Şimdi Ara

Band Hero 1+1 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul Avrupadan halen birini arıyorum

Arkadaşlardan biri yazar ,boş olan

Orijinalden alıntı: drturbulance

Hocam zaten elinde taşınacak birşey değil. Arabası olur arabaya atar getirir diye dedim. Ben burdan kalkıp oraya gidecem orada kaldı kalmadı köprü trafiği biliyosun sınavda var bir yandan eli boş dönmek var. Teknosa haftaya ürün gelebilir dedi d&rlara da tekrar gelmesi lazım bulursak o zaman biriyle alacağız o zaman. Belki bu taraftan arabayla alacak olan bir hayırsever vardır diye dedim çıkmadı. Kısmet, ya bir dahaki kampanyayı bekleyeceğiz, önce 180den şimdi 150den sattılar demekki satılıyor. Firmanın satış stratejisi bu. 300 den kimse almazsa gene 150den verecekler sonuçta.

Sinavinda basarilar. Belki de simdi alamamis olman daha iyi olmustur. Aklini celebilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul

Arkadaslar bende ps3 icin almayi dusunuyorum, ortakli almayi dusunen arkadaslar pm ile kontakt kurabilirler. Tesekkurler.. (Not: Istanbulda degilim, alma sansim yok, sadece havale/eft ile ortak olabilirim).

hayırlı olsun hasan bey ürünleri aldıırdım

Orijinalden alıntı: asksarabi

quote:

Hocam zaten elinde taşınacak birşey değil. Arabası olur arabaya atar getirir diye dedim. Ben burdan kalkıp oraya gidecem orada kaldı kalmadı köprü trafiği biliyosun sınavda var bir yandan eli boş dönmek var. Teknosa haftaya ürün gelebilir dedi d&rlara da tekrar gelmesi lazım bulursak o zaman biriyle alacağız o zaman. Belki bu taraftan arabayla alacak olan bir hayırsever vardır diye dedim çıkmadı. Kısmet, ya bir dahaki kampanyayı bekleyeceğiz, önce 180den şimdi 150den sattılar demekki satılıyor. Firmanın satış stratejisi bu. 300 den kimse almazsa gene 150den verecekler sonuçta.

Sinavinda basarilar. Belki de simdi alamamis olman daha iyi olmustur. Aklini celebilirdi.

Teşekkürler aslında kendim için değil kardeşim için istiyordum. Normalde ps3 alalı 6 ay oldu 3 kere başına oturmadım Kardeşim seviyordu bunu ona hediye olacaktı. Neyse başka zamana artık bulamazsak.
    Aura#2127

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Arkadaslar bende ps3 icin almayi dusunuyorum, ortakli almayi dusunen arkadaslar pm ile kontakt kurabilirler. Tesekkurler.. (Not: Istanbulda degilim, alma sansim yok, sadece havale/eft ile ortak olabilirim).

:) Ugrastiniz ama deydi, alabildik sonucta. :) Arayan herkes bulabilir insallah. Izmir Ege Park d&r'da 4-5 tane varmis, bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

:) Ugrastiniz ama deydi, alabildik sonucta. :) Arayan herkes bulabilir insallah. Izmir Ege Park d&r'da 4-5 tane varmis, bilginize...

Sormayın yahu, şoför tüm gün uğraştı, biz bulamazsak kimse bulamaz :))

Not: Ankara Antares' de var dostlar bilginize...

• Merhaba; karşıyaka'dan almayı düşünen varsa, beraber almak için mesaj atın.

Orijinalden alıntı: waRRioR

biz @drturbulance ile bugün aldık hayırlara vesile olsun

Hocam hayırdır hayır sağolsun waRRioR kadıköye kadar getirdi benim için. Hemen geldim kurdum bir deneyeyim diye ama bateri sıkıntılı biraz. Hassasiyeti çok düşük vuruyorum almıyor özellikle sarı olanı. Kalibrasyonda yaptım video kalibrasyonu 25-35 ms arasında oynuyor. Bu değerler ve hassasiyet sizde de aynı mı?

Edit: Hassasiyet problemi olan bir çok vatandaş varmış heralde. Drum setin altındaki midi kabloyla bilgisayara bağlayıp activisionun yayınladığı bir programla yeniden hassasiyet ayarı verilebiliyor sanırım. Elimde midi kablo var müsait vaktimde becerebilirsem deneyip sonuçları yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drturbulance -- 13 Kasım 2011; 2:28:11 >
    Aura#2127

• Alamayanlar icin firsat Mediamarkt'larda devam ediyor. Dun 20:00'da Sisli'deki Mediamarkt'ta bir suru kutu gordum.

quote:

Hocam hayırdır hayır sağolsun waRRioR kadıköye kadar getirdi benim için. Hemen geldim kurdum bir deneyeyim diye ama bateri sıkıntılı biraz. Hassasiyeti çok düşük vuruyorum almıyor özellikle sarı olanı. Kalibrasyonda yaptım video kalibrasyonu 25-35 ms arasında oynuyor. Bu değerler ve hassasiyet sizde de aynı mı?

Edit: Hassasiyet problemi olan bir çok vatandaş varmış heralde. Drum setin altındaki midi kabloyla bilgisayara bağlayıp activisionun yayınladığı bir programla yeniden hassasiyet ayarı verilebiliyor sanırım. Elimde midi kablo var müsait vaktimde becerebilirsem deneyip sonuçları yazarım.

biz oynarken kırmızı olanda biraz sıkıntı vardı sanırım hepsinde oluyor

• quote:

quote:

quote:

Midi kabloyla bağlayıp hassasiyeti arttırdım. Şimdi fena değil biraz daha iyi. Midi kablonuz varsa drumdaki kontrol etme yerinin altındaki midi in yerine takıyorsunuz. Linkini verdiğim programı kuruyorsunuz band heroda gh studioda şarkı yaparken bilgisayara bağlayıp ayar verebiliyorsunuz. Ben kırmızı üstlerdeki sarıyla turuncunun hassasiyetini 2 katına çıkardım. Diğerleri iyiydi.

Drum Tuner Software
    Aura#2127

• ankaradan ortak olarak almak isteyen olursa 1 adet xbox 360 icin olanindan almak isterim. iki setin de ps3 olmasi zorunlulugu yok denmisti. o yuzden alacak kisinin ps3 ya da xbox versiyonunu almasi mumkun.

Orijinalden alıntı: nevz@t

ankaradan ortak olarak almak isteyen olursa 1 adet xbox 360 icin olanindan almak isterim. iki setin de ps3 olmasi zorunlulugu yok denmisti. o yuzden alacak kisinin ps3 ya da xbox versiyonunu almasi mumkun.

kardeşim geç kaldın be cuma günü aldım il dışından bir arkadaş ile

quote:

quote:

quote:

Midi kabloyla bağlayıp hassasiyeti arttırdım. Şimdi fena değil biraz daha iyi. Midi kablonuz varsa drumdaki kontrol etme yerinin altındaki midi in yerine takıyorsunuz. Linkini verdiğim programı kuruyorsunuz band heroda gh studioda şarkı yaparken bilgisayara bağlayıp ayar verebiliyorsunuz. Ben kırmızı üstlerdeki sarıyla turuncunun hassasiyetini 2 katına çıkardım. Diğerleri iyiydi.

Drum Tuner Software

saolasın artvine gidince indiririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nevz@t

ankaradan ortak olarak almak isteyen olursa 1 adet xbox 360 icin olanindan almak isterim. iki setin de ps3 olmasi zorunlulugu yok denmisti. o yuzden alacak kisinin ps3 ya da xbox versiyonunu almasi mumkun.

kardeşim geç kaldın be cuma günü aldım il dışından bir arkadaş ile

gec gormusum malesef...
  • Merhaba. Çok araştıramadım ama bu ürün gerçekten avantajlı galiba, çünkü ben tanesini en düşük 240 TL den görmüştüm. Ben de ankaradayım ve bu ürünü almak istiyorum, yalnız JB li ps3'lerde sorun oluyor mu acaba. Eğer sorunsuz çalışıyorsa beraber alabiliriz.

Orijinalden alıntı: nactemha

Merhaba. Çok araştıramadım ama bu ürün gerçekten avantajlı galiba, çünkü ben tanesini en düşük 240 TL den görmüştüm. Ben de ankaradayım ve bu ürünü almak istiyorum, yalnız JB li ps3'lerde sorun oluyor mu acaba. Eğer sorunsuz çalışıyorsa beraber alabiliriz.

Sorun yok çalışıyor alabilirsiniz. Bencede çok uygun. 3 kişilik eğlence makinesi sonuçta. Bazı oyunlar 100-150 liradan satılyor. Buna bence çok değil.
    Aura#2127
  • izmirden almak isteyen var mı

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.