söyle ki şu an kısmen ekonomi iyi değil fakat bana göre halen kriz yok söyle anlatayım para değersizleşti en işi bilmeyen bu ülke vatandaşı bile 4250 tl yi beğenmiyor 4250 tl artık bir bilgisayar aldığınız zaman bir taksiti oluyor bu parayı beğenmemesi krizin olmadığını gösterir ne zaman ki insanlar 4000 tl .çok büyük para dediği an iste o zaman kriz var diyeceğiz şu an eczacı arıyorum. 15000tl maaş aylık yazmışım 1 kişi bile beni aramıyor. dolayısızla işsizlik ve kriz yok olsaydı bir eczacı ordusu benden iş isterdi. |
Bana göre halen işsizlik ve kriz yok

-
-
2850 lira ile bir göz kiralık evde tek başına 1 ay yaşamadıkça, sen daha böyle düşünmeye çoooooooooooooook devam edersin
-
Sıkıntı zaten o 4000₺'nin değersizleşmesi. Yani kriz olunca insanlar 3 liraya çalışmaya başlamıyor. Dolar bazından gelirleri düşüyor. Ayrıca eczacı o kadar sene okumuş üstüne kendi işini açıp daha fazla kazanabilir. Neden senin eczanende çalışsın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes kendi işyerini açmıyor ki bir çok eczacı da hastane kamu ve eczane gibi kurumlarda çalışıyor
ve 15000 tl de almıyor
-
gürcü iş ilanları diye bir grup açtım
türkler günde 30 lariyi kücümsüyor.
30x5.32= 160 tl yi kücümsüyor.
30 gün x160 tl= 4800 tl yi kücümsüyor beğenmiyor
adam gürcüstan resmen işsiz kalmış.
biri ona fabrikada iş buldu.
aylık 500 lariye 2660 tl ye
adam duyduğu an yok kalsın dedi
millet hiç bir zaman beğenmez
söyle ki bir çok işyerine gidip bakın
1 yıl sonra gidin bakın
o adamın orada olmayacağını göreceksiniz.
dolayısıyla bu millet beğenmez bu milletle iş yapmak çok zor
TEKRAR BAHSEDİYORUM KRIZ VE ISSIZLIK YOK MILLET BU DURUMDA BILE IS BEGENMIYOR
GORDUKLERIM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X