Şimdi Ara

Bana salak gibi bir davrananlara nasıl davranmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

derste bir şey yapmaya çalışıyorum.yapamayınca gülüyorlar.sonra bir şey dersem dalga geçiyorlar.nasıl tepki vermeli ? konuşmamalımıyım?

• Öyle bir durumda yanıt verme.Eğlendiğini sansınlar, tabi onlar da hata yapınca yüzüne vur.Yanlış çevreye düşmüşsün,o nasıl bir sınıf öyle acaba aranızdan kötü bir şey mi geçti
  • Rahatsız oluyorsan bunu dile getirmekten korkma gerekirse sert konuşmaktan çekinme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Öyle bir durumda yanıt verme.Eğlendiğini sansınlar, tabi onlar da hata yapınca yüzüne vur.Yanlış çevreye düşmüşsün,o nasıl bir sınıf öyle acaba aranızdan kötü bir şey mi geçti

sınıf artist 22 kişilik sınıfta 16 kişi sigara içiyor . yarısı ülkücü arkası var diye birşey sanıyor kendini.gerisini sen düşün artık!
  • Onlar yaparken sende gül daha bana laf ediyor kendine bak tenefüste laf sok.
    En son kaba kuvvet akıllanır.
    Ben bırakıyorum kendi egolarını tatmin ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

quote:

Öyle bir durumda yanıt verme.Eğlendiğini sansınlar, tabi onlar da hata yapınca yüzüne vur.Yanlış çevreye düşmüşsün,o nasıl bir sınıf öyle acaba aranızdan kötü bir şey mi geçti

sınıf artist 22 kişilik sınıfta 16 kişi sigara içiyor . yarısı ülkücü arkası var diye birşey sanıyor kendini.gerisini sen düşün artık!

Hocam senin durumun çok kötüymüş.Ne söyleyeceğimi bilemedim.Şimdi sen onlara çıkışırsan,rahat da durmazlar.

• Tepkin sert olsun. Bir örnek vereyim: Bizim sınafta bi arkadas vardı, Kemal Sunal'a cok benziyodu.Bizmkiler sürekli, Kemal, mööö, kafa yapısından daolayıda Obertan vb dalga geçiolardı. Arkadas yapmayın dedi ve yapmaya devam ettiiler. En sonunda birisi tekrardan dalga geçince çok sert tepki verip adamla kavga ettti. Bi kişiyede böle olunca o saatten sonra kimse dalga geçemedi cocukla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok basit la, bi kaç kere, hocayla falan dalga geç, gerekirse dersten atılacak kadar.
    (Hocanın sorusuna gayet ciddi bir tavırla, saçma bir yanıt ver. ardından millet gülünce sende gül. birden ciddiyetini geri takın vs)

Sonra hata yaparsan bilerek yapıyormuş edasıyla salağa yat.

Milleti hiç takma la, umurunda olmasınlar. %90'ıyla üniversite ve sonrasında görüşmeyeceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

Çok basit la, bi kaç kere, hocayla falan dalga geç, gerekirse dersten atılacak kadar.
    (Hocanın sorusuna gayet ciddi bir tavırla, saçma bir yanıt ver. ardından millet gülünce sende gül. birden ciddiyetini geri takın vs)

Sonra hata yaparsan bilerek yapıyormuş edasıyla salağa yat.

Milleti hiç takma la, umurunda olmasınlar. %90'ıyla üniversite ve sonrasında görüşmeyeceksin...

hocayla niye dalga geçeyim ? hocayla derdim yok ki benim.tam tersine hocayla işbirliği yapmam lazım ki daha güçlü olayım
  • üniversite değil de lisedeysen(ki %95 öyle) dediğimi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

quote:

Hocam sırf artistler diye Ülkücüleri genellemeyin. Hic artistlikleri olmayanlarda var ocakta. Neyse senin soruna gelirsek... bence en iyisi senin bilgili oldugun ama onların bilgili olmadığı bir konu açıp onlari ezmek olucaktir psikolojik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ülkücülerin zaten zeka ortalaması senden yüksek değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

ülkücülerin zaten zeka ortalaması senden yüksek değildir

Kavga çıkar bu mesajdan
  • Asıl ilginç olan,bunu söyleyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 7 Şubat 2014; 18:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

quote:

Kavga çıkar bu mesajdan

Kavga çıkacak bişey yok yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum

@incirreçelşi

Ben kemalistim ülkücü değil

• quote:

quote:

quote:

Kavga çıkar bu mesajdan

@incirreçelşi

Bende ülkücüler sana saldırır onu kastetmiştim

• quote:

quote:

quote:

Kavga çıkar bu mesajdan

@incirreçelşi

Çok garip Gerçi fikirlerin değişmiş sanırım, bir Kürtle muhatap olduğuna gòre

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kavga çıkar bu mesajdan

@incirreçelşi

Çok garip Gerçi fikirlerin değişmiş sanırım, bir Kürtle muhatap olduğuna gòre

Seviyeli mesaj olduktan sonra herkesle konuşurum

• hiç karşılık vermiyordum.ne derseler altın da kalıyordum.hata biraz da ben de ama konuşmasam iyi olur mu ?
  • Aynısı emin ol aynısı benim başımda da vardı 3-4 kişiydi bunlar. neyse bi ara sağlam dövmüştüm birini öyle akıllandılar artık karşımda hazırola geçiyolar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.