Şimdi Ara

Ban riski hakkında 2 sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Benim FW li Xbox 360 da ethernet kablosu takılı değil ve sadece oyun uptade istediği zaman takıyorum. Online oyun oynamıyorum ayrıca. Bu durumda ban görme riskim azalır mı?

2- Oyun uptade istedi diyelim, uptade yapmadan oyuna girebilmenin bir yolu var mı?

• benım aylarca internetim yoktu sadece yenı video wave cıktıgında update edıcem demıstı o da oyunun ıcınde update dosyası,sanıyorum kı bır yerde eksık bılgılendırme var yada ethernet kablon takılı.

onlıne oyun oynamıyorsan update vesaıre gereklı degıl bence,bazı oyunlarda glitch fln olur o duzeltılır o ayrı ama sen genelde bunlara denk gelmezsın onlıne da degılsen zaten(en azından ben uzun sure denk gelmedım)

yanı tavsıyem sudur

at o ethernet kablosunu offline title update diye birşey var araştır bulursun
  • Online oynamıyosan updateye gerek yok. Ama yaparsanhttp://forum.donanimhaber.com/m_41033481/tm.htm
  • Ethernet kablosu takılı degil, Forza 3 taktım oyuna girmiyor ve şu yazı çıkıyor : "Your profile save game requires the latest title update. Sign in to Xbox LIVE and restart the game to download the title update" Bu ne oluyor? 1 aylık Live üyeligimde dün bitti oyuna giremiyorum.
  • Bu kaç milyonuncu konu acaba bunun hakkında donanımhaber xbox bölümüne her giren konsola ethernet taksam banlanırmıyım diye konu açıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Ethernet kablosu takılı degil, Forza 3 taktım oyuna girmiyor ve şu yazı çıkıyor : "Your profile save game requires the latest title update. Sign in to Xbox LIVE and restart the game to download the title update" Bu ne oluyor? 1 aylık Live üyeligimde dün bitti oyuna giremiyorum.

Xbox live'a bağlan(gold üyeliğe gerek yok) ve oyuna gir sana soracak güncellemeyi kurayım mı diye okey de bundan sonra oyunu sorunsuz oynayabilirsin.
  • Pinky Demon teşekkürler. SyLaR25 kusuruma bakma cahilligime ver. Bundan sonra konu açarken daha dikkatli olurum söz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler şu 1-2 ay hiç banlanan var mı ya ona göre ben de live dalcam veya dalmıcam ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515
    Beyler şu 1-2 ay hiç banlanan var mı ya ona göre ben de live dalcam veya dalmıcam ????

Ben gecen hafta banlandim ama sanirim cok daha onceden alinmisim listeye
  • Hangi fw kullanıyordun acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515
    Hangi fw kullanıyordun acaba ???

1.6 kullaniyodum. Makine 8-9 aydir kapaliydi, acmadan once 1.7 yuklettim eve geldim actim console banned. Buyuk ihtimal kasim-aralik doneminde banlandim ben
  • Aha konsol kapalıykende banlanabiliyor musun nası iş ya bu
  • eskiden forum donanım haberde ban fw vs konuları konuşmak yasaktı . adam akıllı soru soramaz bilgi paylaşamazdık . şimdi bunlar değiştimi acaba?
  • Hayır kurallar degısmedı fw konuları konusmak yasak her zaman.
  • cevabınız için teşekkür ederim pinky_demon eskilerden beri yazılarınızı takip ediyorum son zamanlarda donanimhabere pek girmiyorum inanın içimden gelmiyor çoooook büyük bir paylaşım sitesi olduğu için ve üyelerin sayısı fazla olduğu için samimiyet ortamı yok yada bana öyle geldi . millet birbirini acımasızca eleştiriyor dalga geçiyor alaya alıyor sosyal hayatta sağlayamadıkları itibarı özgüvensizliğin verdiği aymazlıkla burada sağlamaya çalışıyorlar yada bilmiyorum neler oluyor . kimseyi eleştirmek istemem bende zamanında bu tür mesajlar yazmışımdır şimdi eski yazdığım mesajlara baktıgımda bunu yazan ben olamam derim büyük ihtimal kendime . her neyse kusura bakmayın konuyu dağıttım .fw konuşmak yasak ama konuşuluyor anladığım kadarıyla siteyi idare etmek de bir hayli zor sanırım yöneticilere de hak vermemek imkansız
  • ban yiyince sadece xbox live a mı girilmio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylife.ag

ban yiyince sadece xbox live a mı girilmio

Ban riski hakkında 2 sorum var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.