Şimdi Ara

Bana acil olarak Wireless modem önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 13 Mart 2010; 0:19:46 >

• Up
  • RT-210
  • O modem pahalı değilmi? Airties istemiyorum ayrıca uzak dursun benden.
  • EDIMAX AR-7084GA ADSL2 4Port 54Mbps Wi-fi MODEM

65 tl
  • TP-Link'in modellerine bakabilirsiniz. Hem çok özellikli hemde uygun fiyata, boyutları azcık daha büyük ama onun nedeni ekstra soğutma için. Genel yorumlarda ısınmadığı belirtiliyor. Oldukça fazla saydıa tercih ediliyor olması gerek. w8901 var giriş olarak ama biraz daha fazla verip 3 antenliydi sanırım 300mpbs hızında olması gerek. Araştırın. Bende o arada bakayım

Şu ürün; (demin yanlış link vermiştim)

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25621

İsterseniz 54Mbps modeli var o da 66 TL(W8901) ama daha fazla çekim gücü için yukarıdaki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 13 Mart 2010; 0:15:11 >
  • 300mbps,125mbps özelliklerini kullanmak için aynı standartın modeme bağlanacak olan pc'de de olması gerekiyor, ona göre dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Airties kullan bence bende kullanıyorum :D

Rt - 211
  • Airties
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11
    300mbps,125mbps özelliklerini kullanmak için aynı standartın modeme bağlanacak olan pc'de de olması gerekiyor, ona göre dikkat et.

Bunu nasıl öğrenebilirim, ayrca ipod destekliyormuş acaba?
  • Philips SNA6500 çok güzel bir modem asla kopma falan olmuyor :) hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanabiliyorsun. Araştır derim.
  • airties rt-205 daş gibi modem, bundan önce telekomun verdiği ismini bile hatırlamadığım bir modem vardı ne uğraştırdıydı beni yaa
  • valla nazar deymesinde bendede airties var tam 1.5 sene oldu 7/24 saat full çalışıyo ne hız düşüyor ne kapanıyor tıkır tıkır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLte`s

Airties kullan bence bende kullanıyorum :D

Rt - 211

bende aynısından kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

valla nazar deymesinde bendede airties var tam 1.5 sene oldu 7/24 saat full çalışıyo ne hız düşüyor ne kapanıyor tıkır tıkır

Modemler zaten kolay kolay bozulacak şeyler değiller.

Örneğin ttnetin verdiği(şu anda smile kullanıyorum) kıytırık pikatel combomax bile 5. yaşına girmiş bulunmakta

O 300 mbps modemi tavsiye ederim ancak bağlanacağınız cihazla 300mbps hız alacaksınız diye bir kaide yok ki zaten kullanabildiğiniz max hız kaç? En fazla 8mb 2 anteni olduğu için o modeli önerdim ancak diğer daha ucuz olan W8901 de yeterli gelir. Bence onu alın fazlasınada lüzum yok açıkçası. Ayrıca 4 part ethernet olduğunuda belirtmeliyim.

• Arkadaşlar Airties önermişsiniz de ben konunun başlığındaki mesajı yanlışlıkla sildim. 3 yıldır Airties RT211 kullandım. O zamanlar yüksek fiyata almıştım fakat bu modem beni internetten bezdirdi. 2 sene hiçbir sorun yaşamama rağmen son 1 senedir yapmadığını bırakmadı. Şuanda ethernet modemden bağlanıyorum. Airties harici bir marka önerirseniz sevinirim.

@AurorAbeam; yorumların ve yardımların için teşekkür ederim. Önerdiğin modem gözüme güzel gözüktü fakat arkadşaın dediği 300mbps olayı için ayrıca şeyler mi gerekiyor? Yani o modeme bağlantı kurabilmem için? Ayrıca iPod Touch'la o modeme bağlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

TP-Link'in modellerine bakabilirsiniz. Hem çok özellikli hemde uygun fiyata, boyutları azcık daha büyük ama onun nedeni ekstra soğutma için. Genel yorumlarda ısınmadığı belirtiliyor. Oldukça fazla saydıa tercih ediliyor olması gerek. w8901 var giriş olarak ama biraz daha fazla verip 3 antenliydi sanırım 300mpbs hızında olması gerek. Araştırın. Bende o arada bakayım

İsterseniz 54Mbps modeli var o da 66 TL(W8901) ama daha fazla çekim gücü için yukarıdaki :)

hocam emin misin?

Hepsiburadadan modem arıyordum. TP-Link W8901G 4portlu modem aldım en çok satılmasına ve yorumlara güvenerek. 2 adet aldım biri bana biri arkadaşıma. Modemi odama koydum salona gidiyorum, 6 metre ilerleyince sinyal 2 ye düşüyor, 9 metre öteden hiç çekmiyor. Netbook ve ipod touch ile ayrı ayrı test ettim 2 sindede sonuç aynı. 9 metre gidince tamamen kopyuor bağlantı. Yorumlara bakarsak kimi modemi 1. kata koyduğunu ve 3. kattan süper hızlı girdiğini söylüyor. Halbuki dediğim mesafe koridor üstelik.

arkadaşıma aldığım modemi de denedim onda da problem aynı. valla bilemicem bana gelen cihazlar mı arızalı ama aldığım gibi iade ettim. yorumlara da pek güvenim kalmadı artık :(

9 metre ötedeki modemi bulamayan laptop çevreden onlarca rt205 - rt210 vs buluyor. sanırım tercihim bu yönde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 13 Mart 2010; 13:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

TP-Link'in modellerine bakabilirsiniz. Hem çok özellikli hemde uygun fiyata, boyutları azcık daha büyük ama onun nedeni ekstra soğutma için. Genel yorumlarda ısınmadığı belirtiliyor. Oldukça fazla saydıa tercih ediliyor olması gerek. w8901 var giriş olarak ama biraz daha fazla verip 3 antenliydi sanırım 300mpbs hızında olması gerek. Araştırın. Bende o arada bakayım

hocam emin misin?

Hepsiburadadan modem arıyordum. TP-Link W8901G 4portlu modem aldım en çok satılmasına ve yorumlara güvenerek. 2 adet aldım biri bana biri arkadaşıma. Modemi odama koydum salona gidiyorum, 6 metre ilerleyince sinyal 2 ye düşüyor, 9 metre öteden hiç çekmiyor. Netbook ve ipod touch ile ayrı ayrı test ettim 2 sindede sonuç aynı. 9 metre gidince tamamen kopyuor bağlantı. Yorumlara bakarsak kimi modemi 1. kata koyduğunu ve 3. kattan süper hızlı girdiğini söylüyor. Halbuki dediğim mesafe koridor üstelik.

arkadaşıma aldığım modemi de denedim onda da problem aynı. valla bilemicem bana gelen cihazlar mı arızalı ama aldığım gibi iade ettim. yorumlara da pek güvenim kalmadı artık :(

9 metre ötedeki modemi bulamayan laptop çevreden onlarca rt205 - rt210 vs buluyor. sanırım tercihim bu yönde olacak.

Hocam bu modemin yanında verilen anten bile kaliteli ve çekimi yüksek. Acaba siz yanlış yeremi konumlandırdınız (mesela masa altı vs.)? Yok doğru yerde ise modemde sorun olma veya atenin bağlandığı noktada problem olma ihtimali olabilir mi? Kontrol edin, olmazsa teknik servise yollayın diyecektim ama iade etmişsiniz :) Ayrıca netbook'u kullanırken performans veya güç tasarrufu modunda olmasıda önemli. Ve ipod touch'un wi-fi donanımı ile ilgili hoş şeyler duymadım.

@wizQ; Oradaki 300Mbps hıza ulaşabilmek için başka şeyler gerekiyor :) Yani kullanabilirsiniz normal olarak 300mbps hıza ulaşmak için farklı ürünler vs. Mesela ethernetten bağlasanız şu anda bilgisayardaki O/B ethernet kartınız bile 100Mbps destekliyor :) Ben 2 anten olduğu için çekim gücü vs. açısından tavsiye ettim.

Bu arada ben bu ürünün pazarlayıcısı durumuna düştüm şu anda Zamanında alacaktım ve araştırmıştım. Oldukça olumlu yorumlar duydum ama maddi durumdan dolayı vazgeçmiştim. Şu anda hala combomax kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.