Şimdi Ara

Balkonu odaya katmak mantıklı mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daireme tadilat yaptırıyorum evimin salonu var, ancak yapan kişi saçma sapan bir balkon yapmış bir ev düşünün on cephesi komple balkon hatta balkon uğruna evin odaları ufak olsun :)

Soruma gelecek olursam, balkonun yarısını (tamamı 9 metre) bir odaya katmak ıstıyorum odaya kattığımda yaklaşık 1,80 metre kazanıyorum.
    Balkonda kirişler mevcut, ancak alt kttakı daırede balkon yok yanı balkonsuz giriş kat olduğu için ust kat balkon diğer butun balkonlar açık.
    Balkonu kapatmak mantıklımıdır, izalasyonda soğuk yaz sorun yaşarmıyım bunu kestıremıyorum altı boş ustu boş çok soğuk yer mıyım ? Bina için bir sorun teşkil edermi ? bu arada pimapen ıcın fıyat aldım 3.000 tl gibi bir rakam çıktı grafıkler kısaca açıklamak ıstedım, mavı alan mevcut pencere ve kapı burayı tamamen yıkıp kırmızı alanda kı gıbı kapatmak ıstıyorum ozetı bu mantıklımı sızce ?

Balkonu odaya katmak mantıklı mı ?

• Biz öyle yaptık ama başka bi balkon yaptık odaya çevirdiğimiz odanın pimapeni sürekli su alıyor ve rüzgarda çıkacakmış gibi oluyor bence yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten artık balkonlari pimapenle kapatmak yasak. Şikayet olursa sokturmek zorunda kalırsınız. Ama odayı genisletip balkonu kucultebilirsiniz. Duvarı ileri taşıyarak. Yalıtım da sıkıntı olmaz o zaman.

• jacki J kullanıcısına yanıt
    Şikayet eden olursa sıkıntı. Yeniden proje çizdirip, masraf yaparak, proje değişikliğini onay'latmanız gerek. Ondan sonra tadilat yapabilirsiniz. Aksi taktirde sıkıntı. Hele ki kiriş filan varsa hiç dokunmayın.
  • komşumuz pimapen yasak diye ısicamli cambalkon yaptırdı ve memnun. bende numaralarını aldım.taksitlerim bitince yaptırmayı düsünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.