Şimdi Ara

BAL Modunda hala maça Çıkamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Antremana katılıyorum.Önce as olmayan takımla maç yapıyodum.Şimdi as takıma alındım.(Sanırım)Artık Önlüklü takımla oynamaya başladım.Hiç maça gidemiyorum.Takım maç yapıyo ama ben giremiyorum.Antremanda kendimimi göstermem gerek??

Orjinalden alıntı: archvortex

ben önlüklü takımda tek maç oynardım. 3 kere BAL açtım 3ünde de ilk önlüklü maçtan sonra ilk 18e aldı.

Bunun bir sırrı varsa açıkla da bizde bilelim bende hep antreman maçından çıkamadım.
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orjinalden alıntı: archvortex

ben önlüklü takımda tek maç oynardım. 3 kere BAL açtım 3ünde de ilk önlüklü maçtan sonra ilk 18e aldı.

Bunun bir sırrı varsa açıkla da bizde bilelim bende hep antreman maçından çıkamadım.

ben de herkes benim gibi rahat giriyor sanıyordum. heralde maçları atlayarak kadroya giremeyen biridir diye girdim bu konuya.

ilk BAL da oynayışımda yarım sezon sürdü kadroya girmem ama orda da as takım antreanına 1 kere girdim.

oynadıkça alıştım bilmiyorum. 17lik forvetim ilk yıl 12 gol atıp milli takıma çağırılıp dünya kupasının adamı oldum (top player)(kullandığım tsl yamasının payı çok büyük yanımda hami-metin oktay-arda-tuncay-alpay özalan gibi takım olunca ve hami ile metin oktay'ın tüm özellikleri 95 olunca çok da zor olmadı. dünya kupasından sonra da o karyeri bırakıp yamayı sildim)

zaten ilk kariyerden sonra hep BAL a alışıktım toplam 4veya 5 maçta ilk 18e girdim son kariyerimde. en çok bal oynadığımdandır diye düşünüyorum. sırrı alışkanlık. ha bide ölümüne oynarım. forvet halimle ortasahada sıkışınca takım yardıma giderim öndeyken kornerlerde geri döner top çıkarırım. kaleyi gördümmü vururum taça gitse bile. yanımdaki forvet dışı herkese pas veririm bitek ona vermem kılım çünkü çok fazla asistimi harcıyorlar zaten onlar da bana vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archvortex -- 3 Şubat 2009; 0:20:44 >

• Ben önlüklü olarak oynadım.Sonra kapadım sıkılıp.Açtım 1 saat önce maç kadrosuna alınmışım
  • Normalde cmf oynuyorum,ilk yaptığımız maçta (enn baştaki) 1 gol 1 asist yaptım direk psg ye gittim.2-3 hafta sonra önlüklü dediğiniz takıma girdim,orda bir maç oynadıktan sonra hemen yedeklere girdim.Antremanlara paso dmf çıktığımdan hücum oynamayı unuttum,şut olarak tuncay ın erken halleri gibiyim,her top taca resmen ya XD teknik direktör buna rağmen beni amf alıyor anlamıyorum adamı ya.Yerine girdiğim adamında her golde payı oluyor resmen,çıkar dmf lerden birini oraya koy,takur tukur gol yiyoruz kardeşim ya.Takımda 1. başlamıştı sezona şimdi 12-14 fln rezil adamlar.top player başladım oyuna,şutlarda onunda etkisi var sanırım,ilk kez pes oynuyorum zaten (pc de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 3 Şubat 2009; 8:20:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor bir maç oldu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk maçta çıkmıştım
  • bunda ilk başta oynayabileceğin bir takıma gitmen önemli.. ilk başta iyi bir takımdan teklif geldi diye hemen o takıma gitmeyin, yarım sezonunuza yazık olur.. daha düşük bir takım seçin en başta.. mesela ben tsl yamasını kurdum yeniden başladım oyuna denizliye gittim 3 antreman maçından sonra 18 e girdim.. hem iyi performans hemde oynayabileceğim bir takım

Orjinalden alıntı: Radikal44

Ayrıca ben DMF yim adam beni açık oynatmaya başladı tam komedi.

öyle olması kariyerin için iyi bişey öyle deme.. mesela ben önceki oyunumda cf başladım, Manu da ss oynadım milanda hem amf hep cf oynadım cf ss amf özelliklerim açılmıştı hoş yani

Orjinalden alıntı: Curly

quote:

öyle olması kariyerin için iyi bişey öyle deme.. mesela ben önceki oyunumda cf başladım, Manu da ss oynadım milanda hem amf hep cf oynadım cf ss amf özelliklerim açılmıştı hoş yani

Ben maçlarda baya bindirme falan yapıyordum asist falan da yapınca diğer maça ilk defa 11 deydima ma baktım lwf ama ben ön liberoda mutluydum ya

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Curly

quote:

Ben maçlarda baya bindirme falan yapıyordum asist falan da yapınca diğer maça ilk defa 11 deydima ma baktım lwf ama ben ön liberoda mutluydum ya

bende wf başladım şimdi cmf ve dmf oynuyorum nasıl iş lan bu

• Gittiğin takımda sen hala deneniyorsun ilk önce B antreman takımında deniyolar beğenirseler A antreman takımına alıyorlar oradada beğenirlerse normal takıma geçiyorsun bunun özel bir taktiği yok 2 maçtada normal takıma geçersin 10 maçtada.

Orjinalden alıntı: Wizzyy

Gittiğin takımda sen hala deneniyorsun ilk önce B antreman takımında deniyolar beğenirseler A antreman takımına alıyorlar oradada beğenirlerse normal takıma geçiyorsun bunun özel bir taktiği yok 2 maçtada normal takıma geçersin 10 maçtada.

tamam hocam bizde farklı bişe demedikki
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.