Şimdi Ara

Band Hero 1+1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkozgen

izmirde nerde kalmıştır acaba?

arkadaslar kampanyanın devam ettiği herhangi bir mağaza bilen var mı izmirde? ( özellikle D&R )

quote:

izmirde nerde kalmıştır acaba?

arkadaslar kampanyanın devam ettiği herhangi bir mağaza bilen var mı izmirde? ( özellikle D&R )

Sana tavsiyem internet sitesinden telefonunu öğrenip D&R merkezi ara ve kampanyanın devam ettiği ve de ellerinde stok olan mağazaları öğren.
    Senin şehrinde yok ise, ozaman sana yakın D&R'yi ara ve onlara bu setten almak istediğini ve diğer şehirdeki mağazanın stoğundan temin edebilirler mi sormak
    istediğini söyle derim. Aynı şehirde farklı mağaza stokların temin edip getirtebiliyorlar, böylece belki farklı mağazalardan da getirtebilirler.
    Bir aydan fazla bir zamandır süren bir kampanya olduğu için stoklar çoğunlukla tükenmiştir. Mesela ben Kasım başında bayram zamanı almıştım ki ozaman
    bile çoğu DR'de kalmamıştı.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor

• 2 adet set için fiyat gayet uygun alacaklar kaçırmasın bence...
  • Arkadaşlar bende 1.5 2 aylık bir PS3 için olan hali var, xbox 360 için alıp da ps3le takas yapmak isteyen olursa bana pm atsın, komple setimi xbox 360 için olanıyla takaslamak istiyorum öyle daha işime yarayacak sebebiyle düşünüyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.