programını kuruyoruz ve yazıcı ekleden ender 3 ü mutlaka seçiyoruz.
    2. thingiverse gibi sitelerden indirdiğimiz stl dosyasını cura da açıyoruz. ayarlar hazır ama değiştirmek istediğimiz bir şey varsa bu aşamada değişiyoruz( tabla ısısı, extruder ısısı, doluluk, kalite vb...) bu ayarlar bitince sağ altta "DİLİMLE" butonuna tıklıyoruz ve GCODE dosyası elde ediyoruz. bunu sd karta atıp, bu dosya ile ürün basıyoruz...

https://www.youtube.com/watch?v=EEtXVViR1Q4

gcode ile tabla ayarı (mutlaka bu şekilde yapın, yazıcıyı kapalıyken yapılan tabla ayarı pek sağlıklı olmuyor)
    https://www.youtube.com/watch?v=MIABPpYKP5c
    Hocam toplam ne kadara geldi.Wholesale20 kullanınca 1301 tl oluyor vergisiz hali.Vergi Sigortasını yapınca fiyat yükseliyor siz nasıl yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 3 Mart 2020; 15:53:38 >

• drarter kullanıcısına yanıt
    Daha ayrıntı verirseniz yardımcı olabilirim. Sipariş sayfası görüntüsünü buraya atabilirseniz daha iyi olur. Akıllı saatler gümrükte takılma gibi bir sorunuz varsa sim kart takılmayan ürünler sorunsuz geçer.
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    senin malların durumu ne ?
    benim ki
    24´ünde italyadaydı, bugün Türkiye´ye yollamışlar,
    9u gibi TR´de olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hocam toplam ne kadara geldi.Wholesale20 kullanınca 1301 tl oluyor vergisiz hali.Vergi Sigortasını yapınca fiyat yükseliyor siz nasıl yaptınız?

Alıntıları Göster
    ben sigorta yaptırmadım
    1170 yazıcı 130 vergi 1300 liraya mal oldu
  • ender 3 pro alan arkadaşlar... yazıcı için çekmece falan basarken pro plana dikkat edin, ben ender 3 olanı bastım, uyumsuzmuş... Kızıma takı kutusu oldu

bu arada 3 obje bastım yarım kilo filament bitti, bu filament parası bizi göçertecek...
  • quote:

ben sigorta yaptırmadım
    1170 yazıcı 130 vergi 1300 liraya mal oldu

Alıntıları Göster
    Siz aldıgınızda fiyat düşükmüş demekki.Fragment olayını ben normal yazıcılara benzetiyorum adam yazıcıyı satıyor 100 liraya ucuz aldım diye seviniyor insan ta ki kartuş bitene kadar bi bakıyorsun kartuş 70 80 tl yani kartuş alcağına yazıcının yenisini 100 liraya alıyorsun
  • quote:

ender 3 pro alan arkadaşlar... yazıcı için çekmece falan basarken pro plana dikkat edin, ben ender 3 olanı bastım, uyumsuzmuş... Kızıma takı kutusu oldu

bu arada 3 obje bastım yarım kilo filament bitti, bu filament parası bizi göçertecek...
    Cura´da ayar yapabiliyorsun,
    Filament ayarı, 1kg sına sallıyorum 100 TL diyorsun
    objeyi slice yaptığında ne kadar maliyeti olduğu vs. yazıyor,
    sanırım sen baya baya büyük objeler bastın :)
    ben ayarlardan kontrol ettiğimde küçük objelerden 10-15 arası basabiliyorum ( mini karakter )
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.