Şimdi Ara

Balderesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana objektif bir şekilde yorum yapabilir misiniz. gerçekten o kadar dandik mi

• Bence çok iyi. Hemde boğazda hiç yanma yapmıyor.
  • bence tv lerde balderesinin reklamı cıkmadan 1dk önce izleyicileri uyarmalı "birazdan balderesi reklamları sizlerle " demeliki bizde baska kanala hemen gecebilelim haftada bir kez tv ye bakıyom ondada balderesi cıkıyo karsıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

bence tv lerde balderesinin reklamı cıkmadan 1dk önce izleyicileri uyarmalı "birazdan balderesi reklamları sizlerle " demeliki bizde baska kanala hemen gecebilelim haftada bir kez tv ye bakıyom ondada balderesi cıkıyo karsıma

ben reklam demedimki, tadı nasıl diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

Bence çok iyi. Hemde boğazda hiç yanma yapmıyor.

• Sokakta geçenlere yediriyorlar o kadar millet süper diyor nasıl kötü olabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

Bence çok iyi. Hemde boğazda hiç yanma yapmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine bir bal reklamı daha başlamış.Yaklaşık 5 saniye sürüyor.Dediği tek şey; 'Gerçek balın kilosu sadece 200 Lira'
    Yanlızca ntv de çıkıyor galiba.
  • 5 adetten sadece 1 tanesi balderesi diğerleri çakma çıkıyor
  • Tadı güzel değil. O balın faydadan çok zararı vardır adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Sokakta geçenlere yediriyorlar o kadar millet süper diyor nasıl kötü olabilir ki

Bak böyle olabilir

1:20'den itibaren başlıyor. 7:30'a kadar.... sonuna kadar izleyin ama özellikle sonunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 12 Mart 2012; 14:29:44 >

• ben kendim bizzat arı ile konuştum dedim böyle böyle 5 kilo balı 100 tl ye satıyorlar ne diyorsun bu konuya dedim arı iğnesiyle harakiri yaptı kendine ya :)
  • şekerle su yu karıştırıyorlar bal diye millete satıyorlar
  • Sipariş edip evine getirtip yiyen var mı ? Kulaktan dolma bilgilerle değil aldım yedim beğendim yada beğenmedim diyebilecek birisi varsa iyi olur.
    Şikayetimvar.com daki yorumlar pek iç açıcı değil görünene göre.

Hele bir tanesine kavanoz gideceğine petek bal göndermişler , müşteri hizmetleride petek bal daha sağlıklı şimdi değiştiremeyiz siz onu yemeye devam edin olmuş.
  • Kendileri bal değil bal şurubudur.
  •  Balderesi
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum. iyi bilirim. 5 kilo balı toplasan 500 gr gerçek bal çıkmaz muhtemelen içinden.

Gerçek balın kilosu minimum 70-100tl'dir arkadaşlar ve türkiyede üretilen bal miktarı da belli.

Adam tek spot reklamda 300 sipariş alıyoruz yetişemiyoruz diyor ( tv5 reklamında söylediler ) Günde 10 spot çıktığını varsayarsak

300x10 = 3000 sipariş
    3000x5 kilo = 15000 kilo günlük bal
    15000X30= 450000 KİLO BAL
    YANİ AYDA 450 TON bal satıyor bu adam kendi iddiasına göre... Ve bu durum aylardır böyle... Türkiyede acaba kaç ton üretiliyor sizce? Bu fabrika değil ki işçi sayısını arttırıp üretilen ürünü arttırasınız

Sağlık şakaya gelmez. kendinizi riske atmayın
  • Bugun tesedufen biriyle bu mevzu gecti almis adamlar 3 kisi ortak sekilde ama konustugum adam pisman olmus hic iyi degil dedi cok tatli dedi. Bende dedim ki orjinal karakovan 250gramı 250 tl diye biliyorum ve siyah renkte olur dedim. Oda dedi zaten arkadasi kirmadim falan filan iste.
  • onu alan insanlar var hahahaa

arkadaşım

gerçek bal bogaz yakar
  • Biri demiş kilosu olurmu okadara diye.Dedem saf bal dan bir çay kaşığı aldı bayıldı.Saf bal yenmez.Yanlış bilgi vermeyin.Tabikide katkı maddesi olacak ama o katkı maddesinde tatlandırıcı olmaması lazım.Çok bilgim yok bu konuda ama saf balın kilosu çok yüksek çünkü bir çay kaşığı adamı bayıltır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.