Şimdi Ara

Balyoz Davasında Kararlar açıklandı / Tartışma Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: metalok

    Sıfır şehitle devraldıkları ülkeyi TSK ile hesaplaşarak günlük onlarca şehit veren hale getirdiler.

    TSK ile değil , askerlik mesleği yapmak yerine darbeciliğe soyunmuş zorbalar ile hesaplaşıldı, ayrıca 30 yılı aşan geçmişi olan terör tarihinin en çok şehit verilen dönemleirnde görev başında olan askerlerde bunlardı, darbecilik oynayacaklarına terör nasıl biter ona kafa yorsalardı..

    Bu karar ile TSK içindeki darbe geleneği ağır darbe yedi, ülkemiz için hayırlı olsun..

    İnanılmaz bir yorum. Yalnız şöyle birşey var ki bu yalanlara kanan insanlar sen de dahil pek çok değil. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Tarih, hesap sorar.

    Düzeltme : Türkiye'nin onurlu insanları darbeden değil, devrimden yanadır. Devrimi, darbeyle özdeşleştiremezsin. Üstüne üstlük darbeler tarihten bugüne Hükumetinin, emir aldığı dış güçler tarafından yapılmaktaysa. İyi forumlar dilerim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Türkiye'de ilk defa bir darbe girişimi ceza alıyor siz bu durumu sahte delillere , "ama teşşebüs etmişler, suç oluşmamış" 'a bağlarsanız Darbenin kötü bir şey olduğuna dair inancınız kuşkula karşılanır. Darbe olsaydı şu anda ne sahte delili nede teşebbüsü konuşulurdu, bu aşırı savunmacı pozisyonunuz, suçu aklamaya yönelik tavrınız ilginç doğrusu..

    Darbeci diye her muhalifi sahte delillerle iceri aldiniz. Sonra tek tek geri saldiniz. Hala olayi darbe uzerinden inceliyorsunuz. PES!
  • Sayın OPTİMİST, Yeni Türkü ile aranıza giriyorum ama burada kimse darbecileri savunmuyor.

    Adalet sisteminin bu davada yaptığı 'adaletsizliğe' karşı bir duruş var.Görülen davada ciddi eksiklikler olduğu söylenmekte.Sanıkların savunma haklarının elinden alınışı,avukatsız mahkemeye çıkarmak gibi ciddi iddialar var ve bu iddialar eğer doğruysa ve bu haldeyken mahkeme bir karar açıklayabiliyorsa, bu adalette bir sorun vardır.
  • Askeri davaları sivil mahkemelerde yargılarsan sonuç bu olur.Çıkar sütübozuk biri orduda sabah zorla insanları kaldırıyorlar der insan haklarına aykırıdır diye dava açılır.Emin olun bu kadar komik şeylerden yargılandı komutanlarımız.Darbeyi 300 kusur kişi mi hazırlar? Darbeyi bir kısım hazırlar gerisi uygular.Bu tarihtede böyle olmuştur.Bugün yapılan tasfiyedir.Ordu içerisinde abd'ye ters düşenler ayıklanmıştır.Bu adamlar pkk'ya karşı acımasız davranmışlardır,abd'ye karşı çıkmışlardır,bölücülüğe sıcak bakan siyasilere yüklenmişlerdir,devletin kırmızı çizgilerine sahip çıkmışlardır,hepsinin geçmişinde pkk'ya karşı yapılan büyük operasyonlar vardır.TSK,anayasaya her zaman uygun hareket etmiştir.Eğer bugün TSK devletin temel ilkelerine sahip çıkıyorsa,devletin bölünmezliğine karışıyorsa bu anayasada kendisine verilen görevdir.Siz bunu ''siyasete karışıyorlar''a çekemezsiniz.He sınırı aşan,kafasına göre hareket edenler varmıdır,vardır.Lakin bunun cezası terörist,darbeci diye suçlamak değildir.16,18,20 yıl hapis cezası vermek değildir.TSK'yı darbe gelenekçisi diye suçlamak hiç değildir.




  • Türkiye'de bir devir sona erdi ordudaki Avrasyacılar tasviye edildi Amerikancıların önü açıldı. Laik devletin tasviyesi , hilafetin geri getirilerek Arap ülkelerine liderlik edeceğimiz yeni bir devlet düzeni ile süreç tamamlanacak. Böylece ortadoğu petrollerinden Ruslar ve Çinliler uzak tutulacak , Şii İran'ın bölgedeki etkisi Sunni Türkiye ile kırılacak , İsrail 'in güvenliği sağlanacak herşey batı için dikensiz gül bahçesi olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 22 Eylül 2012; 0:17:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKADAM.

    Askeri davaları sivil mahkemelerde yargılarsan sonuç bu olur.Çıkar sütübozuk biri orduda sabah zorla insanları kaldırıyorlar der insan haklarına aykırıdır diye dava açılır.Emin olun bu kadar komik şeylerden yargılandı komutanlarımız.Darbeyi 300 kusur kişi mi hazırlar? Darbeyi bir kısım hazırlar gerisi uygular.Bu tarihtede böyle olmuştur.Bugün yapılan tasfiyedir.Ordu içerisinde abd'ye ters düşenler ayıklanmıştır.Bu adamlar pkk'ya karşı acımasız davranmışlardır,abd'ye karşı çıkmışlardır,bölücülüğe sıcak bakan siyasilere yüklenmişlerdir,devletin kırmızı çizgilerine sahip çıkmışlardır,hepsinin geçmişinde pkk'ya karşı yapılan büyük operasyonlar vardır.TSK,anayasaya her zaman uygun hareket etmiştir.Eğer bugün TSK devletin temel ilkelerine sahip çıkıyorsa,devletin bölünmezliğine karışıyorsa bu anayasada kendisine verilen görevdir.Siz bunu ''siyasete karışıyorlar''a çekemezsiniz.He sınırı aşan,kafasına göre hareket edenler varmıdır,vardır.Lakin bunun cezası terörist,darbeci diye suçlamak değildir.16,18,20 yıl hapis cezası vermek değildir.TSK'yı darbe gelenekçisi diye suçlamak hiç değildir.

    Aynı şeyi yazmıştım ama silindi, neyse.

    Altına imzamı atarım. Alıntı yapalım herkes görsün.




  • Bu coğrafya devrimlerin en hızlı yaşandığı yerdir
    Kimse postu serdik diye fazla heveslenmesin
    Bunu en iyi devrimi gerçekleştirenler bilir
    Ama dillendirmez
    Dillendirse de
    Devrimin coşkusu bu sesi kısar
  • Yönetim niye mesajımı siliyorsun gerçekleri yazmak suç mu ? Türkiye'de devlet yapısı Araplara liderlik edeceğimiz bir biçimde değiştiriliyor çünkü Araplar kendilerine benzemeyen bir devleti asla lider kabul etmez bunu görmemek için kör olmak lazım .Bütün bu davalar bence bununla bağlantılı bütün mesele Şii anti amerikan İran'ı Türkiye ile dengelemek meselesi bu olayların uluslararası boyutunu görmemek saflıktır.
  • Icinde zerre kadar insaniyet olan birisi bugunku goruntuleri izledikten sonra (Aglayan insanlar) kalkip oh iyi oldu, super oldu diye gezmez ki ben Rutbeli askerlere sempati duyan bir insan degilim ancak acidan keyif almam, bu dindar bir insanin da acisi olabilir (Istiklal mahkemeleri) bu bugun aglayan insanlarin acisi da olabilir (Balyoz Davasi).

    Ne yazik ki, "Dindar Kesimde" buyuk bir cosku ve sevinc var, bilmiyorsunuz ki, bu sevinciniz onlarin ofkesine ve nesiller boyu iclerinde olusacak kin duygusuna yol acacak.

    Sizler gecmiste yapilan hatalari tekrarladiniz, kininizi, ofkenizi bu insanlarin uzerine boca ettiniz, simdi yeni kindarlar olusturdunuz, olusturuyorsunuz.

    Ne yazik ki guc ve iktidar Turkiye`de ne zaman el degistirse, ya "DIN" uzerinden yada "laiklik" uzerinden toplumu sekillendirme ihtiyaci duyuluyor. Tabi gecmisle hesaplasma intikam duygulari da cabasi.

    Bu ulke ne zaman DIN ve laiklik gibi iki kavram arasinda kalmaktan kurtulur, o zaman sosyal, ekonomik gelisme saglanir.

    Sosyal medyada, mahvolmus, aglayan insanlara bakip oh iyi oldu diyen insanlar, ISTIKLAL MAHKEMELERINDE iskilipli ATIF hoca`yi asanlar ne kadar midemi bulandiriyorsa, MENDERES`i asanlar ne kadar midemi bulandiriyorsa, sizler de bir o kadar midemi bulandiriyorsunuz.

    Sizlerden tiksiniyorum.




  • Askeri suç işlemeyen bir insan olarak görüyorsunuz.İdeolojik davranıyorsunuz.Eğer ki suçları varsa cezasını çekecekler.Suçları yoksa beraat edeceklerdir.
    Bu adamlar güçlerini pkkya karşı kullansaydı bu ülke bu hale gelmezdi.Apo'yu bile bize bazı menfaatler karşılığında Amerika teslim etti.Ama gücü pkkya değil olmayan irticaya karşı kullandılar.nede olsa onlara göre pkk 2.sıradaydı onlara göre.Dinle uğraşmaktan pkkya sıra gelmedi.
    Darbe yapılırken bile önce Amerikaya bilgi veriliyordu.Siz ne tasviyesinden bahsediyorsunuz ?
    Ayrıca 28 Şubat tezgahçılara cezalarını çeker umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: Audaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: Audaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: metalok

    Sıfır şehitle devraldıkları ülkeyi TSK ile hesaplaşarak günlük onlarca şehit veren hale getirdiler.

    TSK ile değil , askerlik mesleği yapmak yerine darbeciliğe soyunmuş zorbalar ile hesaplaşıldı, ayrıca 30 yılı aşan geçmişi olan terör tarihinin en çok şehit verilen dönemleirnde görev başında olan askerlerde bunlardı, darbecilik oynayacaklarına terör nasıl biter ona kafa yorsalardı..

    Bu karar ile TSK içindeki darbe geleneği ağır darbe yedi, ülkemiz için hayırlı olsun..

    Biliyorsunki sanıklar ' Darbeye eksik teşebbüs ' ile hapis cezasına çarptırıldı.Yani darbenin Hilmi Özkök ve Aytaç Yalman tarafından engellendiği söyleniyor.Peki sanıkların Hilmi Özkök ve Aytaç Yalman'ı tanık isteme talebi neden reddildi ? Ayrıca CD ' lerin feyk olduğu yabancı bilirkişiler tarafınca açıklandı.Sanıklar mahkemeden bilirkişi isteğinde bulundu ama reddedildi.Sen hala bu süreçin ve mahkemenin adil olduğunumu düşünüyorsun ? Avutkatsızlık durumunuda umarım biliyorsundur.

    Bunları geçin, eğer mahkeme bugün beraat kararı verseydi zil takıp oynayacak, kararı ayakta alkışlayacktınız, bunu ikimizde çok iyi biliyoruz. Hani şu güvenmediğiniz, adil yargılamadığını iddia ettiğiniz mahkeme. O sebeple dürüst olalım, birbirimizi kandırmayalım. İstedğimiz kadar kendimiz yırtalım, bu konudada 2 taraf var ve, tartışmak mahkemenin sonucunu değiştirmeyecek.

    Kolay gelsin..

    Neden geçiyoz onları neden!?Tabi işinize gelmedi "onları geçiniz"!!!!
    Nickiyle çelişen böyle bir üye ne gördüm nede duydum...


    Geçmekten başka yapcakları birşey yok.Zaten herşey net herkes farkında neler olduğunun.Umarım Apoya sayın şehide kelleden sonra cevap veremiyecekleri başka bi konu olur.

    Çarpıtmaya gerek yok, eğer mahkemeden beraat kararı çıksaydı, ne sanıkların talebi ne cdlerin feyk oluşu vb gibi detayları gündeme dahi getirmeyecek, şu anda adil yargılama yapmadığını iddia ettiğiniz mahkemenin kararınıı alkışlayacaktınız, samimi değilsiniz. Bu yüzden geçiniz dedim.

    Tamam da yargı adil olsaydı bu kişiler beraat edeceklerdi sizin o geçiniz dediğiniz durumlar göz önüne alınarak. Kocaman bir mantık hatası var ortada. Mahkeme iki farklı kutupta karar verip aynı şekilde yargılamış olamayacağı için serbest kalsalardı sizin görmezden geldiğiniz durumları değerlendiren mahkeme adil yargılamış olacaktı zaten.




  • Eski darbe döneminde muhafazakarlara yapılanın aynısını şimdi onlar yapıyor.
    Devran döndü kısaca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: Audaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: Audaz


    quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    quote:

    Orijinalden alıntı: metalok

    Sıfır şehitle devraldıkları ülkeyi TSK ile hesaplaşarak günlük onlarca şehit veren hale getirdiler.

    TSK ile değil , askerlik mesleği yapmak yerine darbeciliğe soyunmuş zorbalar ile hesaplaşıldı, ayrıca 30 yılı aşan geçmişi olan terör tarihinin en çok şehit verilen dönemleirnde görev başında olan askerlerde bunlardı, darbecilik oynayacaklarına terör nasıl biter ona kafa yorsalardı..

    Bu karar ile TSK içindeki darbe geleneği ağır darbe yedi, ülkemiz için hayırlı olsun..

    Biliyorsunki sanıklar ' Darbeye eksik teşebbüs ' ile hapis cezasına çarptırıldı.Yani darbenin Hilmi Özkök ve Aytaç Yalman tarafından engellendiği söyleniyor.Peki sanıkların Hilmi Özkök ve Aytaç Yalman'ı tanık isteme talebi neden reddildi ? Ayrıca CD ' lerin feyk olduğu yabancı bilirkişiler tarafınca açıklandı.Sanıklar mahkemeden bilirkişi isteğinde bulundu ama reddedildi.Sen hala bu süreçin ve mahkemenin adil olduğunumu düşünüyorsun ? Avutkatsızlık durumunuda umarım biliyorsundur.

    Bunları geçin, eğer mahkeme bugün beraat kararı verseydi zil takıp oynayacak, kararı ayakta alkışlayacktınız, bunu ikimizde çok iyi biliyoruz. Hani şu güvenmediğiniz, adil yargılamadığını iddia ettiğiniz mahkeme. O sebeple dürüst olalım, birbirimizi kandırmayalım. İstedğimiz kadar kendimiz yırtalım, bu konudada 2 taraf var ve, tartışmak mahkemenin sonucunu değiştirmeyecek.

    Kolay gelsin..

    Neden geçiyoz onları neden!?Tabi işinize gelmedi "onları geçiniz"!!!!
    Nickiyle çelişen böyle bir üye ne gördüm nede duydum...


    Geçmekten başka yapcakları birşey yok.Zaten herşey net herkes farkında neler olduğunun.Umarım Apoya sayın şehide kelleden sonra cevap veremiyecekleri başka bi konu olur.

    Çarpıtmaya gerek yok, eğer mahkemeden beraat kararı çıksaydı, ne sanıkların talebi ne cdlerin feyk oluşu vb gibi detayları gündeme dahi getirmeyecek, şu anda adil yargılama yapmadığını iddia ettiğiniz mahkemenin kararınıı alkışlayacaktınız, samimi değilsiniz. Bu yüzden geçiniz dedim.

    O CD olayları , bilirkişi ve tanık istekleri aylardır gündemde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Balyoz davasında çıkan kararı çürütmek için öne sürülen en önemli argüman avukatsız duruşmalar. Beş aydır avukatlar ya salona girmedi ya da izleyici sıralarına oturmaya çalıştı. Böylece mahkemeyi tıkamayı, iş yapamaz hale getirmeyi amaçladılar.

    Balyoz avukatları eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ve Aytaç Yalman'ın tanık olarak dinlenmemesini savunma hakkının ihlali olarak öne sürüyor. Halbuki dönemin KKK Kurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Genelkurmay İkinci Başkanı Yaşar Büyükanıt tanık olarak dinlendi. Tartışma konusu plan seminerini denetleyen ve raporlara vakıf olan da bu isimlerdi. O tanıklıktan umduklarını bulamadılar. CD'lerle ilgili TÜBİTAK raporlarını görmezden geliyorlar. Ve asıl delil niteliğindeki ses kaydı ve tanık ifadelerini reddedemediklerinden yok sayıp, darbeyle doğrudan ilgisi olmayan adres karışıklıklarını gündemde tutmaya çalışıyorlar. Gölcük Donanma Komutanlığı'nda belgelerin asılları ve bilgisayar hard diskleri ele geçirildikten sonra CD'ler hakkındaki tezlerde çürümüştü




  • Devleti yıkmak istemek düşünce özgürlüğü, devleti korumak istemek terör suçu!

    Mütareke sürecindeki Malta sürgünleri ne ise Silivri sürgünleri de odur! Tarih tekerrür ediyor!

    quote:

    1- Kardak’a çıkmış SAT komandosu Albay Ali Türkşen’e, “Şu tarihte, şu saatte, sen bilgisayarında şu belgeyi kaydetmişsin!” diyorlar. Ama TRT, o gün, o saatte, albayla ‘Silahlı Kuvvetler Saati’ türünden bir televizyon programı yapıyor ve onu denizin altına dalış yaparken kameraya çekiyor. Albay, “İspatı burada. Beni bilgisayarda belge kaydetmekle suçladığınız saatte, ben denizin altında dalıştayım, TRT çekmiş. Denizin altında, hangi belgeyi kaydedebilirim?” diyor. Bir buçuk yıldır tutuklu.

    2- 2003’te TCG Alanya gemisine bir görevlendirme yapıldığı söyleniyor. O tarihte gemi henüz inşa bile edilmemiş. İnşa tarihi 2005.

    3- Sözde darbe planında, el konulacak ilaç şirketlerinin listesi var. Orada ‘Yeni Recordati’ diye bir firmanın adı geçiyor. Oysa o tarihte öyle bir firma yok. O firmanın 2003’teki adı ‘Yeni İlaç’. ‘Yeni Recordati’ oluşu 2009.

    4- Jandarma planlarının içinde belirtilen bazı sokak adları, 2003’te o isimleri taşımıyor. Sonradan değiştirilip öyle yapılmış, 2004’de, 2005’de, 2006’da.

    5- CD’lerdeki word belgeleri 2003 tarihli. Dolayısıyla, 2003’ün teknolojisine uygun olması gerekiyor. Ama belgelerde kullanılmış olan ‘calibri’ ve ‘cambria’ gibi bazı yazı fontları Microsoft tarafından ofis 2007 için geliştirildi. Bu da, darbe belgelerinin 2003’ten sonraki bir tarihte yazıldığının bir başka kanıtı.

    6-Darbe belgeleri arasında toplantı tutanakları var ancak güya Aksaz’da yapılan toplantıya katılımcı olarak gösterilen subayların biri o tarihte Haifa’da, diğeri Gemlik’te, diğeri İzmir’de.

    7- Belgelerin içinde, jandarma personelinin kriptolu cep telefonu kullandığı belirtiliyor. Oysa, o telefonların jandarmada kullanılmaya başlama tarihi 2008. 2003’te öyle bir telefon yok.

    8- Balyoz Planı’nın kendisinde, ‘dost bir unsur’ olarak Türkiye Gençlik Birliği’nden söz ediliyor. Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde kurulan bu topluluğun sitesine girdiğinizde, kuruluş tarihinin 19 Mayıs 2006 olduğunu görüyorsunuz. Ama Balyoz Darbe Planı’nın yapılma tarihi 2003.

    9- Eskişehir’de çıkan flash diskte yine 2003 tarihli bir belge var. O belgede de bir kanun metnine atıf bulunuyor. Normalde o metinde, kanunun 2003 tarihli halinin olması gerekirken, metin 2005’te yapılmış bir değişikliği (hem de değişiklik kanununun tarihi ve numarasıyla) içeriyor.

    10-11. ve 17. CD’lerin üzerinde Süha Tanyeri’ye ait olduğu iddia edilen el yazıları var. O harflerin Süha Tanyeri’nin el yazısı ajandasından kopyalandığını tespit ettik. Bununla ilgili ABD’den ve Türkiye’den iki rapor aldık. Birebir kopya olduğuna ilişkin.

    11- Donanma Komutanlığı’nda ele geçirilen hard diskte bir makbuz var. Makbuzun bilgisayara taranma tarihi 2003 olarak görünüyor. Fakat makbuzun 2008’e ait bireysel emeklilik ödeme dekontu olduğu görülüyor.

    12 -İstanbul’daki üç hastaneye ilişkin isim karışıklıkları var. İlaç firmasında olduğu gibi. Oysa o hastaneler, o isimleri 2005’ten sonra alıyorlar. 2003’te hazırlandığı iddia edilen belgelerde 2005’teki adlarıyla o hastanelerin nasıl var olduğu bir türlü açıklanamıyor.




  • Aslında bu süreç kurulmak istenen yeni devlet yapısına uygun ordu kurma operasyonundan başka bir şey değil. İslami bir devletin seküler bir ordusu olamaz , imam hatip okulları mezunlarının harp okullarına alınması kararını da bu şekilde değerlendirmek lazım . Ülke eğitimden orduya toptan dizayn ediliyor.
  • Maalesef bu ülkede bunlar aşılamadı.

    Evet... gerçekten de asker kendi işine bakmalı. Ama geçmiş üzerinden bugüne ceza kesmek yanlış. Başka bir dünyayı yargılamak o kadar saçma ki. O günün şartları ve dünyası apayrı birşeydi. Darbe zamanlarına bakınca en yenisi 32 yıl öncesine denk gelir ki o zamanın Türkiyesini bugün anlamak ve yargılamak gerçekten hem zor ve hem de saçmadır. Türkiyenin o günlere geri dönmesi veya bu çağda birtakım adamların darbe yapması da imkansız bunu herkes biliyor.

    Evet... orduda birtakım değişim ve gelişimler şart. Ama sen bunu tutup 12 eylül 1980 e bakıpta intikamcı yaklaşımla yaparsan yanlış olur. Adam da sana çıkıp şöyle der; " Ne yapsaydık darbe yapmayıpta, hergün sokaklarda en az! 15 kişi birbirini vuruyordu... "

    Bence sivil iradenin hükmetmesi, askerin kendi işine bakması anlayışı ve askerin siyasete ülke yönetimine müdahil olmaması çok doğru bir yaklaşımdır.

    Ancak bu değişimi sağlarken yapılan yanlışlar bizi çok daha kötü bir yere götürür. Mesela bu adamlara verilen 20 yıl! gibi cezalar hiçkimseye adaletli görünemez. Bu şekilde yapılacağına bu değişimi çok daha müspet yönde yapmak gayet kolay ve mümkündü.

    Şimdi ne oldu?

    Tıpkı 80 öncesi gibi karşıt bir grup oluşturuldu ve onlar da yarın iktidara gelince muhafazakar kesimden intikam alacaklar.

    Bu tehlikeli kısırdöngüye ne gerek vardı?




  • benim yorumum neden silindi, açıklayın kardeşim.
    Suçlu veya suçsuz,haklı veya haksız orasını bilmem ama bazı insanlar hapis cezası almış,eşleri ve yakınları acıya boğulmuş,optimist adlı üye ise buradan göbek atıyor, ayıp değil mi,
    Başkasının acısına gülmek müslümanlığa sığmaz dedim, yalan mı, zoruna mı gitti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim suçluysa kanun ve onun temsilcisi mahkeme önünde ergeç hesabını verir. İster adil yargılansın ister adil olmasın ama sonuçta mahkemeler gerekçeli kararlarının başlığına "TÜRK MİLLETİ ADINA" diye yazarlar.
    Bu karara saygısı olmayanın millete saygısı yoktur. Kararı eleştirebilirsiniz ama "Yanlı bir karardır" derseniz o zaman siz de kanuna hesap verirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.