Şimdi Ara

Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • millet ayıla bayıla balık yiyor bense balık kokusunu duyduğumda bir hafta yemeden içmeden kesiliyorum..acaba bu nefret bir hastalıkmıdır,veya balık nasıl sevdirilebilir bu artı sonradan edinilebilirmi,zira çocukluğumdan beri balıktan nefret ediyorum.
  • Sazan mı Şöyle güzel bir alabalık fırında kızartılmış sıkıcaksın üstüne limonu miss miss lokum
  • Ekmek arası hamsi yap bide limon ohh.Onu da sevmezsen somon dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bi somon ye çok seveceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Captain

    Sazan mı Şöyle güzel bir alabalık fırında kızartılmış sıkıcaksın üstüne limonu miss miss lokum

    sanki söyle mis gibi kızarmış kebablardan bahsediyormuşsun gibi geldi bana..ama ne yazıkki balık tarifi imiş mahvoldum birden..
  • Sazan , alabalık falan bunlar yencek balık değil zaten mevsiminde palamut, sarıkanat , kalkan , tekir bunlar balık ...
  • En son yedigim hamsiyi bile hatirlamiyorum bu gune kadar yedigim baliklari toplasan yarim kilo etmez
    Oda hamsi yersem yoksa onda bile midem bulaniyor.


    Ha birde cigr farketmiyor tavuk buyuk bas onu ise hic yemedim toplasan 3-4 tane kucuk parca belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bi ızgara da çipura ye sonra konuşalım tekrar.
  • Mezgit, somon öneriririm benim favorim mezgit.
  • Tatlı su balıklarını bende sevmem ağır ve kokulu bir tatları var, ancak denizden babam çıksa...
  • Balık ben de sevmem babam alıp gelir mecburiyetten yerim. Hamsiyi biraz seviyorum bide kalamar bunların dışında sevmiyorum. Askerde de her cuma çıkardı yemek olarak gider kantinden bayat simit alır yerdim gene balık yemezdim.
  • Bir çok kişi balık pişirmeyi bilmediği için balık yiyebilmek isteyenleri de soğutuyor balıktan.Balık pişirmek çok özen isteyen bir mesele..Ayrıca açıp tarif okunup yapılacak bir şey değil biraz tecrübe gerektiriyor.Kafa da yormak gerekli tecrübe edinebilmek için.Denizden çıkan her canlının tadı güzeldir, yeter ki pişirmesini bilin.
  • Her balığığın eti sevilmez.Birde fırında balık yapılması zordur.Alabalık yiyorsanız tahminim deniz olmayan bir yerde yaşıyorsunuz.Bir kilo hamsi alın iyice ayıklatın ama iyi ayıklansın sonra mısırununa bula kızart yemede yanında yat ama hamsi karadeniz hamsisi olsun.Alabalık herkes yiyemez.
  • 19 yaşındayım hiç balık yemedim kokusu tiksindiriyor pişerken ki Bi iki kez ton balığı yedim sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler balık dediğiniz mangalda olur , mangaldakinin tadı bambaşkadır

    Balık
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!


    Soğan Salatası
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!


    Şalgam
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!




  • kılçık takıntısı var bende o yüzden yemeyi pek sevmem
  • En guzel balik izgarada pismis olanidir.Levrek mesela.Guzel limon -Sarmisak sosu dokersin ustune.Yaninda coban salata,patates kizartmasi,kalamar filan.Bir tane de 35'lik acarsin iste daha da ne istiyon :) gel mersin'e yedireyim sana.fikrini degistireceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

    Beyler balık dediğiniz mangalda olur , mangaldakinin tadı bambaşkadır

    Balık
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!


    Soğan Salatası
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!


    Şalgam
     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!



    Izgara tamam da sogan piyaz ve salgamla oldurmussun.balik degil ama 1.5 acili adana ile iyi gider o ikisi




  • bayat balık yersen borumsu tad gelir tabi
    tazen balık alıyorsan bayatlamamış alman lazım,taze balık diye sana 2 gün geçmiş balık yediriyorlar,normalde yedikten sonra saatler sonra bile mideden koku tad geri gelmemesi lazım
    ben balıkçılık yapmıştım ayrıca kılçıklı alma yani büyük balık al yada git ton balığı al bimden
  • hafif balıklar dene ozaman mezgit fena değildir yada kiremtde tereyağlı alabalık tadı lokum kıvamında ve çok lezzetli olur mümkünse alabalık çiftliklerinde yapanlar işi bilir

     Balık Yiyemiyorum Ciddi Sayılır!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.