Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
105
Favori
93.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • OssuranFil O kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu bende yaşıyorum. Ürün satışta diyorum ama yok en kısa zamanda gönderilecek merak etme diyor.. Beklemeye değecek indirim ile aldım. Sağlık olsun bekleyeceğiz. İptal olmasın yeter.. Geç gelsin..


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    4-5 kere ertelediler hocam, hem satıp hem göndermemeleri rahatsız ediyor ama bende iptal etmeyeceğim gönderilene kadar, o fiyata artık imkansız :/

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _Köroğlu_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mail geldi 7 gün içinde stoğa girip kargolanmazsa iptal edeceğiz. İsterseniz yeniden sipariş verebilirsiniz diye :/ Kuponu yeniden kullanabilecek miyim bilmiyorum, aktif olduğunu da sanmıyorum 2 ay para boşa yattı resmen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • banggood sitesi urunleri kaliteli mi tavsiye edermisiniz..

  • Selamlar.Son gümrük kanununa göre 150 euro üstü ürünler ticari sınıfına girip , gümrük müşaviri vs bir sürü zorluk çıkıyormuş.Acaba banggooddan türkiye direkt posta ile projeksiyon cihazı alsak 150 euro üstü olduğu için bu işlemlere maruz kalır mıyız ? Yoksa kapımıza kadar hiç bir sıkıntı çıkmadan ürün gelir mi ? Son durum nedir?

  • Selamlar


    Banggood dan bir ürün sipariş ettim, We World Express diye bir firmaya verdi.


    Yanwen ve Aras ortaklı Türk firması sanırım. Sorun şu ki 4. gün olmasına rağmen hareketlilik yok. Sipariş oluşturuldu aşamasında kaldı.


    Şikayetvar da ne kadar kod paylaşan varsa baktım hepsi 2. günde sonraki aşamaya geçmiş :D


    Birde WWETA ile başlıyor takip kodu, Şikayetvarda WWETH takip kodlu bir şikayete ait bir yorumda, bu şirket Amazon'dan ürün alıp başkasına teslim edildiğini söyleyen bir kullanıcıya, Amazon satışları WWETA ile başlar, size yanlış takip kodu verilmiş diye yorum yapmış.


    Bu durum siparişin hatalı oluşmuş olabileceği fikrine sebep oldu. Çünkü amazona özel ayarlanmış WWETA kodu anladığım kadarıyla. WWETA kodu ile ürününüz geldi mi Banggood dan daha önce?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heart06 -- 20 Nisan 2023; 23:4:9 >
  • Merhaba, nasıl odlu bilmiyorum ama yanlış ürünü sipariş vermişim. Kendilerine durumu anlattım fakat ürünün kargolandığı söylendi. Ürün gelince teslim almaktan kaçınırsam, ürün kendilerine geri döndüğünde para iadesi yapacakları söylendi. Bu konuda bilgisi olan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.