Şimdi Ara

banggod dan sipariş edilen mi4 TR ye gelmiş.( paypa aracılığı ile param iade edilecek) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
9
Favori
4.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nerden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Redmi note 3 pro aldım hocam, 25d olar toys yazmışlardı kutu üstüne :)

hocam redmi note 3 pro 708 tl ye geliyor burada adamlar 850 tl ye satıyor zaten çinden getirtim hiç riske girmeden , neden çinden alıp riske girdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

hocam redmi note 3 pro 708 tl ye geliyor burada adamlar 850 tl ye satıyor zaten çinden getirtim hiç riske girmeden , neden çinden alıp riske girdiniz.

32gblik olan 650 TL'ye geldi. 220dolara geekbuying'den aldım bu arada. @berkay956
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

32gblik olan 650 TL'ye geldi. 220dolara geekbuying'den aldım bu arada. @berkay956

TEK PARÇA HALİNDE Mİ GÖNDERDİLER, EĞER ÖYLEYSE İYİ GELMİŞ.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    evet tek parça halinde geldi.
  • Peki geri gittiğinde hocam site geri ödeme yapıyor mu;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Geri gönderiyorlar.

Peki geri gittiğinde paramızı tam olarak geri alabiliyor muyuz?
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız sitenin satış politikasına göre değişir, en kötü ihtimalle kargo ücreti kesip (tahmini 5$ - 10$) kalanını iade ederler yada tamamını iade ederler.
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Geri alırız ama, ne zaman ve ne kadarını onu yakında öğreniriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Forumda, sahibinden de, orda burda çin telefonları zilyon tane getirip satanların nerde tanıdığı var sanıyorsun?
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Bende aldım geekbuyingden ama dün gümrüğe takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Mayıs 2016; 22:35:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmania

Bende aldım geekbuyingden ama dün gümrüğe takıldı

şans işi hocam demek ki. İlk siparişimdi baya tırsmıştım ama beklenmedik şekilde geçti :)
  • Araç mp3 bluetooth kiti aldım 11 dolar. Takipsiz aldım ama 1 aydır gelmedi. Onuda gümrüğe almışlar heralde bu neymiş ya. Türkiye de bitane eşi benzerini yapan yokki. 11 dolarlık ürünün peşine mi düştü bu devlet. Zaten tonla vergi ödüyoruz. TRT izlemiyorum ama parasını veriyorum. Bu neymiş ya isyana soktular beni aksam aksam
  • Galiba hepimiz şu iş adamlarından daha zenginiz bizim vermedimiz telefon vergileri onların milyarlarca lira vergilerinden daha fazla devlete zarar veriyor.. Mesela yurt dışından getirdik gümrüge geldi 100 tl yatırın dese yine pek zoruma gitmez ama tamamiyle gelmiyorsa çok sıkıntı. Şu an ülkemizde redmi note 3 Pro rakibi bir telefon yok. Tabi fiyatıyla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal yolla cep telefonlarının gümrüğe takıldığını bilmeyen var mı ?
    bazıları değişik yöntemlerle geçirte biliyorlarmış ama risk hep var
  • takıldığını biliyoruz elbette, bizimki bi umut, ya geçerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

yahu o değil geçen sene hatırlarsınız doğuda bir köye göktaşı parçaları düştü...hatta bazı köylüler
    o taşları satıp iyi paralar kazandı tv ye çıktılar...
    neyse bir hafta sonra devlet babanın ağzı sulanmış, bir maliye minübüsünü köye gönderdi
    nerde bu göktaşlarının vergisi diye şaka değil gerçek olaydır işte tablo bu kadar acıdır bu ülkede

puhauhaua ,gerçekmiş
    http://www.hurriyet.com.tr/bingolde-maliye-goktaslarini-satanlarin-pesine-dustu-40016224

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Hepsini anladım da Kuran-ı Kerim neden yasak?
    Hangi kanuna göre yasak? İncil veya Tevrat ta yasak mı acaba?

Yurtiçinde alınan Kuran-ı Kerimler hepsi bel üstünde insan elinde mi taşınıyor nakliye sırasında? Nakliye araçları ile taşınmıyor mu? Yahu bu neyin kafası?!

yurtdışından gelenin ne olduğu belli değildir, misyoneri mi yazdı, kötü niyetlisi mi bozdu, bilinmez, tahrif olmasın diye kontrol altında tutuyorlardır
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Bomba sokulmuyor, el yapımı imal ediliyor mekanında.Sizde çivi, ziraat gübreleri ve evdeki mutfak tüpünüz ile bir el yapımı bomba yapabilirsiniz tarifine göre.
  • adamsın paypal.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.