Şimdi Ara

Bana render için ciddi bir sistem önerin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe hazırda 2000 civarı nakit var. Samsung evo 5 kurulu sistemde. Amd fx 6300 var, bunu 8300'e çıkarmayı düşünüyordum ama bana fazla bir getirisi olmayacağını düşünüyorum. Gelelim şikayetime blender programında render alıyorum, bilgisayar kendinden geçiyor. Dün 3 saniyelik patlama efektini abartısız 40 dakika bekledim çıktı almak için. Ciddi bir masraf yapmam gerektiğini anladım. 3 saniye için 40 dakika çok çok fazla. Oyun yapımcılarında iyi sabır var anlaşılan, bütçeyi biraz daha çıkartabilirim yeter ki şu caydırıcı bekleme süresi kısalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 14 Aralık 2015; 13:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GPU render deneyebilirsiniz, yazılım olarak desteklediği belirtilmiş. Sisteme Gtx 970 veya Gtx 980 ekran kartı ilave edilip GPU render ile iyi sonuçlar alınabilir. Yine de tek ekran kartına bu kadar para harcamadan önce benzer sistemlerde görerek veya ödünç kart vs. ile test ederek almanız mantıklı olacaktır.
  • Hali hazırdaki ssiteminizi tam olarak yazarsanız daha rahat yardımcı olabilirim fakat

i7 6700 + Msi z170a pc mate + 8gb 2133mhz ram seklinde bi üçlü alabilirsin

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Amd fx 6300 işlemci, 8 gb ram cosair idi sanırım, r7 260x ekran kartı ve Samsung evo 850 harddisk. İlk önce şu uygulama içi optimize durumuna bakayım yine olumlu sonuç almayacağım büyük ihtimal nvidia bu konuda daha olumlu gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.