quote:Orijinalden alıntı: akaras-0quote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım.
quote:Orijinalden alıntı: Engerekli İnsanquote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım. sen ne anlarsın ki mattan
quote:Orijinalden alıntı: egzantirig5+5=10quote:Orjinalden alıntı: egzantirig 5+5=10 Bu ne sevgi, bu ne aşk? Demek duble aşıksın bana.
quote:Orijinalden alıntı: Engerekli İnsanquote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım. Ben yaptım oldu.. Gerisini matematikçiler düşünsün.
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan quote:Orjinalden alıntı: akaras -0 Sıfırın işareti yoktur. Lütfen notasyonlara uyalım. Ben yaptım oldu.. Gerisini matematikçiler düşünsün.Alıntıları Göster engerekli yılan mıydı o yahu... neyse 3....3........3...3........3......... hakkaten cok gerekli...
quote:Orijinalden alıntı: aslıyucelengerekli yılan mıydı o yahu... neyse 3....3........3...3........3......... hakkaten cok gerekli...Alıntıları Göster Varan 1