Şimdi Ara

BANA BÜYÜ YAPIYORLAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
5
Favori
24.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BÜYÜYÜ YAPAN DA DALGA GEÇİP ALAY EDEN DE ALLAHINDAN BULSUN ... BURDA YARDIM ETMEK İSTEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ...BAŞKA BİRSEY DİYEMİYORUM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zormen

BÜYÜYÜ YAPAN DA DALGA GEÇİP ALAY EDEN DE ALLAHINDAN BULSUN ... BURDA YARDIM ETMEK İSTEYENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ...BAŞKA BİRSEY DİYEMİYORUM

Hocam başına böyle büyü olayı falan gelmeyen bilmez bu derdi. Bu büyüler yüzünden neredeyse benim annem ve babam ayrılıyordu.Kapımızın ziline koyulan yağlar, camlarımızın dibine kıyısına köşesine koyulan kağıtlar ve daha nicesi.. Bir hocaya gitmiştik. O hoca bize evimize büyü yapılamaması için dualar falan vermişti onları okuyoduk hergün her gece. Artık rahatız Allah'ıma şükürler olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.4-5 hocaya okuttum hep böyle söylüyorlar. O kağıtlar hep işimin rast gitmediği dönemlerde çıkıyor meydana geniş bir doğulu aileye mensubum diye kimin yaptığını da kestiremiyoruz ailece.haladan ,yengeden ,amca cocuğundan,komşudan ,teyzeden herkesten şüphelenir olduk.

zaten büyü tutmiyacak bile olsa amacına ulaşmış.Ayette Allah dilemedikçe büyü tutmayacağı yazar,peygamberimize dahi büyü yapılmıştır olay üstüne felak ve nas sureleri indirildi,gittiğiniz hocalar bu işten para alıyorsa sizden onları bırakıp bolca felak ve nas okuyun

Civa uydurmadır,ve deriye teması solunması çok tehlikeli sakın,

ayetel kürsi güven verir ama asıl felak ve nas suresi okunmalı, szi başınız ağrıdığında antibiyotik mi alıyorsunuz.

aile büyükleri aklı başındaysa bulduklarınızı gösterin,ters tepebilir sen ne diyorsun gibi iyice tartışmada çıkabilir

büyü harut ile marut isminde iki melek tarafından ilim olarak indirildi,insanlara öğretirken sakın şeytana uymayın diye söz alırlardı.

• Kamera koy eve.
  • nas felak surelerini okuyun bol bol .
  • birakın şu sihirmiş, büyüymüş kim ne yapabilir! yıl olmuş 2012 , "eğer görüyorum sinirlerin bozuluyor" diyosan, bulduğun yerde yırt at, takma kafana yada arkadaşlarının dediği gibi gizli kamera koy, yakaladığında al eline adamı evire cevire döv, birdaha insan içine çıkamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

Ya burada artistlik olsun diye çoğu liseli toplanmış millete ateistlik taslıyor. İnanmıyorsan konudan çıkarsın gayet basit, adam ciddi yorumlar istemiş.

Peygamber efendimize dahi büyü yapmışlar, yani büyü bilinen bir gerçek.

Bana kalırsa imam, hoca tarzı kişilere bir danış kardeşim sonra arkadaşlarında önerdiği gibi kamera sistemini dene..

şu büyü işi nasıl oluyo banabi anlatsana !
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

quote:

Orijinalden alıntı: zormen

Dalga gececek arkadaslar lutfen yazmasinlar...Arkadaslar evde durmadan Arapça yazılı kara ipliklere sarılı kağıtlar buluyorum ve huzursuzluk hat safhada. Ev ahalimiz durmadan kavga dövüş halindeyiz yılın 6 ayı küs geri kalan 6 ayı baris geçiriyoruz. İslerim tıkanıyor her sekilde o kağıtları bir sürü hocaya okutturdugumda size büyüler yapmışlar şiddetli geçimsizlik olsun darma dağınık olun ailenizle hallaç pamuğu gibi dağılın diye yapıyorlar dediler.4-5 hocaya okuttum hep böyle söylüyorlar. O kağıtlar hep işimin rast gitmediği dönemlerde çıkıyor meydana geniş bir doğulu aileye mensubum diye kimin yaptığını da kestiremiyoruz ailece.haladan ,yengeden ,amca cocuğundan,komşudan ,teyzeden herkesten şüphelenir olduk.yastik kılıfından ,hava boşluklarından,priz aralarından,koltuk diplerinden çıkıyor hep bu büyülü kağıtlar. Bana yardım etsin bilen varsa ne yapmalıyım ??????

Evde bolca duvarlara asılı dua (3 harfliler giremez)
    Her akşam 7 kez ayetel kursi (herkes okumalı)
    Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)
    Çöp özellikle hayvan kemiği tavuk kemiği dahil hemen çöpe atmak bekletmemek ( 3 harfliler kemik gübre gibi şeylere gelir)
    Çok derin bir Temizlik (Sidik domuz yağı gibi şeyleri düşünerekten)
    Eve kimseyi sokmamak

Bir dönemler başıma geldi düğünde takılan takıdan geldi bizede hoca tavsiyesi ile kurtulduk büyülerin büyük çoğunluğu gerginlik kavga döğüş 3 harflilerin etkisiyle oluyor

"Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)"

Neden?

Civanın neden cinler üzerinden etkili olduğunu şöyle anlatayım.
    Bu madde direk cinler üzerinde direk etkili değildir.Yani cinleri kovup ya da yakıp da bir daha gelmemeleri için koruyucu kalkan oluşturmaz. Civa ; yapısı gereği negatif enerji ile çalışır. Bildiğiniz gibi kainattaki tüm canlıları bir enerjisi vardır . Bu enerji ya (+) ya da (-) dir. Ama mutlaka kökünde enerji kaynağı vardır. Örneğin cismanilerin (insan,hayvan vs..) enerji kökü (+) , ruhanilerin (şeytan,cin vs..) enerji kökü (-) dir. Civa negatif enerji ile çalışmaktadır. Dolayısı ile biz civayı üzerimizde taşıdığımızda bizdeki bütün negatif enerjiyi almaktadır. Üzerimizdeki negatif enerjinin tamamı civa tarafından emilir ve bir süre sonra civanın renginin gri den siyaha dönüştüğünü,hatta bazı ağır vakalarda civanın acayip bir şekil aldığını görürüz.. Cinlerin etki mekanizması da negatif enerjidir. Nerede bir negatif enerjili canlı görseler oraya nüfuz etmeleri çok daha kolay olur. Hele ki vücudumuza enerji sağlayan çakralarda da pozitif enerji bitmişse o zaman bizim manevi anlamda çöktüğümüz ve dış tehlikelere tümü ile açık kaldığımız bir andır.. Negatif enerjili vücudumuzda cinler istediklerini yaparlar. Ortam onlar için biçilmiş kaftandır.. Ne zaman ki negatif enerji vücuttan gider işte o zaman onlar için kabus başlar. Büyü dediğimiz olay da tamamen bu enerjilerin yer değiştirmesi sonucu bizi etkiler. Her zaman pozitif olmalıyız. Üzerimizde sadece cinlere karşı için değil kendi sağlığımız için de civa taşımalıyız. Bu civayı ayda bir kez yenisi ile değiştirmek çok faydalıdır. Civanın cinlere ve büyüye karşı etki mekanizması böyle çalışmaktadır arkadaşlar.Bilimsel olarak kanıtlandığı içinde bazı hocalar civayı yanlarında getirir.Yani burda Bilim ile Din Birleşiyor

• Yardım isteyen olursa elbette ücretsiz yardım edebilirm net üzerinden bu konuda uzman arkadaşlarım var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.