Şimdi Ara

banabitatil.com.tr / Alnus Seyahat Mağdurları Derneği (BAŞLIĞI KALDIRMAYIN, ÇOK FAZLA MAĞDURU VAR)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • banabitatil.com.tr markası üzerinden hizmet veren ALNUS TURIZM SEYAHAT ACENTASI tarafından organize ve planlı şekilde yapılmakta olan dolandırıcılığı, belgeleriyle anlatmak, Mağdurların birleşeceği bir başlık açmayı uygun gördüm.

Alnus seyahat ltd şti yaşattığı mağduriyet için tursab.org.tr adresinden şikayet etmek için incelerken, linkte görüleceği üzere aynı zamanda kendilerinin tursab organizasyonunda temsilci olduğunu gördüm.

Yani kimi kime şikayet ediyoruz bilemedim... linkte görünebilir.

Ortalama kişi başı aldıkları ödeme $800 - $1000 civarında, ve gidelerleri yok, çünkü sattıkları turları gerçekleştirmediler. Topladıkları tutar 100 milyonun üzerinde olmalı. kendilerine ulaşım mümkün değil, veya sizi zaman kazanmak için ileri bir ödeme tarihi belirterek atlatıyor ve tekrardan telefona bakmıyorlar.

sikayetvar.com.tr üzerinde incelendiğinde bu tur iptali yapıp ödeme yapmama durumunun 2024 temmuz itibariyle hortladığı açıkça görülmekte, firma sadece cevap vermiş görünmek, biraz daha dolandırmaya devam edebilmek için sanki işinin başındaymış gibi görünmektedir.

Çok yakında siyasi güçleri buna engel olamaz ise, haber kanallarında dolandırıcılık hikayelerini göreceğiz.

Ödeme dekontları delil için ektedir.

banabitatil.com.tr / Alnus Seyahat Mağdurları Derneği (BAŞLIĞI KALDIRMAYIN, ÇOK FAZLA MAĞDURU VAR)

https://www.ticaretsicil.gov.tr/tmp_gazete/7127230e-18a8-11ed-8d66-48df373f5970.pdf

Ticaret sicil gazetesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ib255154 -- 19 Ekim 2024; 13:51:4 >

• Ben size iletmiş olduğum

51.970bin

Ödiyceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALNUS SEYAHAT & banabitatil.com.tr üzerinden hizmet satın alıp mağdur olanlar görsel delilleriyle birlikte konu altında yorum yazabilirler

• ALNUS SEYAHAT TURİZM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİNİ Ayrıca tüketici hakem heyetine şikayet ettim.

Bilgi amaçlı, ektedir.

• Merhaba Arkadaşlar,

Paramı bu oluşumdan YAPI KREDİ BANKASI aracılığıyla kurtardım.

Harcama itirazına hiçbir yanıt vermedikleri için süreç sonunda otomatik olarak banka iade sağlamıştır. Tabi aynı gün beni arayıp iadeyi onayladıklarını söylediler. Halbuki onay vermediler. Banka iade etti.

Ekran görüntüsü ve banka yazışma mailleri delil olarak ektedir.

Nasıl tehlikeli bir oluşum olduğunun belgesi olarak kalsın.

Ayrıca aynı şekilde türsab üzerinden yaptığım şikayete ise, yine onayladıklarını belirtmişler. Tabi banka kendisi iade ettikten sonra. Halbuki ortada onayladıkları bir durum yok.

Baştan sona yalan beyan. Onaylanmadığı banka mailleride delil olarak mevcut.

aşağıda görülebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.