Şimdi Ara

bana yardimci olurmusunuz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorum su.ben yurt disinda yasiyorum yani almanyada.ve duydugum kadari ile cep telefonu getirmek problemliymis.kizima tel aldim fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum türkiyede.kayit altina almak gerekiyormus. ben gümrükten gecerken kendi adima kayit ettirirsem kizim bu telefonu sürekli türkiyede kullanabilecekmi? ve vergilendirmesi nasil yapiliyor acaba?kac paraya kadar vergiden muafdir acaba?bana yardimci olurmusunuz.Tesekkürler

• Turkcell'in müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olurlar. İzlemeniz gereken yolu anlatırlar.
    TR'den aranan numarası: 444 0 535
  • şu an yurt dişindaymış nasıl arıcakki 444 0 535 i

kızınızla türkiyeye geleceksenız burdan bi hat alın bence o kadar işlemle ugraşmaktansa..

• özellıkle TR'den aranan numarası diye belirtmişim. Arkadaş Almanya'da oturduguna göre nasıl arayacagını senden iyi biliyordur
    Beni iyi takip et!
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Turkcell'in müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olurlar. İzlemeniz gereken yolu anlatırlar.
    TR'den aranan numarası: 444 0 535

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

şu an yurt dişindaymış nasıl arıcakki 444 0 535 i

kızınızla türkiyeye geleceksenız burdan bi hat alın bence o kadar işlemle ugraşmaktansa..

• portwein1 yabancı ülkeden arama yapacaksanız 0212 444 0 535 şeklindede olur..
  • demek ki aranabiliyormuş
    EDIT: 0212 nin önüne ülke kodu da gelmeli:
    0090 212 444 0 535
    quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

portwein1 yabancı ülkeden arama yapacaksanız 0212 444 0 535 şeklindede olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 19 Haziran 2006; 19:00:09 >
  • arkadaslar bana yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkür ederim hepinize.ama sanirim bir arkadas yanlis anladi yada ben yaniliyorum.kizima sadece tel götürüyoum hat olarak tr den hat alicam.ben havvallaninda vergi ödendiginide duydum arti birde su var kilit kiriyorlarmi tr de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TR'de kilit kırılıyor ve gumrukten vergi alınmadıgını bılıyorum. sen almanya'da kullandıgın hattını telefona takıp TR'ye gir, yani sanki senın telefonunmuş gibi, hiç bişey yapamazlar. o zaman yanındaki tum özel esyalara vergi koymaları lazım ki bu da cok sacma olur.
  • birader yurt dışından tel getiriliyor gümrükte para falan vermiyorsun ama paketinden çıkar ve cebine koy benim dersin birden fazla tel kullanıyorum dersin bi şey olmaz ama aynı anda tutarda 10 telefon getirirsen sorun olur ben yurt dışından çok elektronik eşya getirdim hediye olarak bi sorun olmuyor ama abartmatın, aynı anda 3 diz üstü 2 fotoğraf makinası 3 telefon ile giriş yaptım amerikadan geldim. bunlardan biri bana ait diğerleri çoçuklara hediye dedim bi sorun olmadı,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.