Şimdi Ara

BAN Hortladı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayko takip eden muhakak okumuşdur veya okuyacak orda geçenlerle benim söylediklerim eşleşir emin ol
    birçok ihtimal baglanıyor ban olayına teoriler ama açıp okuyan olursa o ihtimalleri benbim savundugum mevzularda geçer

ben kafama göre söylemiyorum orda insanları tartıştıgı söyledigi şeyleri deneyip sizlere söylüyorum ama gerçekten buyüzdende banlıyor ms
    unutmayın
  • MirrorMask hortladı!

Yav sen hala yazabiliyor musun birşeyler? Dediklerinin hiçbiri gerçek ve inandırıcı değil hala neyi konuşuyorsun? İnsanlara bir iyilik yap ve yazma artık saçma kafandan uydurduğun şeyleri.
  • adam hala saçmalıyor
  • miror insanları inandırmak zorundasın heralde kardeş okadar yazdın cizdin isteyen yapar isteyen yapmaz ama bukadar insan seni eleştriyorsa
    artık yapacagın birşey yok o yüzden yazma artık banlansın banlanmasın sanane boşver sen banlanmıyorsan yeter
  • ister inanın ister inanmayın yapın yapmayın beni entrese etmez ben hergün live'a girip sabahlara kadar oynayan adamım 89 kişilik listemde şuan oynayamayan 86 kişi düşünsün adamlar banlanıcaz diye girmiyor işde ben bunlar bilgisiz laf anlamaz korkak adamlar bakıyorum şuanda benle dalgaya alanlar bile
    günde 2-3 sefer giriyor oda acaba banlandımmı yoksa banlanmadınmı live'girip bakıp çıkan acizler işde lafa gelince laga luga yaparsınız live' girin hadi
    cod4 online yapalım desem yok karnınız agrır işiniz çıkar live'ı girip oynayamazsınız korkarsınız
    girip oynayın desek kayıtlarınız tutulduysa zaten banlanacaksınız desem yok sen bill gate misin şunları yapın desek sen kahinmsiin uyduruyorsun

yok fw'li update yaptım çıkış taraihinden önce oyun oynadım sen kafana göre uyduruyorsun arkadaşım yaptıysanız yalan söylüyorsunuz iftira atıp abartıyorsunuz
    böyle yapan cesaret eden olursa zaten 1hafta içinde banlanıyor kimi kandırıyorsunuz %1 şansla kurtardıysanız cihazınız banlanmaz merak etmeyin bundan sonra %1 şansınızı iyi kullandıysanız
    herşey açık ve ortada live'a bile korkan adamsınız ben daha ne söyleyim sayko lafım sana degil alınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 14 Aralık 2007; 20:57:41 >

• sky gel abi cod4e cyrax da gelsin kim warsa başka mirrormaske gıcık olan onlarda gelsin abi girelim live a oynayalım yanlız tek şartım war mirrormask karşı taraftan olacak
  • 15dk yarım saat degi sabahlara kadar oynuyacak adam arıyorum yarında hafta sonu çalışmayan adam gelsin bahanesi olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

15dk yarım saat degi sabahlara kadar oynuyacak adam arıyorum yarında hafta sonu çalışmayan adam gelsin bahanesi olmasın

sabah gece farketmez ne kadar istersen
  • yanlız sabahlara kadar sürecek olan cod dan sonrada buraya gelip aynı şeyleri yazıcaksan hiç boşuna ugrasmayalım
  • geri vites hemen neyse öyle olsun dedigin gibi banlanırsın falan mazallah sebeb olmayalım (YuSufff yUsUfff )
    neyse ben live'a giriyom isteyen gelir burda tartışmanın anlamı yok gelen gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 14 Aralık 2007; 21:19:24 >
  • ne alaka geri vitesle fln filan ben gel oynayalım diyorum ama artık herkez tarafından tepki gören yazıları yazmıcaksın

eger live a girmiyecek olsam daha 2 gün önce 12 aylık live paketi almazdım sen idda ediosun kimse girmiyo die ben de diorum gel girelim ama sen artık şu iddalarından vazgeçeceksin yeter bıktı çünkü herkez
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

geri vites hemen neyse öyle olsun dedigin gibi banlanırsın falan mazallah sebeb olmayalım (YuSufff yUsUfff )
    neyse ben live'a giriyom isteyen gelir burda tartışmanın anlamı yok gelen gelir

asıl geri adım atan sensin gel hadi oynayalım senin dedigin gibi millet ya girmiyor yada sadece ban yiyip yemedigine bakıyor olmadıgını göstereyim sende bu dedikleriniin yanış oldugunu kabul edip susacaksın

ben oynamayalım demedim dikkat edersen geri adım atan sen oluyorsun burada
  • kabul ediyosan konu aççam şimdi adam toplayıp oynucaz

warmısın yokmusun
  • bu kadar düşünecek ne war hadi cevabını bekliorum

noldu yoksa yusuff yusufff ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

bu kadar düşünecek ne war hadi cevabını bekliorum

Ya ne bu sinir son 4 mesaj da alt alta senin.Fw için yapılan tartışmalara bak yapmayın böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

quote:

Orjinalden alıntı: dreamman115

bu kadar düşünecek ne war hadi cevabını bekliorum

Ya ne bu sinir son 4 mesaj da alt alta senin.Fw için yapılan tartışmalara bak yapmayın böyle

o son 4 msg ı bır mesaj once kendı dedikleri içi yazdım ondan öncesinde bir şey yok dikkat edersen ama arkadaş uzattıkça uzatıyor sürekli bir şeyler idda ediyor herkeze bir şeyler söyüyor karşılık veriyor bunlardan biride kimse live a girmiyor bazıları girip çıkıyordu diger seylerde arkadasın iddalarını çürütmemize ragmen hala devam ediyordu bende dedim gel gireim cod 4 e toplayalım adam senin bu iddaa ettigin şeyleri çürütelim sende artık sus bizde rahat edelimdi hepsi bu ama arkadaş ortalarda yok şimdi ilk laf atanda oydu ztn neyse cod 4 oynacak olan warsa beklerim

• @Mirrormask

Arkadaşım sen hap içip mi giriyorsun foruma? Yoksa Alice harikalar diyarından mı bağlanıyorsun nete? Sen neler saçamlıyorsun böyle ya, nasılda inandırmışsın kendini böyle. Gerçekten ağzımla gülmüyorum okurken mesajlarını

Ben burdan sana çağrı yapıyorum, gündüzleri işteyim ancak akşamları istediğin saatte, istediğin oyunu, istediğin süre kadar oynarım, burda yok korkuyorlar falan deyip iyiden iyiye yalan söyleme, yalanlarını başkalarına sakla, herkes senin atıp tuttuğunu anladı.
  • Bu mirrormask ne diyor böyle ya? Cevap vermeyin hiç he deyip geçin kimse kurtaramaz o arkadaşı bu düşüncelerinden, artık ümitsiz vaka olmuş

Abov şoklardayım eleman iyi sıkıyo valla
  • MirrorMask yakında Deşifre Programında çıkacakmış
  • Arkadaşlar birşey sorucam ben bann yedi mya bi başka makine yi bedavaya kopardım patırdı gürültü sayesinde herneyse gamertagım gidicekmi yoksa devammı edicem ?

4 gün sonra bende live dayım :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.