Hirohito yada Akihito Edebiyat Dersinde Bi Yazıda Vardı.İlgimi Çekmişti.Üstünden Baya Zaman Geçti Hala Unutmamışım.
quote:Orjinalden alıntı: iLLiD@n RaiSTLin_MaJeRe ama buyuk ıhtımal kullanılıodur benzeri cok saol karar verdım MaJeRe koycam.
annibaL CannibaL PoweR Pandora Hydra BlackAngeL Suzy Evil_SouL Cloud Angel_SouL Arowana ScandaL Rose DynamiC EvilCraft eXtreme Pompom AngeL Emily _AvRiL_ Shinobi MonalisA Sky MissMai AngelOfDeath Illusion LosTSouL Toxic SuperStar Burner CorpsE roCka HeaveN Misaki Kzimoki BloodStorm MaiMai Phoenix AngeL Hell_Fire Placebo Flex XF Shadow SillentHill ReasoN DivX MooN LeviS Ares Logic NeoN DeMoN SuDDeN BreaK SouL Crash Born SounD SugarBaby AngeL(d) Hydra LavaBomb ReD Blue GreeN DmX FaTaL BoVV Burn FuLL LoaD BaD Santa EnD WinD ZooM RounD RoaD Energy Dinamic RedbuL BertaX Jack RabeL WalkeR Plus Active MusT Buto CubaseE BalancE N_o_T Extacy Amon Ra MulaN Anubis Anuket XiixioKia Horus Seth AshraH Sin Sun Fei Pei TitaN SnipeR Hyper Hook Tanya Sonya JL0 Eternity VandeTTa OneLove Xone Xua CuteBoy(girl) CutePie CuteCake AngelCake HeavenFlasH BlessSpelL QuaaludeS DizeL Maximum DooM ÇALINTI
quote:Orjinalden alıntı: 0asisKinq quote:Orjinalden alıntı: iLLiD@n RaiSTLin_MaJeRe ama buyuk ıhtımal kullanılıodur benzeri cok saol karar verdım MaJeRe koycam. ben kazandımmmm
benm nickim var Dark_Storm crazy_sword Dragon DarkCalamity Dark_Dewil Nihgt_Wolf Rainy_wolf Show_time