Şimdi Ara

balance hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz ben sadece str düzgün verip ve elbiselerine ne kadar str basarsan artıyor die biliyorum bu ne işe yarar açıklayın ve şu an phy balancem %101 nasıl iyimi

• quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz ben sadece str düzgün verip ve elbiselerine ne kadar str basarsan artıyor die biliyorum bu ne işe yarar açıklayın ve şu an phy balancem %101 nasıl iyimi

+1907..

Balance Ayarlar1n1 Nas1l Yapacaz?
  • 101 ii deil eğer sağlam olsun istiyosan %107 olması lasım en az int ler için %110 olmalı
  • balance denge demek phy balance ne kadar yuksek olursa o kadar iyi vurur o kadar dayanıklı olursun phy ataklara karsı yani ne kadar yuksek olursa senin avantajın olur normak bi char için 101 normal ancak saglam bi char olsun istiyosan %107 olmalı mag balance da aynı sekilde mag balance ne akdar yukseko lursa mag atack o kadar ock olur ve mag atackalra daha dayanıklı olur sanıyorsam 5 str %1 phy balance artırıyordu 3 int %1 mag balance artırıyordu
  • İNT en az %111 olması lazım
    STR en az %107 en ideal bu
  • ben 52 lvlim üstümdekilerin hepsi full blue %99 eziq miyim :(
  • ayrıca inte vermek fiziksel balanceyi düşürür str ye vermek magical balanceyi düşürür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • full str bi char lvl 80 de nuker lara karşı korunmak için Garment giyior bu onun phy balansını düşürmez mi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huzix

ayrıca inte vermek fiziksel balanceyi düşürür str ye vermek magical balanceyi düşürür

aman haaa... kafa karistirma..
    boyle birsey yok.. o zaman STR char kiyafetlerine neden 5'er 5'er str ve int basiyor. azcik mantikli olun.
    bunu birileri daha soylemisti zamaninda..boyle birsey yok..
    kiyafetinizdeki her str ve int sizin icin avantajdir.

Balance'i yuksek bir char'in saldiris ve defansi saglamdir. her 2 build icin de gecerlidir.
    80 lvl itibariyle;
    str bir charda ulasilabilecek max phys. balance %109 sanirim, mag. balance da %47-48 civari
    int bir charda ulasilabilecek max phys. balance %63-64 mag. balance %115 civari.

• quote:

Orjinalden alıntı: madboyelben

full str bi char lvl 80 de nuker lara karşı korunmak için Garment giyior bu onun phy balansını düşürmez mi...

defans ayri sey balance ayri sey..bunlari karistirmayin.
    balance'i etkileyen tek etken chardaki str ve int sayisidir.
    giydiginiz kiyafet defansinizi ve damage degerinizi degistiriniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tamam teşekkürler bilgiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 7 Temmuz 2007; 15:15:43 >
  • full int sword charımda devamlı 116% idi mag. balancesınır bu daha fazla int bastığımda oldu ama balance artmamıştı sanırım , charı satalı çok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 8 Temmuz 2007; 3:16:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.