Şimdi Ara

BAN Hortladı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende silver üyelik var ondan mı banlamıyorlar anlamaıdm :P Ama Hala Ban Yok
  • ps3 alın uğraşmayın
    29 ytl 49 ytl 65 ytl 99 ytl arası değişiyor oyun fiyatları
  • Evet, şu an toplamdaki 10-15 oyunuyla çok güzel bir çözüm olabilir :))))))
  • ps3 e gerek yok öğretemedi adam size fwyi kaldırıcaksınız birsüre
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

ps3 alın uğraşmayın

1- Single oynayacaksanız 360 ta oyun başı 4YTL.
    2- Multi oynayacaksanız oyun başı 70-80YTL. Ayrıca canavar gibi multi ve online altyapısı.

Bu özelliklere göre PS3 öne çıksın hemen alacağız zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bende az önce denedim beyler banlanmamışım Allahtan girdim fifa oynadım tam birini yeniyordumki internet gitti geldi

Net gitsin bişey değil yine, ya ban yemiş olsaydın ne olacaktı...
  • quote:

ps3 alın uğraşmayın

Ben aslında Microsoft'u sevmem ve Sony'yi severim... Ancak şuanki şartlarda ve özellikle Xbox LIVE dolayısıyla PS3 almayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Şartlar değişirse (umarım değişir), PS3'ü keyifle alırım.

Ama konuyu bu şekilde dağıtmaya hiç gerek yok.
  • xbox 360 bence insanı bambaşka alemlere götürüyor..ps3 te orjinal oyun oynamak yerine live için fw siz xbox 360 alıp o şekilde orjinal oynamak bence çok daha iyi.....

Live bence hayat demek....cıvıl cıvıl l arayüzü ile oyuncular arası iletişim; mukemmel online oyunlar(halo3 cod 4 gears of war fifa 08 pes 2008 vs...) ....ps3 online sistemi bence çok gelişmesi lazım....

Live artık bizlerin bir yaşam tarzı oldu.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bende az önce denedim beyler banlanmamışım Allahtan girdim fifa oynadım tam birini yeniyordumki internet gitti geldi

Net gitsin bişey değil yine, ya ban yemiş olsaydın ne olacaktı...

evet onada şükür

• valla bu forumdaki insanların bandan kaçmakmış oyun indirip dvd'ye yazmamış gibi olaylala attıkları sayısız taklayı görünce tekrardan iyiki fwsiz makine almışım diyorum. zaten bugüne kadar dolu dolu oynadığım 3-4 oyun oldu, fw yapıp 20 oyun indirip oynamakta bana saçma geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

valla bu forumdaki insanların bandan kaçmakmış oyun indirip dvd'ye yazmamış gibi olaylala attıkları sayısız taklayı görünce tekrardan iyiki fwsiz makine almışım diyorum. zaten bugüne kadar dolu dolu oynadığım 3-4 oyun oldu, fw yapıp 20 oyun indirip oynamakta bana saçma geliyor.

Zevk ve tercih meselesi.

Bu arada seni Live'a ekledim onay vermedin girmiyorsun sanırım.
  • Xbox arcade ile xbox premium arasından e fark var donanım olarak ek eşyları sormuyorum neden xbox arcade ucuz içindeki parçaları mı daha kötü ?
    ona göre kara vericem

Xbox 360 arcade 199 pound
    xbox 360 premium 245 pound

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Aralık 2007; 20:37:50 >
  • dostum neden buradan almıyorsun yurt dışındamı yaşıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

dostum neden buradan almıyorsun yurt dışındamı yaşıyorsun

Aynısını bende soracaktım ama sonra önceki mesajlarına bakınca İngilterede yaşadığını anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

Xbox arcade ile xbox premium arasından e fark var donanım olarak ek eşyları sormuyorum neden xbox arcade ucuz içindeki parçaları mı daha kötü ?
    ona göre kara vericem

Xbox 360 arcade 199 pound
    xbox 360 premium 245 pound

Arcade de hard disk yok 256 mgb kart var
    premium 20 Gb hard disk var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

ps3 alın uğraşmayın

Ben aslında Microsoft'u sevmem ve Sony'yi severim... Ancak şuanki şartlarda ve özellikle Xbox LIVE dolayısıyla PS3 almayı aklımın ucundan geçirmiyorum. Şartlar değişirse (umarım değişir), PS3'ü keyifle alırım.

Ama konuyu bu şekilde dağıtmaya hiç gerek yok.

xbox oyunları 10 dolar daha ucuzdur ps3 den arkadaşlar ...
  • singore bilmiyormusun hala 2005 den beri gametag ile banlanmayanları bazı konsollar banlanmıyor şansın yagver gidiyor...
    ben üst üste 3update yaparken fw kaldırdım 5.3 den 1.2 enson 1.4 çıktım pre relase oynamadık buna bagladım banlanmamayı vede forumlarda okudum burdada yazdı update esansında fw nin banlanmaya sebeb olucagını gibilerinden ve çıkış tarihinden oynamanonda sakıncalı oldugu burdada yazdı xbox-scene xbox-sky sitelerinde yazar okuyun ingilizceniz varsa aratın adamlar yazmış

adamlara çözüm gösteriyoruz çok zahmet degil yapmak yaptırdıgı yere götürse parada almazlar ( atik özkan endem ) tekrar güncellediginde alırlar
  • Abi hala mı ısrar ediyrosun mirror? PESSSS...

Emin ol ki burdaki insanların %99'u sözkonusu siteleri senden çok takip ediyor...... Şimdi de yok ingilizceniz varsa ordan okuyun falan diyorsun.

Hayır neden hala bu kadar tepkiyi çektikten sonra da inadına inadına aynı şeyi aynı şekilde savunuyorsun bir anlayabilsem.........
  • Neyse artık istediğini yaz önemli değil, kimsenin bu tespitlerine inandığı falan yok zaten inananın ben aklından şüphe ederim.
  • sen inanma sky inanada mani olma eminim bu işlemleri merak eden ve yapan olmuştur sen kendin aklınla ilgilende başına bişey gelmesin yaşamın boyunca ihtiyacın olucak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.