Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi.. (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.823
Cevap
85
Favori
334.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda görüp Elazığ numarasından sipariş verecektim ama bulunduğum İl'e otobus yokmuş. Beni Arnavutköy şubesine yönlendirdiler. Orayla irtibata geçtim. İlgili bir beyefendi var. İstediğim siparişi bugün otobuse verdiler ve teslim aldım. Burada en önemlisi daha tatlıların parasını vermedim. Pazartesi günü eft yaparsınız dediler. Öyle yapacağım. Ben forumda 1-2 liralık gittigidiyor indirimli hesaplarını alıyorum, adamlar 2 tl yollamadan vermiyorlar hesabı. Ama bu işletme sadece adımı sorup yolladı. Takdir ediyorum esnaflığını. İnsaallah bu iyi niyetlerini kötüye kullanmazlar.

Tatlılara gelirsek; Sarma, iri fıstıklı tereyağlı ve billuriye aldık. Benim hepsi hosuma gitti, eşim en cok sarmayı beğendi. Sanırım iyice paketlenip havasız kaldığından dolayı tatlılar yumusuyor, cıtırlık olmuyor. Aynı tatlıları burada 2 katı fiyatlarına alamazdım. Fiyat/performans ürünü gerçekten. Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kampanya gayet faydalı , zevzeklik edenleri alıntılamayın. Boş boş konuşup giderler.

Don't feed trolls.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.