Şimdi Ara

BANA BÜYÜ YAPIYORLAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
24.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah akıl fikir versin kardesim yoksa kurtulmana çare yok. Büyüye mi inanıyorsun Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

quote:

Orijinalden alıntı: zormen

Dalga gececek arkadaslar lutfen yazmasinlar...Arkadaslar evde durmadan Arapça yazılı kara ipliklere sarılı kağıtlar buluyorum ve huzursuzluk hat safhada. Ev ahalimiz durmadan kavga dövüş halindeyiz yılın 6 ayı küs geri kalan 6 ayı baris geçiriyoruz. İslerim tıkanıyor her sekilde o kağıtları bir sürü hocaya okutturdugumda size büyüler yapmışlar şiddetli geçimsizlik olsun darma dağınık olun ailenizle hallaç pamuğu gibi dağılın diye yapıyorlar dediler.4-5 hocaya okuttum hep böyle söylüyorlar. O kağıtlar hep işimin rast gitmediği dönemlerde çıkıyor meydana geniş bir doğulu aileye mensubum diye kimin yaptığını da kestiremiyoruz ailece.haladan ,yengeden ,amca cocuğundan,komşudan ,teyzeden herkesten şüphelenir olduk.yastik kılıfından ,hava boşluklarından,priz aralarından,koltuk diplerinden çıkıyor hep bu büyülü kağıtlar. Bana yardım etsin bilen varsa ne yapmalıyım ??????

Evde bolca duvarlara asılı dua (3 harfliler giremez)
    Her akşam 7 kez ayetel kursi (herkes okumalı)
    Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)
    Çöp özellikle hayvan kemiği tavuk kemiği dahil hemen çöpe atmak bekletmemek ( 3 harfliler kemik gübre gibi şeylere gelir)
    Çok derin bir Temizlik (Sidik domuz yağı gibi şeyleri düşünerekten)
    Eve kimseyi sokmamak

Bir dönemler başıma geldi düğünde takılan takıdan geldi bizede hoca tavsiyesi ile kurtulduk büyülerin büyük çoğunluğu gerginlik kavga döğüş 3 harflilerin etkisiyle oluyor

"Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)"

Neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

quote:

Dalga gececek arkadaslar lutfen yazmasinlar...Arkadaslar evde durmadan Arapça yazılı kara ipliklere sarılı kağıtlar buluyorum ve huzursuzluk hat safhada. Ev ahalimiz durmadan kavga dövüş halindeyiz yılın 6 ayı küs geri kalan 6 ayı baris geçiriyoruz. İslerim tıkanıyor her sekilde o kağıtları bir sürü hocaya okutturdugumda size büyüler yapmışlar şiddetli geçimsizlik olsun darma dağınık olun ailenizle hallaç pamuğu gibi dağılın diye yapıyorlar dediler.4-5 hocaya okuttum hep böyle söylüyorlar. O kağıtlar hep işimin rast gitmediği dönemlerde çıkıyor meydana geniş bir doğulu aileye mensubum diye kimin yaptığını da kestiremiyoruz ailece.haladan ,yengeden ,amca cocuğundan,komşudan ,teyzeden herkesten şüphelenir olduk.yastik kılıfından ,hava boşluklarından,priz aralarından,koltuk diplerinden çıkıyor hep bu büyülü kağıtlar. Bana yardım etsin bilen varsa ne yapmalıyım ??????

Evde bolca duvarlara asılı dua (3 harfliler giremez)
    Her akşam 7 kez ayetel kursi (herkes okumalı)
    Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)
    Çöp özellikle hayvan kemiği tavuk kemiği dahil hemen çöpe atmak bekletmemek ( 3 harfliler kemik gübre gibi şeylere gelir)
    Çok derin bir Temizlik (Sidik domuz yağı gibi şeyleri düşünerekten)
    Eve kimseyi sokmamak

Bir dönemler başıma geldi düğünde takılan takıdan geldi bizede hoca tavsiyesi ile kurtulduk büyülerin büyük çoğunluğu gerginlik kavga döğüş 3 harflilerin etkisiyle oluyor

"Civa bulunudrmak ( Civanın olduğu yerde 3 harfliler yaşamaz)"

Neden?

Civanın neden cinler üzerinden etkili olduğunu şöyle anlatayım.
    Bu madde direk cinler üzerinde direk etkili değildir.Yani cinleri kovup ya da yakıp da bir daha gelmemeleri için koruyucu kalkan oluşturmaz. Civa ; yapısı gereği negatif enerji ile çalışır. Bildiğiniz gibi kainattaki tüm canlıları bir enerjisi vardır . Bu enerji ya (+) ya da (-) dir. Ama mutlaka kökünde enerji kaynağı vardır. Örneğin cismanilerin (insan,hayvan vs..) enerji kökü (+) , ruhanilerin (şeytan,cin vs..) enerji kökü (-) dir. Civa negatif enerji ile çalışmaktadır. Dolayısı ile biz civayı üzerimizde taşıdığımızda bizdeki bütün negatif enerjiyi almaktadır. Üzerimizdeki negatif enerjinin tamamı civa tarafından emilir ve bir süre sonra civanın renginin gri den siyaha dönüştüğünü,hatta bazı ağır vakalarda civanın acayip bir şekil aldığını görürüz.. Cinlerin etki mekanizması da negatif enerjidir. Nerede bir negatif enerjili canlı görseler oraya nüfuz etmeleri çok daha kolay olur. Hele ki vücudumuza enerji sağlayan çakralarda da pozitif enerji bitmişse o zaman bizim manevi anlamda çöktüğümüz ve dış tehlikelere tümü ile açık kaldığımız bir andır.. Negatif enerjili vücudumuzda cinler istediklerini yaparlar. Ortam onlar için biçilmiş kaftandır.. Ne zaman ki negatif enerji vücuttan gider işte o zaman onlar için kabus başlar. Büyü dediğimiz olay da tamamen bu enerjilerin yer değiştirmesi sonucu bizi etkiler. Her zaman pozitif olmalıyız. Üzerimizde sadece cinlere karşı için değil kendi sağlığımız için de civa taşımalıyız. Bu civayı ayda bir kez yenisi ile değiştirmek çok faydalıdır. Civanın cinlere ve büyüye karşı etki mekanizması böyle çalışmaktadır arkadaşlar.Bilimsel olarak kanıtlandığı içinde bazı hocalar civayı yanlarında getirir.Yani burda Bilim ile Din Birleşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 28 Aralık 2012; 15:06:14 >

• " Civa ; yapısı gereği negatif enerji ile çalışır." kısmından sonrasını okumadım. yıl 2013 oldu olacak büyüydü cindi civaydı gibi zırvalara kafa yoran insanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakara, 2/101-102:

"Onlara, Allah katından ellerinde bulunan Kitabı (Tevrat’ı) doğrulayıcı bir peygamber gelince, kendilerine kitap verilenlerden bir kısmı, sanki bilmiyorlarmış gibi Allah’ın Kitabı’nı (Tevrat’ı) arkalarına attılar."
    "Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi."

Büyü bozmak dinimizde var mıdır bilmiyorum. Büyü bozuculuk, kötü ruhları defetme vs. pagan adetlerinden ibaret.
    Nas ve felak sureleri yetmiyor mu? Bir hoca bizim bilmediğimiz hangi duayı okuyor da büyü bozuluyor?

Ayetten anladığım kadarıyla gönderilen iki melek insanlara birtakım şeyler öğretmiş ama Allah'ın izni olmadan tesiri olmaz buyuruluyor. Siz de tesir ettiğini düşünmüşsünüz o zaman hocaya gitmenin faydası nedir? Sizinki sadece hissiyat. Siz hikayenizi hocaya anlatıyorsunuz o da büyü yapmışlardır diye hüküm veriyor? Bu hükmü nereden biliyor?
    Hocaların bizden üstün ne özellikleri var da büyü bozuyorlar. İnsanlara büyünün tesir ettiğini anlıyorlar?

Lütfen dikkatli olalım. Ayetler apaçıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

" Civa ; yapısı gereği negatif enerji ile çalışır." kısmından sonrasını okumadım. yıl 2013 oldu olacak büyüydü cindi civaydı gibi zırvalara kafa yoran insanlar var.

Biraz saygili olun. Islam olmasa bile buyuye dayanan koskoca bir din, arti olarak uygulamalar agi kurulmus bir vaziyette ve yuzbinlerce uyesi varken buyu hakkinda bilip bilmeden konusmak abes kaciyor. Eger muslumansaniz buyuye inanmak zorundasiniz zaten.

• Ayrıca eklemek gerekiyorsa bu muska vb şeylerin peşine çok düşerseniz paranoya kaçınılmazdır. Kendi ailenizden bile şüphelenir duruma düşerseniz ve sürekli bu muskalarla uğraşırsanız zaten huzurunuz kalmaz. En iyisi aklınıza geldiğinde Nas ve Felak okumak ve Allah'ın izni olmadıkça size bir kötülüğün gelmeyeceğine inanmak.

İnsanlar apaçık ayet olduğu halde ve bunu yaptıranların ahirette nasip alamayacakları söylenmesine rağmen türlü sebeplerle muska vb yaptırıyorlar.
    Aslında asıl düşünmesi gereken onlar.Çünkü kıyıda köşede değil de evin tamamını muskayla kaplasalar yine Allah izin vermezse size bir kötülüğü dokunmaz.Zaten sürekli bulduğunuza göre sürekli deniyorlar belki başka başka kişilere yaptırıyorlar. Ama dünya hayatı sona erdiğinde onları kötü bir son bekliyor. Büyü yaptıranın ve parayla yapanın sonları yazılı. Demek ki göze almışlar.

Büyü yaptırma zarar verme isteğinin bir çeşidi.İnsanlar kendi nefsi için diğerlerinin kötülüğünü isteyebilirler.
    Size yapılan büyüler tesir ediyormu bilmem ama siz sürekli bana kim bunu yaptı , neden yaptı gibi sorularla kendinizi yıprattıkça kötülüğünüzü isteyenler amacına ulaşacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_88 -- 28 Aralık 2012; 16:10:49 >

• kağıtları yakmadan önce sirkeli suya koyun bekletin en iyi böyle çözersiniz

benimde yengem büyücüdür mesela kıskandığından maddi durumumuzu ki onlarında durumu iyidir heryere büyülü domuz yağı dökmekte hediye getirir okuyup üfletir ki annesi kendi büyücüdür biz bozuyoruz o tekrarlıyor en son akvaryumları takas etmiştik akvaryum geldiğinden beri işyeri 1 kuruş para geliri yoktu kuruduk resmen ben olmasam ekmek bulamazdık neyse ben dedim akvaryumu atalım 1 hafta oldu babamın işyeri işleri yoluna koymaya başladı

sakın başka birinden hediye alma alırsanda aldıktan sonra at yok manevi değeri vardı falan deme sabun bile getirse alma at çay kaşığına bile büyü yapabiliyorlar domuz yağı falanda görürsen hemen sirkeli suyla temizle

• Büyü İle İlgili Ayetler (Copy Pastedir) Tüm bu ayetler Kuranı kerimde mevcutsa Büyüye inanmamak bana düşmez ben inanıyorum Kuranı Kerim in ayetlerini inkar edecek değilim Allah korusun Müslümanlıktan çıkar insan

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

• Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi; ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz, yalnızca bir fitneyiz, sakın inkâr etme" demedikçe hiç kimseye (bir şey) öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiç bir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. (BAKARA SURESİ / 102)

• Allah şöyle diyecek: "Ey Meryemoğlu İsa, sana ve annene olan nimetimi hatırla. Ben seni Ruhu'l-Kudüs ile destekledim, beşikte iken de, yetişkin iken de insanlarla konuşuyordun. Sana kitabı, hikmeti, Tevrat'ı ve İncil'i öğrettim. İznimle çamurdan kuş biçiminde (bir şeyi) oluşturuyordun da (yine) iznimle ona üfürdüğünde bir kuş oluveriyordu. Doğuştan kör olanı, alacalıyı iznimle iyileştiriyordun, (yine) benim iznimle ölüleri (hayata) çıkarıyordun. İsrailoğullarına apaçık belgelerle geldiğinde onlardan inkâra sapanlar, "Şüphesiz bu apaçık bir sihirdir" demişlerdi (de) İsrailoğullarını senden geri püskürtmüştüm." (MAİDE SURESİ / 110)

• Biz Kitabı üzerine yazılı bir kağıtta göndersek ve onlar elleriyle dokunsalar bile, inkâr edenler, tartışmasız: "Bu apaçık bir büyüden başkası değildir" derler. (EN'AM SURESİ / 7)

• Firavun kavminin önde gelenleri dediler ki: "Bu gerçekten bilgin bir büyücüdür."; (A'RAF SURESİ / 109)

• (Musa:) "Siz atın" dedi. (Asalarını) atıverince, insanların gözlerini büyüleyiverdiler, onları dehşete düşürdüler ve (ortaya) büyük bir sihir getirmiş oldular. (A'RAF SURESİ / 116)

• İçlerinden bir adama: "İnsanları uyar ve iman edenlere, muhakkak kendileri için Rableri katında 'gerçek bir makam' olduğunu müjde ver" diye vahyetmemiz, insanlara şaşırtıcı mı geldi? İnkâr edenler: "Gerçekten bu, açıkça bir büyücüdür" dediler. (YUNUS SURESİ / 2)

• Musa: "Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler, kurtuluşa ermezler" dedi. (YUNUS SURESİ / 77)

• Firavun: "Bana bütün bilgin büyücüleri getirin" dedi. (YUNUS SURESİ / 79)

• Onlar atınca, Musa dedi ki: "Sizlerin (ortaya) getirdiğiniz büyüdür. Doğrusu Allah onu geçersiz kılacaktır. Şüphesiz Allah, bozgunculuk çıkaranların işini düzeltmez." (YUNUS SURESİ / 81)

• O'nun arşı su üzerinde iken amel bakımından hanginizin daha iyi olduğunu denemek için gökleri ve yeri altı günde yaratan O'dur. Andolsun onlara: "Gerçekten siz, ölümden sonra yine diriltileceksiniz" dersen, inkâr edenler mutlaka: "Bu, açıkça bir büyüden başkası değildir" derler. (HUD SURESİ / 7)

• Mutlaka: "Gözlerimiz döndürüldü, belki biz büyülenmiş bir topluluğuz" diyeceklerdir. (HİCR SURESİ / 15)

• Biz onların seni dinlediklerinde ne için dinlediklerini, gizli konuşmalarında da o zalimlerin: "Siz büyülenmiş bir adamdan başkasına uymuyorsunuz" dediklerini çok iyi biliriz. (İSRA SURESİ / 47)

• Andolsun, biz Musa'ya apaçık dokuz ayet (mucize) vermiştik; işte İsrailoğullarına sor; onlara geldiği zaman Firavun ona: "Gerçekten ben seni büyülenmiş sanıyorum" demişti. (İSRA SURESİ / 101)

• Dedi ki: "Ey Musa, sen bizi sihrinle yurdumuzdan sürüp çıkarmaya mı gelmiş bulunuyorsun?" (TAHA SURESİ / 57)

• "Madem böyle, biz de sana buna benzer bir sihirle geleceğiz; şimdi sen, bir 'buluşma zamanı ve yeri' tesbit et, bizim de, senin de karşı olamayacağımız açık, geniş bir yer olsun" dedi. (TAHA SURESİ / 58)

• Dediler ki: "Bunlar her halde iki sihirbazdır, sizi sihirleriyle yurdunuzdan sürüp-çıkarmak ve örnek olarak tutturduğunuz yolunuzu (dininizi) yok etmek istemektedirler." (TAHA SURESİ / 63)

• Dedi ki: "Hayır, siz atın." Sonra hemen (ne görsün), sihirlerinden dolayı, onların ipleri ve asaları kendisine gerçekten koşuyormuş gibi göründü. (TAHA SURESİ / 66)

• "Sağ elindekini atıver, onların yaptıklarını yutacaktır; çünkü onların yaptıkları yalnızca bir büyücü hilesidir. Büyücü ise nereye varsa kurtulamaz." (TAHA SURESİ / 69)

• Bunun üzerine büyücüler, secdeye kapandılar: "Harun'un ve Musa'nın Rabbine iman ettik" dediler. (TAHA SURESİ / 70)

• "Gerçekten biz Rabbimize iman ettik; günahlarımızı ve sihir dolayısıyla bizi kendisine karşı zorlayarak-sürüklediğin (suçumuzu) bağışlasın. Allah, daha hayırlıdır ve daha süreklidir." (TAHA SURESİ / 73)

• "Ya da kendisine bir hazinenin bırakılması veya (ürünlerinden) yemekte olduğu bir bahçesi olması (gerekmez miydi)?" Zulmedenler dedi ki: "Siz olsa olsa, ancak büyülenmiş bir adama uyuyorsunuz." (FURKAN SURESİ / 8)

• (Firavun,) Çevresindeki önde gelenlere: "Bu" dedi, "Doğrusu bilgin bir büyücüdür." (ŞUARA SURESİ / 34)

• Büyücüler geldiklerinde, Firavun'a: "Şayet biz galip gelirsek, bize bir ücret var gerçekten, değil mi?" dediler. (ŞUARA SURESİ / 41)

• Anında büyücüler secdeye kapandılar. (ŞUARA SURESİ / 46)

• (Firavun) Dedi ki: "Ona, ben size izin vermeden önce mi inandınız? Şüphesiz, o, size büyüyü öğreten büyüğünüzdür; öyleyse yakında bileceksiniz. Şüphesiz ellerinizi ve ayaklarınızı çaprazlama kestireceğim ve sizin hepinizi gerçekten asıp-sallandıracağım." (ŞUARA SURESİ / 49)

• Dediler ki: "Sen ancak büyülenmişlerdensin." (ŞUARA SURESİ / 153)

• Ayetlerimiz onlara, gözler önünde sergilenmiş olarak gelince dediler ki: "Bu, apaçık olan bir büyüdür." (NEML SURESİ / 13)

• Musa, onlara apaçık olan ayetlerimizle geldiği zaman: "Bu, düzüp uydurulmuş bir büyüden başkası değildir. Biz geçmiş atalarımızdan bunu işitmedik" dediler. (KASAS SURESİ / 36)

• Onlara, apaçık olan ayetlerimiz okunduğunda: "Bu, sizi babalarınızın taptıkların(ilahlar)dan alıkoymak isteyen bir adamdan başkası değildir" dediler. Ve dediler ki: "Bu, düzülüp uydurulmuş bir yalan (iftira)dan başka bir şey de değildir." İnkâr edenler de, kendilerine geldiği zaman hak için: "Bu, apaçık bir büyüden başka bir şey değildir" dediler. (SEBE' SURESİ / 43)

• "Bu, açıkca bir büyüden başkası değildir" dediler. (SAFFAT SURESİ / 15)

• Firavun'a, Haman'a ve Karun'a. Ama onlar: (Bu,) Yalan söyleyen bir büyücüdür" dediler. (MÜ'MİN SURESİ / 24)

• Ancak kendilerine hak gelince, dediler ki: "Bu bir büyüdür, doğrusu biz ona (karşı) kafir olanlarız." (ZUHRUF SURESİ / 30)

• Ve onlar dediler ki: "Ey büyücü, sende olan ahdi (sana verdiği sözü) adına bizim için Rabbine dua et; gerçekten biz hidayete gelmiş olacağız." (ZUHRUF SURESİ / 49)

• Onlara açık belgeler olarak ayetlerimiz okunduğu zaman, o inkâr edenler kendilerine gelmiş olan hak için dediler ki: "Bu, apaçık bir büyüdür." (AHKAF SURESİ / 7)

• Fakat o, 'bütün kişisel ve askeri gücüyle' yüz çevirdi ve: "(Bu,) Ya bir büyücü veya bir delidir" dedi. (ZARİYAT SURESİ / 39)

• İşte böyle; onlardan öncekiler de bir elçi gelmeyiversin, mutlaka: "Büyücü ve cinlenmiş" demişlerdir. (ZARİYAT SURESİ / 52)
    • "Bu da bir büyü mü, yoksa siz mi görmüyorsunuz." (TUR SURESİ / 15)

• Onlar bir ayet (mucize) görseler, sırt çevirirler ve: "(Bu,) Süregelen bir büyüdür" derler. (KAMER SURESİ / 2)

• Hani Meryem oğlu İsa da: "Ey İsrailoğulları, gerçekten ben, sizin için Allah'tan gönderilmiş bir elçiyim. Benden önceki Tevrat'ı doğrulayıcı ve benden sonra ismi "Ahmed" olan bir elçinin de müjdeleyicisiyim" demişti. Fakat o, onlara apaçık belgelerle gelince: "Bu, açıkça bir büyüdür" dediler. (SAFF SURESİ / 6)

• Böylece: "Bu, yalnızca 'aktarılarak öğrenilen' bir büyüdür" dedi. (MÜDDESSİR SURESİ / 24 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 28 Aralık 2012; 16:30:07 >

• bu konudan 3-5 kişi banlanır yerimizi alalım
  • evin her yerine dualar as kuranı kerimi eksik etme ayrıca bi güvenlik kamerası koy bunu yapan ya kaynanan ya kendi annen
  • yüzüne en çok gülen arkadandan en çok iş çevirendir.
    Bu tür şeyler hakkında çok tecrübe sahibi olduğunuzda insanın gözünün içine bakarak bile kim olduğunu anlayabilirsiniz.

bence hangi insan olduğundan çok neden böyle bi ihtiyaç duyduğu önemli ve bulduklarınızı götürdüğünüz kişiler gerçekten sağlam birer hoca olsalardı yapanı anlar size söylemese dahi önlem almanız konusunda daha çok yardımcı olurlardı

kendi kendinizi koruma konusunda saçmalıklardan ziyade 7 ayetül kürsi okuyup etrafınıza uygun bir biçimde üflemeniz bir çok hocanın yapacağından çok daha etkilidir.

zaten günümüz hocalarının çoğu yapmıyor yaptığına inandırıyor bişeyleri....yani aynı psikolojiyi kendinize verebilirseniz ve dediğim gibi yaparsanız en çok bu şekilde güvende olursunuz.
  • Duvarlara at nalı asıp boynunda sarımsak taşırsan büyü bozulur.
  • büyü diye bişi yok.
  • evde incir veya içeriğinde incir olan herhangi bir şey var mı?
  • Buyu veya degil sorun birilerinin kucuk bir kagit parcasiylada olsa huzurunu bozmasi arkadaslarinn dedigi gibi abi sen kamerani kur eve davet et yakinlari kisacasi oltani at balik kendiliginden gelecektir

• quote:

Hocam gördüğün gibi Konu Dışı Özel olsa bile bazı kendini bilmez şahsiyetsizler sırf dalga geçmek için geliyor. Önerim, Donanımhaberde bu tür konular açmamanız. Çeşitli forumlar var önerebileceğim, PM atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Oha konu dışı hogwarts'a dönmüş

Ama trajikomik bir durum , yani lütfen buna inancak kadar saf olmak ... yani hayattan mucizeler bekleyip onlar varmış gibi davranıp mutlu ediyorsunuz kendinizi , at gözlüğünüzü çıkartıp etrafa bakın derim...

Bu arada benim tavsiyem , kamera yerleştir , kim oldugun öğrenince ona expelliarmus büyüsü yap ve sonra süpürgeye binip uçarak ordan uzaklaş

Yinemi sen

o gozlugu sen cikarsan iyi olur yoksa duser kalirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: can kırıkları.

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Oha konu dışı hogwarts'a dönmüş

Ama trajikomik bir durum , yani lütfen buna inancak kadar saf olmak ... yani hayattan mucizeler bekleyip onlar varmış gibi davranıp mutlu ediyorsunuz kendinizi , at gözlüğünüzü çıkartıp etrafa bakın derim...

Bu arada benim tavsiyem , kamera yerleştir , kim oldugun öğrenince ona expelliarmus büyüsü yap ve sonra süpürgeye binip uçarak ordan uzaklaş

Yinemi sen

o gozlugu sen cikarsan iyi olur yoksa duser kalirsin

• 1 elham, 3 gulhuvallah varsa bildiğin diğer dualar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.