Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrnoc

Gece 3 te mail gelmiş. Siparişimin kaybolduğunu söylediler. İsterseniz ücretin tamamı geri ödeme veya aynı gönderim methoduyla tekrar gönderim yapabiliriz dediler.
    Bende yeniden gönderin dedim.
    Bakalım yanıt bekliyorum.
    Kaybolma riskine karsi bir secenek vardi sanki onu isaretlemismiydini satın alirken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostromoss

Kaybolma riskine karsi bir secenek vardi sanki onu isaretlemismiydini satın alirken?

Alıntıları Göster
    Evet öyle bir seçenek vardı ama işaretlememiştim.Kartta o sırada fazla limit yoktu.

Bakalım cevabı sabah 5 de gönderdim. Yanıtlarını bekliyorum.

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Turkey Direct Mail i seçmiştim bu seçeneği kaldırılmış maalesefBanggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021
  • Cargo has not seen action

Takip yaptığımda yukarıdaki bilgi gözüküyor.

• İncelediğim bir kaç tv box içinde aynı, tr direct mail i kaldırmışlar. Vergi yükü banggood u zorlamaya başlamış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostromoss

Cargo has not seen action

Takip yaptığımda yukarıdaki bilgi gözüküyor.
    2-3 güne honk kong havalimanına ulaşır. Daha sonraki gün İstanbul havalimanına iner. Daha sonra 2-5 gün arası gümrükte bekler ve dağıtıma çıkar. Yaklaşık 7 iş günü gibi bir sürede teslim alacağını umuyorum.

• lostromoss L kullanıcısına yanıt
    mrnoc M kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı durumda şuan hocam İstanbul’da mısın sende eş zamanlı teslim edilecek sanırım. Birde ben siparişi verirken 10 dolarlık kod var diye Tl-Smoother de aldım yazıcı için upgrade falan düşünüyorsanız sonrasında bakın isterseniz

banggood.app.link
    [US$8.88 32% OFF]BIQU 4PCS New TL-Smoother V1.0 Addon Module For 3D Printer Motor Drivers 3D Printer & Supplies from Electronics on banggood.com
    https://banggood.app.link/hw4I2DiUIU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcankose -- 2 Mart 2019; 10:30:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcankose

Benimde aynı durumda şuan hocam İstanbul’da mısın sende eş zamanlı teslim edilecek sanırım. Birde ben siparişi verirken 10 dolarlık kod var diye Tl-Smoother de aldım yazıcı için upgrade falan düşünüyorsanız sonrasında bakın isterseniz

https://banggood.app.link/hw4I2DiUIU
    Evet İstanbul'dayım m hocam bende. Upgrade düşünüyorum bnde thingiversede baya 3d parçalar mevcut. Bu elektronik voltaj duzenleyicisinide görmüştüm aliden yakin zamanda alacagim teşekkürler.
    Urun geldiginde kutu acilimini ve kurulumunu kanalimda paylasacagim hocam.
    Kanal : Teknik Kariyer

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Facebooktan yazın, almaya karar verdiğinizde özel indirimler alıyorum. Olgu Erhan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 Şubat tarihinde Ender-3 Pro 3D Printer siparişi verdim. 2 gün sonra gönderildi. ALJPK koduyla. Henüz herhengi bir takip bilgisi almamış olmamdan endişe ediyorken üstteki yorumları okudum. Ben de siparişimle ilgili buradan bilgilendirme yaparım ama bu 10 günden aşağı sürmeyecek belli ki.
    Gelsin de.
    Gearbest bu konuda en iyisiyken banggood en kötüsüymüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah2424

22 Şubat tarihinde Ender-3 Pro 3D Printer siparişi verdim. 2 gün sonra gönderildi. ALJPK koduyla. Henüz herhengi bir takip bilgisi almamış olmamdan endişe ediyorken üstteki yorumları okudum. Ben de siparişimle ilgili buradan bilgilendirme yaparım ama bu 10 günden aşağı sürmeyecek belli ki.
    Gelsin de.
    Gearbest bu konuda en iyisiyken banggood en kötüsüymüş.
    Her gün kargonuzun durumu hakkında bilgi alın. Ayın 18 inde benim ürünüm kargolandı, gece 3 te kaybolduğunu öğrendim. 12 gün bekledim boşuna.

Bugün yeni sipariş oluşturdular. En azından o siparişimin gelmesini umuyorum.

• mrnoc M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğru söylüyorsun. Bu sabah bi mail attım bakalım ne diyecekler.

• Banggooddan Ayın 23'ünde sipariş ettiğim çin malı 92 tl'lik bir aksiyon kamera şaşırtıcı bir şekilde 6 gün içinde elime ulaştı :)
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır,teşekkürler.
    Banggooddan ödememi geri alayım sizi rahatsız ederim.725 falan olursa düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Tamamdır,teşekkürler.
    Banggooddan ödememi geri alayım sizi rahatsız ederim.725 falan olursa düşünüyorum.
    ÇÖzeriz. bu rakama geçtik bugün siparişi H2

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

• lostromoss L kullanıcısına yanıt
    mrnoc M kullanıcısına yanıt
    Kanalınıza baktım hocam biraz güzel benimde ilgimi çekecek içerikler üretiyorsunuz tebrik ederim. Abone oldum tabi ki :) upgradeler için haberleşelim üçümüz daha güzel sonuçlar alınıyor sonrasında uzun zamandır araştırma içerisindeyim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcankose -- 3 Mart 2019; 11:24:13 >
  • quote:

Kanalınıza baktım hocam biraz güzel benimde ilgimi çekecek içerikler üretiyorsunuz tebrik ederim. Abone oldum tabi ki :) upgradeler için haberleşelim üçümüz daha güzel sonuçlar alınıyor sonrasında uzun zamandır araştırma içerisindeyim bende.
    Teşekkürler hocam ilginiz icin.

• Mi box s almayı düşünüyorum burdaki fiyatla arasında 100 tl oynuyor.değer mi sizce ?

• Banggood genelde diğer sitelerden pahalı olurdu ama sıkıntısız geldiği için arada tercih ederdim. Konunun bu hali biraz kötü olmuş.

Türkiye hızlı kargo seçtim bana da ALJPk ile başlayan gönderi kodu verildi bugün. PTT ile gelecek sanıyordum ama konudan anladığım kadarıyla Yurtiçi Kargo ile geliyormuş galiba. Takip aşamaları nasıl oluyor arkadaşlar bu kodun? Çindeyken nereden takip edicem Türkiye'de iken nereden? Bir de hangi firma getirecek kargoyu?
  • quote:

Kesinlikle aramızda iletişim halinde kalalım. Upgradeler, detsylar, ayarlar vs. için.

Bu arada benim yeni ürünün kargosu halen çıkmadı :) Kargolanmasını bekliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.