Şimdi Ara

Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ailem balıksever bir aile :D Ben hariç Eve Alınan Tek balık alabalık yemeyi deniyorum borumsu bir tat geliyo. acaba ben alabalıkmı sevmiyorum diğer türleri hiç denemedim bir keresinde memlekette sazan yemiştim o gayet iyidi odun fırında pişmişti. Nolur Yardımcı Olun Balık Yemek istioyrum

belkide saçma gelebilir ama gerçekten herkesin bayılarak yediğimi bu besini ben neden sevmiyorum

• Yukarı
  • Yalniz degilsin. Bende tiksiniyorum her turunden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakmaNayk

arkadaşlar ailem balıksever bir aile :D Ben hariç Eve Alınan Tek balık alabalık yemeyi deniyorum borumsu bir tat geliyo. acaba ben alabalıkmı sevmiyorum diğer türleri hiç denemedim bir keresinde memlekette sazan yemiştim o gayet iyidi odun fırında pişmişti. Nolur Yardımcı Olun Balık Yemek istioyrum

belkide saçma gelebilir ama gerçekten herkesin bayılarak yediğimi bu besini ben neden sevmiyorum

balık pişirmek gerçekten ustalık gerektiren bir iş. eğer sazanı beğenip alabalığı beğenmiyorsanız bir kaç ihtimal var onlarda şunlar ;

1- sazanı pişiren gerçekten bu işi biliyormuş.
    2 - anneniz balık pişirmeyi bilmiyor
    3- yediğiniz alabalıklar ya bayat yada çiftlik alabalığı
    4- sazan sandığınız şey gerçekte sazan olmayabilir. çünkü sazan çamur gibi kokan bir balıktır.
    5- damak zevkiniz berbat.

bu seçeneklerden herhangi birisi sizin duruma uyuyorsa bence bir baştan deneyin. eğer alabalık yemek istiyorsanız çok güzel bir tarif verebilirim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 19 Kasım 2012; 2:16:07 >

• acaba elektrikli fırında pişiyo diyemi böyle, bi balık restorantına falan gittiğimizde de ben başka alternatifler deniyorum. Yediğim Balığın sazan olduğundanda emin değilim ihtimal var alabalıkda olabilr fırat nehri üzerinde tutulmuş bi balıktı. Bursada ikamet ediyoruz balık pazardan alınıyor
  • quote:

acaba elektrikli fırında pişiyo diyemi böyle, bi balık restorantına falan gittiğimizde de ben başka alternatifler deniyorum. Yediğim Balığın sazan olduğundanda emin değilim ihtimal var alabalıkda olabilr fırat nehri üzerinde tutulmuş bi balıktı. Bursada ikamet ediyoruz balık pazardan alınıyor

ben oldum olası fırında pişen balığı yiyemiyorum. ağır bir kokusu ve tadı oluyor. ya ızgarayı yada kızartmayı tercih ediyorum. fırın her ne kadar sağlıklı olsa da damak zevkime hitap etmiyor. alabalık en çok sevdiğim balıkların başında gelir ve annem gerçekten güzel yapar. aslında çok basit bir yöntemi var.

http://www.yemekgurmesi.com/alabalik-tava.html

şu tarifi deneyin ve balığı tekrar keşfedin bence. ama balığı bu şekilde açmayı unutmayın. diğer türlü içi yeterince kızarmıyor ve tadı hoş olmuyor. bu arada balık pazarlarında satılan alabaıklar genelde çiftlik alabalığıdır. keşke doğal ortamından getirilen alabalık bulabilseniz.

edit : tarife ek olarak balığın derisini yüzüp tarifi uygulamayı deneyin. sonuç çok daha güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 19 Kasım 2012; 2:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01cagatay23

quote:

acaba elektrikli fırında pişiyo diyemi böyle, bi balık restorantına falan gittiğimizde de ben başka alternatifler deniyorum. Yediğim Balığın sazan olduğundanda emin değilim ihtimal var alabalıkda olabilr fırat nehri üzerinde tutulmuş bi balıktı. Bursada ikamet ediyoruz balık pazardan alınıyor

ben oldum olası fırında pişen balığı yiyemiyorum. ağır bir kokusu ve tadı oluyor. ya ızgarayı yada kızartmayı tercih ediyorum. fırın her ne kadar sağlıklı olsa da damak zevkime hitap etmiyor. alabalık en çok sevdiğim balıkların başında gelir ve annem gerçekten güzel yapar. aslında çok basit bir yöntemi var.

http://www.yemekgurmesi.com/alabalik-tava.html

şu tarifi deneyin ve balığı tekrar keşfedin bence. ama balığı bu şekilde açmayı unutmayın. diğer türlü içi yeterince kızarmıyor ve tadı hoş olmuyor. bu arada balık pazarlarında satılan alabaıklar genelde çiftlik alabalığıdır. keşke doğal ortamından getirilen alabalık bulabilseniz.

teşekkürler bunu önümüzdeki haftasonu deniyeceğim inşallah beğenirim yardımından dolayı çok teşkkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim ne demek :) afiyet olsun şimdiden. sonuçları paylaşırsanız çok sevinrim bu arada
  • tabiki paylaşırım
  • somon balığı denedinmi hiç? onuda beğenmezsen sen balık sevmiyorsun demektir bende palamut ve hamsi haricinde balık yemeyi severim ama somonun yeri başka

Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!
  • Ton balığı yerken sorun olmuyorsa balıkların yapılışından ötürü olabilir. Terbiye ederek tadını bastırmayı deneyebilirsin.
    Zeytinyağı, limon, soğan, tuz ile marine edebilirsin.

Bunlar dışında mısır unu kullanarak pişirebilirsin.
  • ben de yiyemiyorum midem kalkıyor, kokusuna da tadına da tahammülüm yok
  • yemek zevki için diyorsanız birşey söyleyemem

ama besin kaynaklarını balık yağı yutarak alabilirsin.
  • alabalık değilde çinekop lüfer gibi balıkları denedinmi hiç?
  • bende sadece fırında alabalık yemeyi seviyorum. diğerlerinide yerim ama,severek yemem
  • 18 yıldır yemiyorum kokusunu bile sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan536

alabalık değilde çinekop lüfer gibi balıkları denedinmi hiç?

alabalık Dışında Hiç Balık Denemedim Hep Soğuk durdum Balığa Karşı. Balık Yenen Ortamlarda Bile Başka ;Alternatiflere Yöneldim
  • Kiremitte pişmiş taze alabalık yiyip de sevmediysen o damağı kökten sök at.
  • Her türlü balığı affetmeden yerim, özellikle barbunya, somon hastasıyım. Aile büyüklerinde var mı yemeyen? Küçükken size zorla yedireceklerdi ailenizin hatası bence.
  • Küçükken Boğazımda Kılçık Kalmıştı Hatırladım dehşete Kapıldım Acaba Fobi falanmı ama balığın sadece tadı iğrenç geliyo başka bi problemyok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.