Şimdi Ara

Band Hero 1+1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 icin istanbul avrupa yakasında almak isteyenler pm atabilir. haftasonu cevahir d&r a sordum çok fazla kalmamisti. bilginize.

Orijinalden alıntı: Artemi$

ps3 icin istanbul avrupa yakasında almak isteyenler pm atabilir. haftasonu cevahir d&r a sordum çok fazla kalmamisti. bilginize.

xbox için kalmadı mı ?

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: Artemi$

ps3 icin istanbul avrupa yakasında almak isteyenler pm atabilir. haftasonu cevahir d&r a sordum çok fazla kalmamisti. bilginize.

xbox için kalmadı mı ?

Mediamarkt'larda da aynı kampanya var. Oralarada bakabilirsiniz.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Anadolu yakası var mı almak isteyen
    Ikinci elde nick benzerligi kullanarak satis yapanlara dikkat ediniz. ornegin: ***kilerwhitewhale*** gibi uyeliklerden mesaj atip, referans sayfasini orjinal uyeninkini yollayabilirler,,,

-----------------------
  • Wii için Anadolu Yakası - Kadıköy çevresi var mı ?
    play secretary i'm the boss tonight.
  • ps3 için kalmadıysa xbox için alıp takas edebiliriz,
    elimde 1 haftalık set var aynı kampanya ile almıstım, ancak konsol degişikligi nedeni ile xbox versiyonuna ihtiyacım var.
    iyi günler

-----------------------
  • Beyler İstanbul'dan ortak arayan varsa eğer bana P.M atsın hemen yarın alırım.
    İNTEL CORE İ7 6700K 4.5 GHZ | ASUS ROG STRİX-GTX 1070 OC 8GB | ASUS Z170 PRO GAMİNG | KİNGSTON HYPERX FURY DDR4 16 GB | CORSAİR RM750X WATT PS | ZALMAN NEO 11 |ASUS VG528QR 165 HZ MONİTÖR| SAMSUNG EVO 960 250 GB SSD | 1 TB SEAGETE HDD | 1 TB WESTERN DİGİTAL HDD | CORSAİR H105 EXTREME | LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB | LOGİTECH X540 5.1 | STEELSERİES ARCTİS 3 7.1
  • Merhaba arkadaşlar Ben Erzurumdayım. Erzurumda bu kampanyayı yapan yere rastlamadım. Bimeks Teknosa Vatanda yok. Acaba ürünün kargosu ne kadar tutar. Yoksa markafoni gibi siteleri mi bekleyeyim ne tavsiye edersiniz?
  • Merhaba arkadaşlar

ben geçtiğimiz dönem içerisinde ps3'ümü sattım. Alan arkadaş oynamak istemediğinden Guitar Hero gitar ve bateri setini bıraktı. Eğer ilgilenen varsa satmayı düşünüyorum. Gitar ve Bateri seti ile birlikte
    -Guitar Hero 5
    -Rockban Beatles
    -Guitar Hero Metallice oyunlarını da vermeyi düşünüyorum.

D&R Kampnayası ile birlikte maliyet ne kadar oluyor bir fikrim yok. Fiyatını bilen arkadaşlar varsa bildirebilir mi? Bu fiyata göre bende bir fiyat belirleyeceğim.

Bu arada ilgilenenler varsa bana Pm ile ulaşabilirler.
    -----------------------------
    Ikinci elde nick benzerligi kullanarak satis yapanlara dikkat ediniz. ornegin: ***kilerwhitewhale*** gibi uyeliklerden mesaj atip, referans sayfasini orjinal uyeninkini yollayabilirler,,,

-----------------------
  • Son anda karar değiştirip almaya karar verdim ama sanırım geç kaldım. ankarada alabileceğim birisi varmı? veya ankarada stokta olan bir yer bilen varsa söyleyebilirmi?
    İNTEL CORE İ7 6700K 4.5 GHZ | ASUS ROG STRİX-GTX 1070 OC 8GB | ASUS Z170 PRO GAMİNG | KİNGSTON HYPERX FURY DDR4 16 GB | CORSAİR RM750X WATT PS | ZALMAN NEO 11 |ASUS VG528QR 165 HZ MONİTÖR| SAMSUNG EVO 960 250 GB SSD | 1 TB SEAGETE HDD | 1 TB WESTERN DİGİTAL HDD | CORSAİR H105 EXTREME | LOGİTECH G502 PROTEUS SPECTRUM RGB | LOGİTECH X540 5.1 | STEELSERİES ARCTİS 3 7.1
  • 3 aralık günü mediamarkt'tan 2 adet band hero set aldım. 1 adedini kendim kullanıyorum diğerini hiç açmadım arabanın bagajında bekliyor. :)
    Burada almak isteyen olursa aldığım fiyata (150TL) satabilriim. En kötü ihtimal gittigidiyor satıcam

Not : Ürün Ps3 içindir. gitti gidiyordan satışta kargo masrafı çok olacağından dolayı en son tercihimdir.(kargo hariç 180tl civarı bir tutar oluyor)
    Ürün hiç açılmadı. gitar + batery+ microfon + band hero oyunu (yani tüm pakert))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuammer -- 5 Aralık 2011; 11:06:02 >

Orijinalden alıntı: zuammer

3 aralık günü mediamarkt'tan 2 adet band hero set aldım. 1 adedini kendim kullanıyorum diğerini hiç açmadım arabanın bagajında bekliyor. :)
    Burada almak isteyen olursa aldığım fiyata (150TL) satabilriim. En kötü ihtimal gittigidiyor satıcam

Not : Ürün Ps3 içindir. gitti gidiyordan satışta kargo masrafı çok olacağından dolayı en son tercihimdir.(kargo hariç 180tl civarı bir tutar oluyor)
    Ürün hiç açılmadı. gitar + batery+ microfon + band hero oyunu (yani tüm pakert))

İkinci el bölümüne de bir ilan açınız. Talibi mutlaka olur. İyi oyunlar.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: zuammer

3 aralık günü mediamarkt'tan 2 adet band hero set aldım. 1 adedini kendim kullanıyorum diğerini hiç açmadım arabanın bagajında bekliyor. :)

İkinci el bölümüne de bir ilan açınız. Talibi mutlaka olur. İyi oyunlar.

teşekkürler,bende almadan önce burada beraber almak istediğim bir arkadaş bulmak için buraya çok baktığımdan dolayı önce buraya yazayım dedim
    Burda 2.el bölümünde bir ilan açtım isteyen oradanda iletişime geçebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.