Şimdi Ara

Balıkesir'de dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkese günler arkadaşlar.Daha önce bu konuyu konu dışı özele açmıştım ama cevaplayan olmadı herhalde en uygun yer burası.

Balıkesir'de mezun-sayısal grubu için dershane aramaktayız.

Biz 4-5 dershane dolaştık arkadaşla. Fiyatlar 2400 TL genellikle.

Fakat karar veremedik. Çünkü eğitim açısından hüsrana uğramak istemiyoruz.
    Birebir eğitime , soru çözümüne vakit ayırabilecek açıkçası bizi puanımıza göre değerlendirmeyecek dershane arıyoruz.

Bütün gittiğimiz dershaneler kendilerini öve öve bitiremiyorlar hatta diğer dershanelere de laf atmayı ihmal etmiyorlar .
    Bu yüzden sizden bu konuda yardım bekliyoruz.

Önereceğiniz dershaneleri

- Hoca kalitesi ve tecrübesi
    - Kaynak kalitesi
    - Birebir konu anlatımı ve soru çözümü

bakımından da açıklayıcı olarak belirtirseniz memnun oluruz.

Şimdiden teşekkürler.

• burhaniye artıbir final yayınları ve artıbir kendi basım yayınları olarak 2 yayın veriyor aradığın herşey var birebir soru çözümü vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

burhaniye artıbir final yayınları ve artıbir kendi basım yayınları olarak 2 yayın veriyor aradığın herşey var birebir soru çözümü vsvs

Balıkesir / Merkez' de arıyoruz hocam.
  • Ben Balıkesir Merkez Zağnos'a gittim bütün lise hayatım boyunca. En üst sınıfta yer aldığım için de olabilir belki ama hocalar konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. FDD'ye gidip derece yapanlar da mevcut bizim okuldan. Ama ortak sıkıntıları kaynak bulamıyor olmalarıydı. Zağnos grubundan olan birsürü tanınan yayınevi var ama diğerlerinde bu yok genel manada. FDD hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim açıkçası çünkü hiç gidip görmedim. Ama oraya gidip de Hacettepe Tıp'a giden iki arkadaşım var. Ege'ye, Çapa'ya giden birkaç tane var. Kötü diyemem. Ama bu ikisinin dışındakileri tavsiye etmem hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Ben Balıkesir Merkez Zağnos'a gittim bütün lise hayatım boyunca. En üst sınıfta yer aldığım için de olabilir belki ama hocalar konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. FDD'ye gidip derece yapanlar da mevcut bizim okuldan. Ama ortak sıkıntıları kaynak bulamıyor olmalarıydı. Zağnos grubundan olan birsürü tanınan yayınevi var ama diğerlerinde bu yok genel manada. FDD hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim açıkçası çünkü hiç gidip görmedim. Ama oraya gidip de Hacettepe Tıp'a giden iki arkadaşım var. Ege'ye, Çapa'ya giden birkaç tane var. Kötü diyemem. Ama bu ikisinin dışındakileri tavsiye etmem hocam.

Yorumun için teşekkürler.

• Başka yorumu olan var mı arkadaşlar bugün ya da yarın FDD' ye yazılacağım büyük ihtimal.

FDD de kaynak sıkıntısı çeker miyim sizce ? Hangi kaynakları veriyorlar ?
  • fen1-2, mat-geo1-2-türkçe-sosyal soru bankası
    29 sayı ygs dergi+36lys dergi arasıra dergilerin soru bankası kitaplarını veriyorlar(derginin veridiği kitaplarda konu anlatımda galiba) +yaprak test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 7 Eylül 2011; 15:04:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane önerisi (Antalya)
    8 yıl önce açıldı
    dershane hakkında samsun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

fen1-2, mat-geo1-2-türkçe-sosyal soru bankası
    29 sayı ygs dergi+36lys dergi arasıra dergilerin soru bankası kitaplarını veriyorlar(derginin veridiği kitaplarda konu anlatımda galiba) +yaprak test

teşekkürler hocam yeterince kaynağı varmış
  • dediklerimde yanlışlık olabilir kayıt olurken oradakilere de sorun
    bu arada hangi okuldan mezunsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 7 Eylül 2011; 22:28:56 >
  • zağnos a gitme sadece isim yapmış.. çok kalabalık, ödev kontrolü fln yok, etüt sistemi vasat bizim okuldan bırakanlar oldu çok..
    pianalitik geçen sene açıldı ama cok kaliteli beğenilmeyen hocaya yol veriyolar etüt sistemi de yernde hocalar iyi
    fdd de düşünebilirsin ondan da memnun arkadaşlarım var
    paran yetiyorsa bireyi de düşün o da çok iyi
    kendim için araştırdım ordan biliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

Başka yorumu olan var mı arkadaşlar bugün ya da yarın FDD' ye yazılacağım büyük ihtimal.

FDD de kaynak sıkıntısı çeker miyim sizce ? Hangi kaynakları veriyorlar ?

nereye yzıldın?:)
  • Biraz geç oldu ama olsun.

Zağnos'a yazıldım bu salı dersler başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.