Şimdi Ara

Bana yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yiğenim için laptop alıyoruz!
    ama çok karasızım!
    kafamdaki ozellikler!
    centrino platformunda işlemci! 1,73 düşünüyorum! 1.8 i geçmeyi geçmeyi düşünmüyorum!
    15,4'' ekran
    512 veya 1gb ram
    40 veya 60gb 5400rpm hdd
    türkçe q klavye
    sd kart okuyucusu
    en az 4 adet usb port
    cd-rw ve dvd combo veya dvd-rw
    en az radeon9550 ekran kartı!
    ağırlık pek onemli değil
    pil bir kaç dayansın yeter!

makina daha çok evde kullanılacak ve oyun oynanıcağı için o/b ekran kartı düşünmüyorum! bu yuzden pil ve ağırlık konusunda bir sorunumuz yok! ama ekran 15,4 olması onemli çunku dvd film izlenicek! ayrıca tv-out u olmasıda onemli! ram olarak mumkunse 1gb ama fiyat yuzunden 512 olucak gibi gozukuyor! ama hdd buyuk ihtimal 60gb olucak! marka olarak da hp veya toshiba düşünüyordum ama aradığım ozelliklere gore tam bir model bulamadım! acer ı da gozden geçitiyorum!

bu arada butçe 1000$+kdv civarı! siz neyi onerirsiniz ve anadolu yaksaında nerede bulabilirim

• arkadasim byron forumuna bakmani oneririm 999$+kdvye core duo islemcili bir bilgisayar var kullananlar gayet memnun
  • hp nin centirno 1.73 vede 1.86 lık ati x700 lu makinalri vardi ancak kalmadi galiba.
    aklima lik gelen toshiba sattelite m70-160.
    eger bulabilirseniz centrino 2.0 ati x700 256 mb lik ekran karti var.
    bunlari bile bulmak zor artik .
  • neden hepsi o/b a donuyor! tamam maliyeti kısıyorsunuz ama talep o yonden değil ki!
    birde istediğim daha zor birşey var linux! ben laptop alırken illa bill gates amcaya para kazandırmak zorunda mıyım! xp ye para vericeğime ram i 1gb yaparım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

http://forum.donanimhaber.com/m_8299789/mpage_1/key_byron/tm.htm bu da linki

hakkaten guzel ve uygun bir makine
    byron nasıl bir marka acaba!
  • BENCEDE BYRON ALABİLİRSİN YENİ TEKNOOJİ OLMASIDA GÜZEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.