Arkadaşlar yiğenim için laptop alıyoruz! ama çok karasızım! kafamdaki ozellikler! centrino platformunda işlemci! 1,73 düşünüyorum! 1.8 i geçmeyi geçmeyi düşünmüyorum! 15,4'' ekran 512 veya 1gb ram 40 veya 60gb 5400rpm hdd türkçe q klavye sd kart okuyucusu en az 4 adet usb port cd-rw ve dvd combo veya dvd-rw en az radeon9550 ekran kartı! ağırlık pek onemli değil pil bir kaç dayansın yeter!
makina daha çok evde kullanılacak ve oyun oynanıcağı için o/b ekran kartı düşünmüyorum! bu yuzden pil ve ağırlık konusunda bir sorunumuz yok! ama ekran 15,4 olması onemli çunku dvd film izlenicek! ayrıca tv-out u olmasıda onemli! ram olarak mumkunse 1gb ama fiyat yuzunden 512 olucak gibi gozukuyor! ama hdd buyuk ihtimal 60gb olucak! marka olarak da hp veya toshiba düşünüyordum ama aradığım ozelliklere gore tam bir model bulamadım! acer ı da gozden geçitiyorum!
bu arada butçe 1000$+kdv civarı! siz neyi onerirsiniz ve anadolu yaksaında nerede bulabilirim
arkadasim byron forumuna bakmani oneririm 999$+kdvye core duo islemcili bir bilgisayar var kullananlar gayet memnun
hp nin centirno 1.73 vede 1.86 lık ati x700 lu makinalri vardi ancak kalmadi galiba. aklima lik gelen toshiba sattelite m70-160. eger bulabilirseniz centrino 2.0 ati x700 256 mb lik ekran karti var. bunlari bile bulmak zor artik .
neden hepsi o/b a donuyor! tamam maliyeti kısıyorsunuz ama talep o yonden değil ki! birde istediğim daha zor birşey var linux! ben laptop alırken illa bill gates amcaya para kazandırmak zorunda mıyım! xp ye para vericeğime ram i 1gb yaparım!