Şimdi Ara

BANA BİR YALAN - BAHANE LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü için bir kız arkadaşımla sözleştik buluşup kahvaltı yapalım sana danışacaklarım var dedi bende o an olur dedim. şimdi gitmek istemıyorum hiç havamda değilim ne desemde gitmesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 6 Kasım 2010; 1:57:20 >

.- Evet benim
  • Telefon aç heyecanlı bir şekilde annenin rahatsızlandığını ve hastaneye gitmeniz gerektiğini, tedavi ettireceğini daha sonra buluşma teklifinde bulun.

bu arada yaş kaç ona göre bişey bulabilir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Telefon aç heyecanlı bir şekilde annenin rahatsızlandığını ve hastaneye gitmeniz gerektiğini, tedavi ettireceğini daha sonra buluşma teklifinde bulun.
    ozamanda sürekli arar annen nasıl oldu diye sorar :D ama bir köşede dursun bu diğer önerilere göre değerlendiririm
    yaş 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 6 Kasım 2010; 1:58:42 >

.- Evet benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Meraklanmayacak bir şey bulalım o zaman bizde :)

Telefon aç ve çok önemli bir işin çıkığı için il dışında akrabanın yanına gitmen gerektiğini söyle. Önemi konusunda para alış-verişi gibi bir şey ya da bir eşya kullanabilirsin. Bu sebepten dolayı da buluşmayı erteleyebilirsin :)

Orijinalden alıntı: tksharmely

Meraklanmayacak bir şey bulalım o zaman bizde :)

Telefon aç ve çok önemli bir işin çıkığı için il dışında akrabanın yanına gitmen gerektiğini söyle. Önemi konusunda para alış-verişi gibi bir şey ya da bir eşya kullanabilirsin. Bu sebepten dolayı da buluşmayı erteleyebilirsin :)

Alıntıları Göster
    "Cenazemiz var yakın bir akrabamız vefat etti onun için şehir dışına çıkmam lazım" de

Orijinalden alıntı: TRangulity

"Cenazemiz var yakın bir akrabamız vefat etti onun için şehir dışına çıkmam lazım" de

Alıntıları Göster
    Şu yalanlara sağlık ölüm felan karıştırma heleki anna babayı hiç karıştırma Allah korusun
    Ama kendin hasta bahanesi olabilir..Grip bahanesi yapabilir 3 gün raporlu olduğunu dışarı çıkmaman konusunda
    annene söz verdiğini söyleyebilirsin ama bu yalanı 2 gün önceden hafif telefonalrda öksürmeye başlayarak yap birden yaparsan gelir fişini çeker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

Pazar günü için bir kız arkadaşımla sözleştik buluşup kahvaltı yapalım sana danışacaklarım var dedi bende o an olur dedim. şimdi gitmek istemıyorum hiç havamda değilim ne desemde gitmesem?

ULEN KAÇARMI ÖNCE KAHVALTI SONRA

BEN SENİ HER KONUDA AMPÜL GİBİ AYDINLATIRIM DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 6 Kasım 2010; 4:23:07 >

Orijinalden alıntı: Origami Killer

quote:

Pazar günü için bir kız arkadaşımla sözleştik buluşup kahvaltı yapalım sana danışacaklarım var dedi bende o an olur dedim. şimdi gitmek istemıyorum hiç havamda değilim ne desemde gitmesem?

ULEN KAÇARMI ÖNCE KAHVALTI SONRA

BEN SENİ HER KONUDA AMPÜL GİBİ AYDINLATIRIM DE
    Kahvaltıda sucuklu yumurta yemedigi sürece sana bisey danışmasında bi sorun yok bence

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Kahvaltıda sucuklu yumurta yemedigi sürece sana bisey danışmasında bi sorun yok bence

Alıntıları Göster
    şehir dışından bır arkadaşının gelecegını ve onu erken saatte karşılayıp mısafır etmen gerektıgını soyle, inanmazsa bızlerden bırı yalan dan senı arar onun yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

şehir dışından bır arkadaşının gelecegını ve onu erken saatte karşılayıp mısafır etmen gerektıgını soyle, inanmazsa bızlerden bırı yalan dan senı arar onun yanında

Alıntıları Göster
    Size misafir olarak uzun yıllardır görüşmediğiniz akrabalarınızın şehir dışından geldiğini söyle.

En mantıklısı bu olur bence. Hani onları yalnız bırakırsam ayıp olur. Zaten yıllardır görmüyorlar beni. Annemlere sorup duruyorlarmış de. Uffla puffla.. Halledersin işte...

JDM Spirit Turkey

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Size misafir olarak uzun yıllardır görüşmediğiniz akrabalarınızın şehir dışından geldiğini söyle.

En mantıklısı bu olur bence. Hani onları yalnız bırakırsam ayıp olur. Zaten yıllardır görmüyorlar beni. Annemlere sorup duruyorlarmış de. Uffla puffla.. Halledersin işte...

Alıntıları Göster
    sana geldiğimi söyle. uzun yoldan geliyorum. ağırlamak zorundasın bugün beni. kalıcak yerim yok orda biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan*

sana geldiğimi söyle. uzun yoldan geliyorum. ağırlamak zorundasın bugün beni. kalıcak yerim yok orda biliyosun

Alıntıları Göster
    pazar sabahı gideceğin kahvaltı için cuma gecesinden mi havanda olmuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

pazar sabahı gideceğin kahvaltı için cuma gecesinden mi havanda olmuyorsun?

Alıntıları Göster
    Dişimi fırçalarken yanlışlıkla bütün diş macununu yere sıktım. Hepsini geri tüpün içine sokmaya uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım.

Orijinalden alıntı: Tard

Dişimi fırçalarken yanlışlıkla bütün diş macununu yere sıktım. Hepsini geri tüpün içine sokmaya uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım.

Alıntıları Göster
    Özcan sen misin?
    Umarım değilsindir
    Gelemiyorum desen yeterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifco

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Şu yalanlara sağlık ölüm felan karıştırma heleki anna babayı hiç karıştırma Allah korusun

ibret alınacaklar listesine eklendi...

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Alıntıları Göster
    en mantıklısı akraba gelmesi

kuzenim 1-2 günlüğüne bize geliyor onu karşılamam lazım alıp eve bırakıp gitsem de olmaz bugun olmasın başka zamana erteleyelim de

Orijinalden alıntı: el_SCo

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ama kendin hasta bahanesi olabilir..Grip bahanesi yapabilir 3 gün raporlu olduğunu dışarı çıkmaman konusunda
    annene söz verdiğini söyleyebilirsin ama bu yalanı 2 gün önceden hafif telefonalrda öksürmeye başlayarak yap birden yaparsan gelir fişini çeker

bu iyi, grip oldum diyeyim en iyisi

fikir beyan eden herkese tnx

.- Evet benim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

bu iyi, grip oldum diyeyim en iyisi

fikir beyan eden herkese tnx

Alıntıları Göster
    Pazar günü gelince kıza eğer ciddi düşünüyorsan kızla '' ya gelmek hiç istemiyorum kusura bakma başka bi zamana erteliyelim '' de çünkü en iyisi dürüst olmaktır.Ama bi yandan da danışıcakları önemli olabilir hiç merak etmiyor musun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.