Şimdi Ara

Bandicam Ses kayıt sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forumda acemi olduğum için konuyu doğru yere açmadıysam adminlerimizden özür dilerim. Sıkıntı şu; Bandicam'de kayıt yaparken sadece benim mikrofonumun sesinin kayıt alması. Yani benim istediğim oyun oynarken Skype üzerinden konuştuğum takım arkadaşlarımla olan konuşmalarımızın da kayıtta çıkması. Ama sadece benim mikrofon kayıt yaptığı için kayıtta çok saçma çıkıyor. Arkadaşlarımın sesini de nasıl duyuracam bu videolarda ya? :/

Orijinalden alıntı: onur316

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forumda acemi olduğum için konuyu doğru yere açmadıysam adminlerimizden özür dilerim. Sıkıntı şu; Bandicam'de kayıt yaparken sadece benim mikrofonumun sesinin kayıt alması. Yani benim istediğim oyun oynarken Skype üzerinden konuştuğum takım arkadaşlarımla olan konuşmalarımızın da kayıtta çıkması. Ama sadece benim mikrofon kayıt yaptığı için kayıtta çok saçma çıkıyor. Arkadaşlarımın sesini de nasıl duyuracam bu videolarda ya? :/

Bandicam a gir :D sonra video kısmına tıkla ordan ayarlar ı göreceksin iki tane var hazır ayarların yanındaki değil diğerine gireceksin orda ikincil aygıtı aktifleştireceksin ordaki seçenekleri teker teker dene hangisi çalışıyorsa sesini duyurur arkadşlarınn

• bende tam tersi Teamspeak teki sesler gelmesin sadece oyun sesi gelsin istiyorum. hangi seçeneklerde bu yapılabiliyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.